Genia Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Witaj Lena ! Ja tez jadę do Presov ! Tym razem z bialo -czarnym terierem tybetanskim . Quote
pawelg Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Bedzie az 9. Bedlingtonow! Z czego 4. z Polski :)) Quote
Elitesse Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 na stronce jest juz plan sedziowania :) oby pogoda dopisala !! Quote
aga616 Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 [quote name='Darianna']a to nie w hali?[/QUOTE] nie, z tego co wiem na polu.... a czy ktoś wie czy jadąc do Presova trzeba mieć winietę? Quote
Elitesse Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 jak najbardziej w hali ! chyba ze czesc ringow zrobia na dworze bo ta hala jest malutka w zeszlym roku calosc byla w hali ale wystawa na dni byla rozlozona Quote
jovi Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Winieta jest potrzebna na autostrady więc to zależy czy taką się jedzie . Quote
aga616 Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 [quote name='Elitesse']jak najbardziej w hali ! chyba ze czesc ringow zrobia na dworze bo ta hala jest malutka w zeszlym roku calosc byla w hali ale wystawa na dni byla rozlozona[/QUOTE] aaa to nawet lepiej! jakoś nie wiem czemu ubzdurało mi się że na polu..hmm chyba jakieś zdjęcia oglądałam i ringi były na zewnątrz... Quote
Elitesse Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 o rany teraz tak spojrzalam na adres i w tym roku jest inne miejsce wystawy niz w zeszlym ... to chyba faktycznie otwarty teren moze byc Quote
aga616 Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 [quote name='Elitesse']o rany teraz tak spojrzalam na adres i w tym roku jest inne miejsce wystawy niz w zeszlym ... to chyba faktycznie otwarty teren moze byc[/QUOTE] heh:) no to teraz już nic nie wiem:)napiszę chyba do nich - dla mnie to istotne bo będę jechać z małym dzieckiem Quote
Elitesse Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 dostalam wlasnie potwierdzenie - wystawa na otwartym terenie parking bezplatny Quote
Bardotka Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Czy dostaliscie jakies potwierdzenia ? Quote
Bardotka Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Hmmm, ja nic nie dostalam do tej porty :( Quote
maciek_axa Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 [quote name='Bardotka']Hmmm, ja nic nie dostalam do tej porty :([/QUOTE] my też nic :mad: Quote
lilix4 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 A ja mam pytanie jak mam 2 psy zgłoszone i wpłacam na miejscu to ile mnie to wyniesie?Mi się stronka nie otwiera Quote
lilix4 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Dzięki Darianna czyli 74e a adres gdzie odbędzie się wystawa Quote
pawelg Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Wlasnie dochodze do siebie po wczorajszym wypadzie na Slowacje ;) wypad calkiem udany ;) moj Jazz - JCAC, Slovakia Junior Winner, moja Celin - CAC. Wiecej raczej nie moglismy urgac :) Sedziowal nam Slowak Jaroslav Kubaľa. Wygrala Slowaczka Elena Hrtánková ze swoja malutka suczka Unchainded Melody Top Crystal's. tak bylo w Bedlingtonach. Zdjecia z calej wystawy (blisko 200 fotek roznych ras) wrzucilem jak zwykle na pies.tv - [URL]http://pies.tv/index/movie/id/171/zwyciezca-slowacji-presov-2011.html[/URL] Quote
Zeliika Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Nasz wyjazd też udany :) Mój Apacz 1 dosk w championach, CAC, Zwycięzca Słowacji 2011 i Zwycięzca Rasy! Sędzina ze Słowacji, specjalistka od rasy i wieloletnia prezes tamtejszego Klubu Rodezjana :) Quote
jovi Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Ja też wróciłam przeszczęśliwa ! Moja Foybe była wprawdzie jedyna w rasie i dostała CAC, BOB, Slovakia Winner , ale sędzina to Holenderka z pojęciem o rasie , ale najważniejsze to BOG 3 , jupi ! Quote
Judit Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 no to i my :) Dalriach Rolling Stone "Mick" - dosk.1, CAJC, Młodzieżowy Zwycięzca Słowacji 2011, BOB, [U]BOG III[/U] :loveu: Dreams Come True Shadow Dog "Dreamy" - dosk.2, res.CAC Mick na BOG [img]http://shadowdog.pl/pol/nowosci/2011/presov02.jpg[/img] [img]http://shadowdog.pl/pol/nowosci/2011/presov-mick.jpg[/img] Dreamy [img]http://shadowdog.pl/pol/nowosci/2011/presov03.jpg[/img] Quote
Recommended Posts