Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jeeeeeee........ to juz dzisiaj drugi watek, gdzie psiak pojechał/jedzie do swojego DS!!!!!!
Hura!!!!!!!

Pzdr.

Już myślałam, że to nigdy nie nastąpi:)

sambo_os1 napisał(a):
Ale super,Targówek jest mi bliski,może kiedyś spotkam Lenoxika na spacerku :razz:

No i kurcze zapomniałam jaka ulica....za Zamiejską, za bankiem krwi:)

Posted

ja też poproszę cudny domek dla mojej Birmyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Co za wiadomość. Lenox, zachowuj sie chłopie, przyzwoicie, nie przynieś wstydu Ludwie

Ciotka, klamoty na bazarek czekają

Posted

Ludwa, może jak ja będę jechać na Mazury, to odbiorę od Ingi i przywozę do Ciebie, co? Tylko, że ja chyba wyruszę jakoś tak w następny weekend, tj. ok. 25 XI. Daj znać, czy będzie Ci potrzebna moja pomoc.

• 1 month later...
Posted

A ja dzisiaj odwiedziłam chłopaka. No i łobuz jest z niego do kwaratu. Chciał mnie zeżreć chyba. Szczekał jak opętany, dopiero po ok 20 min, jak już musiałam uciekać, uspokoił się...Może w końcu by odpuścił, tylko czasu nie miałam tyle, żeby go przekonywać:)

Posted

Jestem ledwie żywa, ale muszę napisać na wątasach:
Dziś zadzwonili do mnie z gminy Maciejowice z prośbą o wskazanie najlepszego, w miarę bliskiego schroniska, z którym mogliby podpisać ustawową umowę.
Maciejowice leżą na wysokości Kozienic po prawej stronie Wisły, przy szosie na Puławy.
Dziewczyny, chłopaki proszę o podpowiedzi, bo to bardzo ważne.
To jest okolica letniskowa i w okresie letnim oraz wczesnojesiennym tam cuda dzieją się.
Maciejkę przywiozłam z Maciejowic, ile martwych psów przywiązanych do drzew można znaleźć idąc na grzyby, to wiedzą najlepiej miejscowi.
Ja już nie chodzę na grzyby.
Błąkają się dziesiątki psów, dziczeją, zagryzają się, giną pod kołami samochodów lub z głodu.
Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Polskie schroniska trudno polecać...:(
A swoją drogą polecać, to trochę nakręcić biznes, wiedząc, że i tak są przepełnione, więc lepiej nie podsycać chęci zysku...I takie dylematy ma człowiek z wieczora

Posted

zysk dla właścicieli schronisk, to pieniadze i to spore, więc moga chcieć "upychać" zwierzęta. Schronisk jest za mało po prostu i gminy będą w końcu zmuszone do otwierania nowych