Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuje wszystkim!!! :D dziękuje goguniu, ale i tak nie są to miłe walentynki :roll: a jestem tu, bo mama pozwoliła mi wejść po drabinie!!! :D nogi mi dygotały jak galarety, ale weszłam :p a Nikusie zaniósł tu mój brat :) jutro chyba też wejde :D tylko....nie wiem czy wogóle zejde :evil_lol:

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[CENTER][B][COLOR=Blue]a i zapomniałam...[/COLOR][/B][B][SIZE=5][COLOR=Red]WSZYSTKIM WAM ZYCZE WIELU WIELBICIELI I WSZYTKIEGO DOBREGO (CZYLI CHŁOPAKÓW) W DNIU ŚW.WALENTEGO!!! :evil_lol::diabloti::evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/B]
[/CENTER]

Posted

[quote][B][SIZE=5][COLOR=Red]WSZYTKIEGO DOBREGO (CZYLI CHŁOPAKÓW)[/COLOR][/SIZE][/B][/quote]Jak można te dwie rzeczy ze sobą łączyć :crazyeye:

Mimo wszystko dziękujemy... :diabloti:

Brabina..?? :megagrin:

Posted

Na szybko zrobiłam coś takiego...miałam iść już, ale sobie jeszcze to chciałam zrobić :roll: eh....no i te serca się tak kończą...trzeba było zrobić nie na tle dogo...

[IMG]http://img103.imageshack.us/img103/3097/fsdfdaw5.jpg[/IMG]

Posted

[SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Kurde cos mnie przesladuja te Walentynki. A ja ich tak nie lubie, podobnie jak HALLOWEEN!!![/FONT][/SIZE]
[IMG]http://img103.imageshack.us/img103/3097/fsdfdaw5.jpg[/IMG][

Posted

Hej wszystkim :D troche czasu nie mam :( bo jutro 18-tka brata i wiecie....sprzątać trzeba :roll: a ja tu przyleciałam zeby wam to powiedzieć gdy nikt nie patrzył :)

Posted

hej kochana :*
no to fajnie ze schodki zrobione :p a pokazesz nam foto ich?? :D:D ja zjadlam 2 paczki :p ee.... Ty mowilas ze nie bedziesz do nas zagladac ale i tak zagladalas (jak robili schodki) wiec teraz pewnie tez bedziesz :P:P
pozdrowka :* a i chce nowe fotki Niki :D:D

Posted

Właśnie sobie odpoczywam :p i wpadłam tu :) na foty narazie nie ma szans, ale mam też dobrą wiadomość...za niedługo kupujemy aparacik cyfrowy :D wtedy napewno będą foty i to do tego fajne ;)

Posted

[quote name='anka11']o super :D:D to czekamy na aparat i na nowe fotki :diabloti: wszyscy kupuja ostatnio nowe aparaty :razz::razz:[/quote]

i ja sie z tego baaardzo cieszeD::D:D:D

Czesc justyś :buzi:

Posted

[quote name='anka11']o super :D:D to czekamy na aparat i na nowe fotki :diabloti: wszyscy kupuja ostatnio nowe aparaty :razz::razz:[/quote]Ja nie kupuje, kasy nie mam... :shake: A co uzbieram kilka stówek to mi ktoś wysyła wątek jakiejś bidoty na pw, łapie za serducho i kasa ucieka :shake:

Kto idzie ze mną obrabować bank??

Guest Kamcia_14
Posted

[B][I]My nowy aparat będziemy mieli dopiero za miesiąc :placz:. Ale nie narzekam aż takbardzo na stry , przynajmniej się nie rozwala :evil_lol:.[/I][/B]