Edyta_Igusia :) Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Witam. Jestem nowym użytkownikiem forum. Mam 10-cio miesięczną suczkę typu rasy alaskan malmute w załączonym avatarze zdjęcie :) Mam pytanie do mieszkańców Łodzi i bliskich okolic jakie miejsce proponujecie aby taki psiak się porządnie wybiegał a równocześnie aby nikomu nie wadził swoja młodzieńczą wariacją :) obecnie jeździmy z nią np do łagiewnik ale tam wiele osób chodzi i jeździ na rowerach a zależy mi na miejscu odosobnionym aby móc z psiakiem prowadzić tresurę Pozdrawiam Edyta Quote
Domnia Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 (edited) Nie jestem z Łodzi, więc nie wiem jakie macie fajne miejsca do spacerowania ;) My chodzimy do lasu lub nad "dziką" wodę gdzie można się pluskać do woli, szczególnie w lato popołudniami, kiedy nie jest już tak gorąco, a woda jest jeszcze ciepła (w zasadzie chodziliśmy, mój psiak niedawno odszedł :-(). Może wy też macie takie miejsca? Edited August 2, 2012 by Domnia Quote
Recommended Posts