Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, angineuuka napisał:

Z sama zelatyna tez sa + jakis tam dodatek. Ale fajna gladka skora po tym xD

Mi bratowa polecała jakaś maseczkę w saszetkach z rossmana , kosztuje 1,50 a wystarcza na 2 razy , podobno super oczyszcza wągry i tez jest taka czarna :D

Posted
2 minuty temu, łamAga napisał:

Mi bratowa polecała jakaś maseczkę w saszetkach z rossmana , kosztuje 1,50 a wystarcza na 2 razy , podobno super oczyszcza wągry i tez jest taka czarna :D

tez ja mam, jezeli mowa oi tej samej bo cena podobna. Ale ta sciagana(sciagam ja nadal haaha) lepsza mam skore 

Posted
2 minuty temu, angineuuka napisał:

tez ja mam, jezeli mowa oi tej samej bo cena podobna. Ale ta sciagana(sciagam ja nadal haaha) lepsza mam skore 

ze skóra jej nie ściągnij :P

Ja bym chciała taką jak jest ostatnio pełno filmików na fb co facetom ją robią :P

Posted
4 minuty temu, angineuuka napisał:

szukaj teraz a nie :D 

szukom ale nie umiem znaleźć , są takie filmiki jak koleś "odpicowuje gości " robi im fryzury takie mega i własnie nakłada tą maseczkę :P 

Posted
1 minutę temu, łamAga napisał:

szukom ale nie umiem znaleźć , są takie filmiki jak koleś "odpicowuje gości " robi im fryzury takie mega i własnie nakłada tą maseczkę :P 

duzo jest takich filmnow :p 

Posted
4 minuty temu, angineuuka napisał:

to jak ty chcesz maseczke robic jak nie wiesz jaka? ;P

Nieeeee bo tam nie ma podane jak ją robić :P ja tylko sobie marze że bym taka chciała :P

Posted
1 minutę temu, Ania :) napisał:

Ja mam w domu jakąś z Rossmanna zielona i czeka już z dwa miesiące aż ja nałożę i ciągle zapomnę :p

Ja pewnie też kupię i bedzie leżała bo nie będzie mi się chciało jej zrobić :P

Posted

Co do maseczek to mam domu jedną taką czarną.  Po zasięgnięciu wyrywa nawet włosy jak nie daj Boże złapie jakieś, ale kurde wągrów nie doczyszcza. ...

Posted
18 godzin temu, Patikujek napisał:

Co do miseczek to mam domu jedną taką czarną.  Po zasięgnięciu wyrywa nawet włosy jak nie daj Boże złapie jakieś, ale kurde wągrów nie doczyszcza. ...

Tak czytam i się zastanawiam o jakie miseczki chodzi , i cofam posta i szukam misek :P buhahahahahahahaha

Posted
18 godzin temu, Patikujek napisał:

Co do miseczek to mam domu jedną taką czarną.  Po zasięgnięciu wyrywa nawet włosy jak nie daj Boże złapie jakieś, ale kurde wągrów nie doczyszcza. ...

U mnie ładnie wyczyściło :D lepiej niz plastry. 

Posted
1 godzinę temu, łamAga napisał:

Tak czytam i się zastanawiam o jakie miseczki chodzi , i cofam posta i szukam misek :P buhahahahahahahaha

Czepiacie się szczegółów :P