Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja aktualnie mam 9 latkę i 1,5 roczniaka :D Zaginiona Zuzia ma 6. 

No właśnie ja się starszego boje, Zuzie jak wzięłam to miała 6 mies i chyba tego chciałabym się trzymać. :p Comie to na serio kot wisi, kiedys w zoologu nawet wpierdol od kota dostała xD Ale gorzej z Misia ;/ 

Posted

Młody mi za bardzo dom roznosił, ale fakt przy większym zwierzyńcu większe prawdopodobieństwo dogadania się z młodzikiem. Choć pół roczne kocie to już ciekawy charakterek mieć może. 

Jak ostatnio w psitulu byłam to mięli zatrzęsienie od małych kociąt także możesz popytać. Większości na stronie nie ma.

Posted
6 minut temu, Patikujek napisał:

Młody mi za bardzo dom roznosił, ale fakt przy większym zwierzyńcu większe prawdopodobieństwo dogadania się z młodzikiem. Choć pół roczne kocie to już ciekawy charakterek mieć może. 

Jak ostatnio w psitulu byłam to mięli zatrzęsienie od małych kociąt także możesz popytać. Większości na stronie nie ma.

zobaczymy, jak coś to dopiero też za trzy tygodnie bym brała. Na razie przeglądam olx, jest kociak do oddania biało-rudy.. ale moze go nie byc do tego czasu :/

Posted
8 minut temu, mar....ka napisał:

a jak tam Twój ukochany gość, co tym razem przeskrobał heheh (chciałabym Cię zobaczyć na tym bzie :P)

dobrze, juz są własciciele u nas :)

Posted
44 minuty temu, łamAga napisał:

Będzie Ci jej brakowało :P

no nie wiem :P 

W ogol jaki bajer u weta :D Machina która daje wyniki krwi po 10 minutach, na miejscu :D No i kocham moją wetkę <3 

Posted
1 minutę temu, łamAga napisał:

Oooo no popatrz :D a za co ją kochasz ? :P

za pewną sprawę i wogole za calokształ :D Jezu, wciąż pluje sobie w brode, ze dopiero rok temu zdecydowałam się tam iść. Taki MEGA wet tak blisko, a ja się bląkałam :P 

Posted
13 godzin temu, Patikujek napisał:

A gdzie chodzisz do weta? Jeśli możesz się przyznać :)

Ja na Sośnicę chodzę, w Zabrzu się błąkałam od weta do weta.
Chodzę do Pani Renaty Schneider - na Sikorskiego 61 :) Mam tam całe 2 kilosy od domu :P I na prawdę zajebista kobita, nie mówię tego że to mój wet tylko serio tak jest. Strasznie fajna i sensowna osoba! 

Posted

jeszcze psy mi się złapały <3 Zaczął onek takim jakimś pchnięciem[?], potem Misia się rzuciła na Come a onka w ostaniej chwili złapałam bo też by się wjebała.. takze super :)