Patikujek Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 3 godziny temu, *Magda* napisał: Kurde, żadnego psa nie prowadzałam do przedszkola, ani na żadne inne szkolenie. Wszystkiego uczyłam sama. Wszystkie były u mnie od szczeniaka i żadne nie były zagrożeniem dla otoczenia. Wręcz przeciwnie-kochały wszystko i wszystkich ;) Ja tam wychodzę z założenia, że nie potrzebne są żadne przedszkola, jak się ma chęci. Bo tego wszystkiego co uczą w tych psich szkółkach, każdy może nauczyć psa sam ;) Ja tez od początku wiedziałam, że przedszkole sobie daruję. Jakoś nie widzę sensu bulić masy kasy za to, że raz czy dwa w tygodniu pójdziemy w jakieś miejsce gdzie poznamy podstawowe komendy, z którymi sama sobie w domu poradzę. A socjal to też zależy na jakie przedszkole trafisz. Bo jak będzie polegało ono po prostu na puszczeniu psó i bawcie się to psiak może więcej złych nawyków załapać niż się czegoś nauczyć... Ale w przyszłości może jakieś inne szkolenie kto wie, może jakieś sporty w zorganizowanej grupie.... 1 Quote
mar....ka Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 wiem, iz juz podpisałaś petycję. Ale link dla wchodzących do Twojej galerii. NIE DLA ZAKAZÓW wędrówek z psem po Karkonoskim Parku Narodowym https://secure.avaaz.org/pl/petition/Minister_Srodowiska_Pan_Jan_Szyszko_Niepodpisanie_nowego_planu_ochrony_Karkonoskiego_Parku_Narodowego/?aEZIIdb Quote
angineuuka Posted January 14, 2017 Author Posted January 14, 2017 22 godziny temu, Ania :) napisał: Siad, do nogi, waruj i takich rzeczy też potrafię psa nauczyć, bardziej mi chodzi o sam socjal dla szczyla, o poznanie nowych osób, z którymi można w przyszłości umawiać się na spacerki, bo niestety u nas ciężko z jakimiś psimi kumplami. za to będziesz płacic 500 zł? :D Nie macie grup spacerowych, apka ding dog czy jak to się zwało..? Ja na szczescie mam ten plus, ze mam duuuzo psiarzy w razie czego w okolicy, jakby mi sie mega psiolubny pies trafił. Bo aktualnie odpuszczam, bo moim psom to powiewa czy jest jakis pies na spacerze czy nie ;P Moje koty mnie zaskakują.. kiedyś przyniosły mi schabowe, udko z grilla, rafaello (zamknięte!), sroke.. a dziś? PAPUŻKE. k**wa, nie wiem skąd to wynalazło papużkę zimą, ale była to niebieska falista.. Bez nosa, zimna jak lód podobno, wiec chyba na wymarciu, bo mój kot nieżywego ptaka by do ryja nie chwycił :P Quote
angineuuka Posted January 14, 2017 Author Posted January 14, 2017 No i lepsze info : Mam noclegi za darmo na WDS :D Takze jak nic nie popsuje mi planow, to będę na WDS w Lipsku! Quote
łamAga Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Ania poczekaj , jak bedziemy mieli już szczyla to spacerki będą bowiązkowo ;) Angi a co tam bedziesz robiła ?:P Quote
angineuuka Posted January 14, 2017 Author Posted January 14, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Ania poczekaj , jak bedziemy mieli już szczyla to spacerki będą bowiązkowo ;) Angi a co tam bedziesz robiła ?:P a co się na wystawach robi? :P Quote
łamAga Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 6 minut temu, angineuuka napisał: a co się na wystawach robi? :P A to różnie , czasami się nawet nudzi :P Quote
angineuuka Posted January 14, 2017 Author Posted January 14, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: A to różnie , czasami się nawet nudzi :P na wds raczej bede miala co robić ;P Quote
łamAga Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 13 minut temu, angineuuka napisał: na wds raczej bede miala co robić ;P najważniejsze żebyś foty robiła :P Quote
angineuuka Posted January 14, 2017 Author Posted January 14, 2017 52 minuty temu, łamAga napisał: najważniejsze żebyś foty robiła :P i co jeszcze :P Quote
Aleksa. Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 54 minuty temu, angineuuka napisał: i co jeszcze :P no i jeszcze tutaj wstawiła :> Quote
angineuuka Posted January 14, 2017 Author Posted January 14, 2017 23 minuty temu, Aleksa. napisał: no i jeszcze tutaj wstawiła :> ahaha :D Quote
angineuuka Posted January 14, 2017 Author Posted January 14, 2017 Przed chwilą, Patikujek napisał: Nie aha tylko tak tak ale ja nie aha, tylko się śmieje :D Quote
Patikujek Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Mam nadzieję, że wstawiajac foty też będziesz się tak śmiać :P Quote
angineuuka Posted January 14, 2017 Author Posted January 14, 2017 Sama przyjedź na WDS, co ja ci fotki dodawać będę :D Quote
angineuuka Posted January 15, 2017 Author Posted January 15, 2017 13 godzin temu, Patikujek napisał: Za duża impreza jak dla mnie :P hehe z Katowic tutaj dodam pewnie ;P Quote
Aleksa. Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Ja jadę na WOŚP na koncert i mam nadzieję, że nie ucierpię i będę zdrowa:D Quote
Paulina94 Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Dnia 12.01.2017 o 23:40, Ania :) napisał: Ja następnego szczeniaka od razu zapisuje do psiego przedszkola na pewno :p Masz jakiegoś w planach :D ? Quote
Ania :) Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 39 minut temu, Paulina94 napisał: Masz jakiegoś w planach :D ? Rozglądam się za jakąś rasą, ale następny pies dopiero jak zabraknie Branda (tfu tfu oby żył jak najdłużej!) :) Quote
angineuuka Posted January 15, 2017 Author Posted January 15, 2017 sie ma! (tak w kilmacie :) Najebalo znowu sniegu, wiec łopatować musiałam. Na szczęscie mam fajnego sąsiada który odśnieżył nam przed domem, łącznie z podjazdem :D Z chęcią poszłabym spać, ale czekam na licytacje na WOSPIE ;D Uwielbiam je ogladac :D Quote
łamAga Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 1 godzinę temu, Ania :) napisał: Rozglądam się za jakąś rasą, ale następny pies dopiero jak zabraknie Branda (tfu tfu oby żył jak najdłużej!) :) Brando pewnie chciał by "rodzeństwo" :P 1 minutę temu, angineuuka napisał: sie ma! (tak w kilmacie :) Najebalo znowu sniegu, wiec łopatować musiałam. Na szczęscie mam fajnego sąsiada który odśnieżył nam przed domem, łącznie z podjazdem :D Z chęcią poszłabym spać, ale czekam na licytacje na WOSPIE ;D Uwielbiam je ogladac :D U nas też najebało :/ Quote
Recommended Posts