angineuuka Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 wooow, rano wchodząc na fb u znajomej dojzalam zdjęcia terriera brazylijskiego, a teraz u kolejnej osoby ujrzałam Brazylijczyka. WOW. kolejna rzadka rasa w Polsce. Najlepsze ze te osoby się nie znają :lol: Quote
angineuuka Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Sorry, czuje się jak .. nie nie czuje się dzisiaj w ogóle. Nie wiem czy to choroba czy pogoda. Nie chce mi się wchodzić specjalnie na kompa. Quote
maxishine. Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Ja nawet się czuję dobrze, ale zdrówka dla cb! :) Quote
angineuuka Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Nie wiem co to będzie, jak zacznę brać te szczurze jaja.. mus to mus. Dzięki dziewczyny ♡ Quote
angineuuka Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Rana zrobiła się tragiczna. Niby wcześniej było ok, poczym w ciągu 2 dni zrobiła się tragedia i chodzę z kupą na szyi bo sobie nie umiem tego wyczyścić. Mam mascie i antybiotyk.. swędzi to chyba dobrze :D Quote
angineuuka Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 No ja myślę, bo nie uśmiecha mi się jechać na czyszczenie rany.umarlabym chyba yam ahah Quote
łamAga Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 No ja jak sobie miałam zmieniac opatrunek na uciętym palcu to też drżałam a bolało ze mi sie słabo robiło ale jakoś się zawsze przemogłam ;) Quote
marta1624 Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 To ja mdlałam jak królik mnie dziabnął i krew lała jak diabli :p Bo mi skubany skórę wyrwał na nadgarstku :p Quote
marta1624 Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Ja nie z bólu, ja z widoku takiej ilości krwi :p I do dzisiaj wszyscy myślą że się cięłam :p Quote
łamAga Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Mnie widok krwi nie razi , mnie bardziej zapachy "obrzydzają " ;) lepiej sie przyznaj :P Quote
marta1624 Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Przyznaje się... Do tego że mnie królik skurczybyk dziabnął, znaczy uwiesił się na ręce, jak ją podniosłam to wisiał, przy okazji wyrywając kawałek skóry :p A ja go karmiłam :lol: Quote
Recommended Posts