angineuuka Posted January 1, 2017 Author Posted January 1, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: 70 cm to już jest kawał psa .... no haha Quote
angineuuka Posted January 1, 2017 Author Posted January 1, 2017 przeglądam hodowle russeli i znalazłam to Quote
łamAga Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 jak na mnie kanar skoczył to mi tchu brakło :P Quote
angineuuka Posted January 1, 2017 Author Posted January 1, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: uooo matko jaki słodziak <3 totalnie nie wygląda jak Coma :p Quote
Patikujek Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 Ale fajowy maluch! A tak w ogóle to "rumun" to jaka rasa? Quote
angineuuka Posted January 2, 2017 Author Posted January 2, 2017 20 godzin temu, Patikujek napisał: Ale fajowy maluch! A tak w ogóle to "rumun" to jaka rasa? owczarek rumuński mioritic :) pojechali, sucze zadowolone haha Quote
angineuuka Posted January 2, 2017 Author Posted January 2, 2017 8 minut temu, Ania :) napisał: No to macie spokój teraz :p No :D ale to oznacza powrót do szarej rzeczywistosci ;( zawsze mam z tym problem :( Quote
angineuuka Posted January 2, 2017 Author Posted January 2, 2017 A z takich pocieszajek to wygrałam dzisiaj obroze u Kudłatego ;> Quote
Ania :) Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Też mam z tym problem zawsze :) jak większość ludzi pewnie :) Gratki :) Quote
angineuuka Posted January 2, 2017 Author Posted January 2, 2017 2 minuty temu, Ania :) napisał: Też mam z tym problem zawsze :) jak większość ludzi pewnie :) Gratki :) ja mam taki minus, ze strrrasznie przywiązuje się do ludzi :( ale psa mi brakowac nie bedzie :P Quote
angineuuka Posted January 2, 2017 Author Posted January 2, 2017 Uwaga! Oglądamy! Pięniądze z youtube Play przeznaczy dla WOSP! ;) Jezeli ktos nie popiera wosp, to niech zignoruje ;) Quote
Patikujek Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 1 godzinę temu, angineuuka napisał: owczarek rumuński mioritic :) pojechali, sucze zadowolone haha Własnie sprawdziłam co to i się zakochałam. Cuuuudny jest. Jest w Polsce w ogóle jakaś hodowla? Quote
angineuuka Posted January 2, 2017 Author Posted January 2, 2017 1 minutę temu, Patikujek napisał: Własnie sprawdziłam co to i się zakochałam. Cuuuudny jest. Jest w Polsce w ogóle jakaś hodowla? Chyba dwie są, przynajmniej tyle znalazłam. Na olx psa nawet na sprzedaż widziałam :) ale jakby to było o połowie mniejsze, to można byłoby myśleć. Ale kto mi się takim bydlakiem zajmie ewentualnie, jak przyjdzie gdzieś razem wyjechać bez psa :/ Quote
Patikujek Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Kurde pierwszy raz się z tą rasą spotykam i własnie to że taki wielki jest , jest super :D Choć fakt, trudniej dla takiego o niańkę Quote
angineuuka Posted January 2, 2017 Author Posted January 2, 2017 1 minutę temu, Patikujek napisał: Kurde pierwszy raz się z tą rasą spotykam i własnie to że taki wielki jest , jest super :D Choć fakt, trudniej dla takiego o niańkę No wielkie psy są super, ale u nas na prawde byłby problem z nianką :/I jeszcze ewentualne koszty weta gdyby coś, skręty żołądka, jakos tego też się boję. Ubzdurałam sobie te skręty u duzych psów, ze masakra :/ Quote
Ania :) Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Nie moj typ jesli chodzi o wyglad ten rumun :) ja jesli chodzi o nastepne psy to tez bede celowac w mniejsze :) Quote
Patikujek Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 1 godzinę temu, angineuuka napisał: No wielkie psy są super, ale u nas na prawde byłby problem z nianką :/I jeszcze ewentualne koszty weta gdyby coś, skręty żołądka, jakos tego też się boję. Ubzdurałam sobie te skręty u duzych psów, ze masakra :/ No niestety to fakt, że duże psy dość często mają problemy zdrowotne... Quote
angineuuka Posted January 2, 2017 Author Posted January 2, 2017 1 godzinę temu, Patikujek napisał: No niestety to fakt, że duże psy dość często mają problemy zdrowotne... no własnie ;( jak duzy pies, to tylko jeden :/ ale sobie śmieszkuje, znalazłam kartę ze zdjęciami sprzed 10 lat xD Quote
angineuuka Posted January 3, 2017 Author Posted January 3, 2017 7 godzin temu, Patikujek napisał: poka! jutro, dzis jakos weny nie mam ;D Ale sniegu nasypało, trzeba by w koncu do lasu się wybrać :D Quote
angineuuka Posted January 3, 2017 Author Posted January 3, 2017 30 minut temu, Patikujek napisał: No to już masz plany na jutro :P a no ;d Zobaczymy co na to mój len powie :P I psy są wręcz czarne ;( zastanawiam się czy przy jakims naplywie gotowki nie kupic juz powoli czegos dla papika.. Polezec moze przeciez :D Quote
Recommended Posts