Achnamara Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 [B]Klubowa Wystawa Retrieverów - Nowy Dwór Maz. 01 października 2011 [/B] Proponowana obsada sędziowska: [B]Labrador Retriever:[/B] Anthony Allen - Wielka Brytania (hod. Allenie) - suki (bez kl. baby) Margaret Brown - Wielka Brytania (hod. Ramsayville) - psy (bez kl. baby) + BOB [B]Golden Retriever:[/B] Malcolm Godefroy - Wielka Brytania (hod. Fenwood) - suki (bez klasy baby) + BOB Jim Richardson - Wielka Brytania (hod. Darrachonna) - Golden Retriever psy (bez klas baby) [B]Flat Coated Retriever:[/B] Jim Richardson - Wielka Brytania (hod. Darrachonna) [B]Viva Maria Soleckyj-Szpunar - Polska (hod. Prima)[/B] Nova Scotia Duck Tolling Retriever Curly Coated Retriever Chesapeake Bay Retriever oraz klasy baby - Golden-, Flat Coated - i Labrador Retriever (w przypadku dużej ilości zgłoszeń - również klasy szczeniąt) [B][COLOR="red"]Terminy przyjmowania zgłoszeń: do 12 września 2011 Zgłoszenie elektroniczne do 19 września 2011 [url]www.zkwp-legionowo.pl[/url] [/COLOR][/B] Wszystkie zgłoszenia elektroniczne oraz przysłane e-mailem zostaną potwierdzone. [B]OPŁATY[/B] Wystawcy krajowi (dotyczy wyłącznie psów zarejestrowanych w ZKwP) ● za pierwszego psa (z katalogiem) 80 zł ● za każdego następnego (bez katalogu) 70 zł ● baby, szczenięta, interchampiony (bez katalogu) 40 zł ● weterani (bez katalogu) - bezpłatnie - pod warunkiem wystawienia Opłata na wystawie i wniesiona po 01 października - 130zł Za psy zwolnione z opłat oraz zgłoszone a nie wystawione będzie pobierana opłata w wysokości 130zł za każdego psa (również weterany). Quote
mrau Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 [quote name='Achnamara'] Courly Coated Retriever [/QUOTE] Sorry ale mnie to strasznie irytuje - rasa nazywa się CURLY COATED RETRIEVER. Zrozumiałabym błąd na jakiejś krajówce, może międzynarodówce ale nie na klubówce... Quote
Adamant Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 :shake:nie mogłam przyjechać:shake: A jak Wam poszło? Quote
mrau Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Dopiero zobaczyłam odpowiedź... Mieliśmy tylko babiki - Sam wo3/4, Dzi o4/4. A na finałach BIS Par Hodowlanych IV z tymi samymi scurkami :) Quote
Recommended Posts