MartynaS Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 z racji odwiedzin u Froda mogę zaświadczyć, że zdjęcia nie oddają w pełni jego uroku i w rzeczywistości jest jeszcze śliczniejszy i ujmujący :loveu: Quote
luciolla Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 w imieniu Froda dzięki za miłe słówko :p psiak ma się dobrze, jest małe zainteresowanie, dziś był u nas pan zainteresowany adopcją, mają się jescze zastanowić... trzymajcie kciuki. Quote
zasadzkas Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Luciolla, wysyłam Froda do zainteresowanego domu, jakiś kontakt z Tobą by się przydał, telefon na pr. To co wkleiłaś na mój wątek o szczeniaku co duży nie będzie. Quote
luciolla Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Już podawałam tel. w tym wątku, ale chętnie przypomnę...:roll: 509 119 994 i e-mail: [email protected] Quote
zasadzkas Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Sorki, przeoczyłam :oops: Wieczorem powinnam mieć jakiś odzew od tych ludzi. Jeśli dobrze wysłałam. Quote
zasadzkas Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Frodo się spodobał, będą dzwonić, żeby małego zobaczyć :multi: Quote
luciolla Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 cieszę się bardzo:multi: , tylko ostzregam, mam już kilku chętnych, troje całkiem na poziomie, więc chyba przeprowadzę casting ;) Quote
zasadzkas Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Nawet popieram ten casting, a co. Niech trafi do najlepszego. Kurdę, wolę dobro psa od znajomych :evil_lol: Serio, Frodo jest w trójce wybrańców i neocjacje małżeńskie trwają. Do soboty decyzja zapadnie, bo chcą pciaka na weekend. Quote
luciolla Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Kochani, wszystkim zaangażowanym wielkie dzięki. Frodo od kilku godzin jest w nowym domku u moich przyjaciół. Mam nadzieję że niedługo zostaną dogomaniakami i sami zdadzą relację. :laola: Quote
zasadzkas Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Gratuluję, bardzo się cieszę, że mały ma dom i do tego zaufany. Quote
lukrecja Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 skwituję: przerost formy nad treścią. Po co był ten cały cyrk, skoro Frodo poszedł do znajomych? Czyżby ludzie "na poziomie" nie byli na poziomie......????? Quote
MartynaS Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 lukrecja napisał(a):skwituję: przerost formy nad treścią. Po co był ten cały cyrk, skoro Frodo poszedł do znajomych? Czyżby ludzie "na poziomie" nie byli na poziomie......????? nadrzędnym celem było znalezienie dobrego, odpowiedzialnego domu dla Froda jeśli właśnie TYM domem okazali się jacyś znajomi to ja osobiście nie widze w tym nic złego - wręcz przeciwnie parę plusów z całą pewnością. A frustracje proponuje rozładowywać w bardziej konstruktywny sposób :) Quote
lukrecja Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 MartynaS napisał(a):nadrzędnym celem było znalezienie dobrego, odpowiedzialnego domu dla Froda jeśli właśnie TYM domem okazali się jacyś znajomi to ja osobiście nie widze w tym nic złego - wręcz przeciwnie parę plusów z całą pewnością. A frustracje proponuje rozładowywać w bardziej konstruktywny sposób :) Absolutnie to nie była flustracja. Proszę nie mylić tego pojęcia. Wszyscy wiemy jaki był cel i cieszymy się, że cel został osiągnięty. Chciałabym tylko dodać, że porównanie domu ZNAJOMYCH z domem innych ludzi - nie będąc u nich i nie znając ich - nie jest obiektywne... Quote
MartynaS Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Za błąd przepraszam. Nie wiem czy dobrze to rozumiem, ale z Twojej wypowiedzi wynika, że czujesz się urażona, że Frodo nie trafił do Ciebie? Może warto się czasem postawić na miejscu osoby podejmującej decyzje o wydaniu psa do adopcji... Komu prędzej mogłabyś zaufać. Jest chyba oczywiste, że jeśli jest wielu chętnych to wybiera się tego najlepszego a to że czasami okazuje się on znajomym chyba nie jest takie złe - przynajmniej dla psa ;) Jeśli nie zniechęciłaś się jeszcze i jesteś w stanie zapewnić dobry dom dla psa, to jest jeszcze wiele psów do adopcji - jest w czym wybierać. Jeśli potrzebujesz pomocy w szukaniu, mogę zaoferować pomoc [email protected], albo odwiedź stronę www.psy.warszawa.pl Quote
luciolla Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 [quote name='lukrecja']skwituję: przerost formy nad treścią. Po co był ten cały cyrk, skoro Frodo poszedł do znajomych? Czyżby ludzie "na poziomie" nie byli na poziomie......????? Absolutnie to nie była flustracja. Proszę nie mylić tego pojęcia. Wszyscy wiemy jaki był cel i cieszymy się, że cel został osiągnięty. Chciałabym tylko dodać, że porównanie domu ZNAJOMYCH z domem innych ludzi - nie będąc u nich i nie znając ich - nie jest obiektywne... moim zdaniem nie powinnaś odbierać tego tak osobiście, bo tak jak MartynaS napisała postaw się na moim miejscu, ja bardzo przywiązałam się do tego psiaka i poprostu kiedy okazało się że osoba, którą znam od wielu lat chce go wziąć nie miałam wątpliwości. uwierz, nie jest łatwo podjąć tego typu decyzję, dzwoni do ciebie wiele ludzi, nie znasz ich, nie wiesz jakcy są, jeśli decyduje się osoba, którą znasz przestajesz mieć wątpliwości... nie uważam że Ty nie byłabyś odpowiednim opiekunem dla Froda i przepraszam jeśli zachowałam się w nieodpowiedzni sposób i zrobilam Ci nadzieję. napisz do mnie, chętnie pomogę w znalezieniu odpowiedniego przyjaciela dla Ciebie. [email protected] Quote
Recommended Posts