Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE="3"]Przedstawiam Wam Kali, 7-miesięczną suczkę rasy pit bull red nose. Bardzo wesoła, ruchliwa i towarzyska sunia szuka domu oraz odpowiedzialnych właścicieli. Toleruje inne psy jednak woli gdy są jej podporządkowane. Lubi sobie zarządzić ;) Bardzo ciągnie na smyczy, warto nad tym popracować.

Suczka przebywa w Schronisku w Koninie. Zastrzegamy sobie prawo do wizyty przed i po adopcyjnej.

[SIZE="3"]Kontakt w sprawie adopcji :

e-mail : [email protected]
tel. 723 527 154

Posted

jeśli będzie taka potrzeba to mogę podjechać, mam jakieś 30km od siebie do tej miejscowości, tylko nie wiem kiedy by mi się udało wybrać(kiedy bede miała samochód do dyspozycji)

Posted

agaga21 napisał(a):
jeśli będzie taka potrzeba to mogę podjechać, mam jakieś 30km od siebie do tej miejscowości, tylko nie wiem kiedy by mi się udało wybrać(kiedy bede miała samochód do dyspozycji)

Miałam być w tych okolicach - bo mam tam rodzine, ale niestety wyjazd mi się opóźnił i muszę kogoś prosić. Wysłałam PW.

Posted

Karolcia_ko5 napisał(a):
Domek pod Grodziskiem odpada - pan znalazł innego psa - nie komentuje.

Myślę, że teraz poczekamy do sterylizacji.
a będzie sterylizowana przed cieczką czy czekacie na cieczkę i dopiero jakiś czas po niej?

• 2 weeks later...