angineuuka Posted December 27, 2016 Author Posted December 27, 2016 ja aktualnie mam 9 latkę i 1,5 roczniaka :D Zaginiona Zuzia ma 6. No właśnie ja się starszego boje, Zuzie jak wzięłam to miała 6 mies i chyba tego chciałabym się trzymać. :p Comie to na serio kot wisi, kiedys w zoologu nawet wpierdol od kota dostała xD Ale gorzej z Misia ;/ Quote
Patikujek Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Młody mi za bardzo dom roznosił, ale fakt przy większym zwierzyńcu większe prawdopodobieństwo dogadania się z młodzikiem. Choć pół roczne kocie to już ciekawy charakterek mieć może. Jak ostatnio w psitulu byłam to mięli zatrzęsienie od małych kociąt także możesz popytać. Większości na stronie nie ma. Quote
angineuuka Posted December 27, 2016 Author Posted December 27, 2016 6 minut temu, Patikujek napisał: Młody mi za bardzo dom roznosił, ale fakt przy większym zwierzyńcu większe prawdopodobieństwo dogadania się z młodzikiem. Choć pół roczne kocie to już ciekawy charakterek mieć może. Jak ostatnio w psitulu byłam to mięli zatrzęsienie od małych kociąt także możesz popytać. Większości na stronie nie ma. zobaczymy, jak coś to dopiero też za trzy tygodnie bym brała. Na razie przeglądam olx, jest kociak do oddania biało-rudy.. ale moze go nie byc do tego czasu :/ Quote
Patikujek Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Czyli powiększamy rodziny w podobnym czasie? :) Quote
angineuuka Posted December 27, 2016 Author Posted December 27, 2016 8 minut temu, Patikujek napisał: Czyli powiększamy rodziny w podobnym czasie? :) się okaże :D Quote
angineuuka Posted December 27, 2016 Author Posted December 27, 2016 teraz zauwazylam, ze Bandziora jednak Fuga musiała przechwycić, bo ma szrame lekką na ryju :/ Quote
mar....ka Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 a jak tam Twój ukochany gość, co tym razem przeskrobał heheh (chciałabym Cię zobaczyć na tym bzie :P) Quote
angineuuka Posted December 28, 2016 Author Posted December 28, 2016 8 minut temu, mar....ka napisał: a jak tam Twój ukochany gość, co tym razem przeskrobał heheh (chciałabym Cię zobaczyć na tym bzie :P) dobrze, juz są własciciele u nas :) Quote
angineuuka Posted December 28, 2016 Author Posted December 28, 2016 58 minut temu, Patikujek napisał: Czyli Angi szczęśliwa :) Ni tak, bo grzeczniejsza juz :D Quote
angineuuka Posted December 28, 2016 Author Posted December 28, 2016 44 minuty temu, łamAga napisał: Będzie Ci jej brakowało :P no nie wiem :P W ogol jaki bajer u weta :D Machina która daje wyniki krwi po 10 minutach, na miejscu :D No i kocham moją wetkę <3 Quote
łamAga Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Oooo no popatrz :D a za co ją kochasz ? :P Quote
angineuuka Posted December 28, 2016 Author Posted December 28, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: Oooo no popatrz :D a za co ją kochasz ? :P za pewną sprawę i wogole za calokształ :D Jezu, wciąż pluje sobie w brode, ze dopiero rok temu zdecydowałam się tam iść. Taki MEGA wet tak blisko, a ja się bląkałam :P Quote
Patikujek Posted December 29, 2016 Posted December 29, 2016 A gdzie chodzisz do weta? Jeśli możesz się przyznać :) Quote
angineuuka Posted December 29, 2016 Author Posted December 29, 2016 13 godzin temu, Patikujek napisał: A gdzie chodzisz do weta? Jeśli możesz się przyznać :) Ja na Sośnicę chodzę, w Zabrzu się błąkałam od weta do weta. Chodzę do Pani Renaty Schneider - na Sikorskiego 61 :) Mam tam całe 2 kilosy od domu :P I na prawdę zajebista kobita, nie mówię tego że to mój wet tylko serio tak jest. Strasznie fajna i sensowna osoba! Quote
angineuuka Posted December 29, 2016 Author Posted December 29, 2016 3 godziny temu, Patikujek napisał: Fajnie wiedzieć w razie czego :) serio polecam :D z muzyką! Quote
angineuuka Posted December 30, 2016 Author Posted December 30, 2016 W tamtym roku witalismy nowy rok z zapaleniem ucha(02.01.16 bylam u weta), w tym roku zegnamy! ;_; Quote
angineuuka Posted December 30, 2016 Author Posted December 30, 2016 jeszcze psy mi się złapały <3 Zaczął onek takim jakimś pchnięciem[?], potem Misia się rzuciła na Come a onka w ostaniej chwili złapałam bo też by się wjebała.. takze super :) Quote
Recommended Posts