Patikujek Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 I nie będziesz musiała uczyć czystości! Quote
angineuuka Posted January 24, 2017 Author Posted January 24, 2017 2 minuty temu, Patikujek napisał: I nie będziesz musiała uczyć czystości! ani obrozek kupowac, ani targać na spacerki.. wygrana obróżka dzisiaj doszła, a w tle karteczka i czekoladka od Agi ^_^ Quote
Patikujek Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Przed chwilą, angineuuka napisał: ani obrozek kupowac, ani targać na spacerki.. wygrana obróżka dzisiaj doszła, a w tle karteczka i czekoladka od Agi ^_^ Jaka superaśna! A gdzie wygrana bo ja nie w temacie? Quote
angineuuka Posted January 24, 2017 Author Posted January 24, 2017 tutaj : https://www.facebook.com/kudlatyartakcesoria/?fref=ts wisi na stronie : http://www.kudlatyart.com/ Została pyskiem stycznia ;) a właściwie 2 tygodnie stycznia, bo z okazji nowego roku było ich dwóch :) Jak kupisz obroze w styczniu, to mozesz ja wyslac im na emajla zeby powalczyć o bycie pyskiem :D Quote
mar....ka Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 20 godzin temu, angineuuka napisał: tutaj : https://www.facebook.com/kudlatyartakcesoria/?fref=ts wisi na stronie : http://www.kudlatyart.com/ Została pyskiem stycznia ;) a właściwie 2 tygodnie stycznia, bo z okazji nowego roku było ich dwóch :) Jak kupisz obroze w styczniu, to mozesz ja wyslac im na emajla zeby powalczyć o bycie pyskiem :D gratuluję bycia PYSKIEM STYCZNIA heheh a obroża fajna, mogłabym mieć taką tunikę lub letnia sukienkę :P Quote
łamAga Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Co tam w zadymionym miescie słychać ? :P Quote
łamAga Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Przed chwilą, angineuuka napisał: w sumie to nic :) to ta jak u Nas , zmarzniety snieg i lipa ogólnie :/ Quote
angineuuka Posted January 25, 2017 Author Posted January 25, 2017 Noo, ten śnieg już brzydki jest. Ale w sumie wow, ze ima się tak długo.. 4 tydzien prawie. Quote
łamAga Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: Noo, ten śnieg już brzydki jest. Ale w sumie wow, ze ima się tak długo.. 4 tydzien prawie. ale co z tego jak strach na dwór wyjśc żeby nie wywinąć orła :/ wolała bym taki puszysty skrzypiący snieg , i niech se leży nawet 3 miechy ;) Quote
angineuuka Posted January 25, 2017 Author Posted January 25, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: ale co z tego jak strach na dwór wyjśc żeby nie wywinąć orła :/ wolała bym taki puszysty skrzypiący snieg , i niech se leży nawet 3 miechy ;) no, ja mam taki lód przed schodami. ;P taki ładny juz nie bedzie raczej ;) chociaz zapowiadają śnieg dzisiaj w nocy :P Quote
łamAga Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 5 minut temu, angineuuka napisał: no, ja mam taki lód przed schodami. ;P taki ładny juz nie bedzie raczej ;) chociaz zapowiadają śnieg dzisiaj w nocy :P niech mi pyndzą ze śniegiem ! Quote
Patikujek Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 U mnie wieczorem dzisiaj deszczyk troszku kropił, a teraz minus się robi więc poranek będzie pewnie ciekawy Quote
łamAga Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 2 minuty temu, Patikujek napisał: U mnie wieczorem dzisiaj deszczyk troszku kropił, a teraz minus się robi więc poranek będzie pewnie ciekawy Ja co chwilę widze kogoś w gipsie :P Quote
angineuuka Posted January 25, 2017 Author Posted January 25, 2017 Ja też :P w sumie ostatnio też prawie nie stałam sie włascicielem gipsu, ale złapałąm pion ahah Quote
Ania :) Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Moja babcia gipsu nie ma, ale za to śruby w lokciu, więc naprawdę trzeba uważać na tym lodzie Quote
Patikujek Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Ja wczoraj miałam zawał i myślałam już ze psa trzeba będzie składać jak orła wywinął na lodzie Quote
angineuuka Posted January 25, 2017 Author Posted January 25, 2017 2 minuty temu, Patikujek napisał: Ja wczoraj miałam zawał i myślałam już ze psa trzeba będzie składać jak orła wywinął na lodzie Ja już przestałam uwagi zwracać na Come :P Quote
Patikujek Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: Ja już przestałam uwagi zwracać na Come :P W przyszłym roku też już pewnie mnie pod tym względem znieczulica dopadnie Quote
angineuuka Posted January 25, 2017 Author Posted January 25, 2017 Coma to się o własne nogi potrafi potknąć :P ahah 1 Quote
angineuuka Posted January 26, 2017 Author Posted January 26, 2017 Dostaliśmy zaproszenie na chrzest, ciekawe ;D A psy moje mózg potraciły.. i weź tu papika.. Quote
Recommended Posts