Guest Agul98 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 [SIZE="5"]Przeuroczy, 5 miesięczny szczeniak Puszek ma dom !!! [SIZE="3"] Przeuroczy szczeniak, bardzo ciekawy wszystkiego. Skacze na ludzi i jest bardzo żywiołowy, a ponieważ jeszcze trochę urośnie, to albo przyszły dom oduczy go skakania, albo nie będzie się nadawał do domu z małymi dziećmi. Ma piękne, kudłate futerko i będzie wymagał co jakiś czas zabiegów fryzjerskich albo codziennego czesania. 768/11 Pies: zaszczepiony, odrobaczony Więcej zdjęć tutaj : https://picasaweb.google.com/psiwolontariusz/Puszek76811KlaudiaTomsia# Quote
fernari Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Jestem u Puszka :) Wygląda jak mój Bąbelek, tylko ma inny kolor sierści ;p Quote
kimiji Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Ooo Puszek ma wątek, nawet nie wiedziałam:oops: Sądzę, że mały jest już u siebie, a przynajmniej mam nadzieję, że w czwartek jak do schronu przyjdę to już go nie będzie, taki urokliwy szczenior długo nie posiedzi :) Quote
Guest Agul98 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Na stronie schroniska Puszek jeszcze jest, więc jak by ktoś go już nie widział w czwartek to niech napisze bo ja jeżdżę tylko w soboty :). Quote
fernari Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Agul98 napisał(a):Na stronie schroniska Puszek jeszcze jest, więc jak by ktoś go już nie widział w czwartek to niech napisze bo ja jeżdżę tylko w soboty :). Nie ma sprawy ;) Quote
Recommended Posts