angineuuka Posted April 30, 2015 Author Posted April 30, 2015 Mhm, dodawac zdjec tutaj nie bede ale jak chcesz to moge ci na fb podeslac zdj chociaz jednej lysiny. Eh i znowu kolejny lekarz i kolejne badania.. :c alergologa musze odpusic... Quote
łamAga Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Nie no ja Ci wierze na słowo ;) ja się sama boję że zostanie niebawem łysa :/ wczoraj sobie robiłam maseczke na włosy z jajka i oleju , juz nie wiem co kombinować ;) Quote
angineuuka Posted April 30, 2015 Author Posted April 30, 2015 Ja mam dosolwnie placki, zakola mi sie robia. Zauwazylam kolejne lyse to sie poplakalam ;( ja na prawde bede lysa zanim mnie lekarz przyjmie ;(((( Quote
łamAga Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Ale to nie jest łysienie plackowate ? :/ może musiała byś się prywatnie przejść , tylko że wtedy pewnie bedzie Cie umawiał na kolejne i kolejne wizyty żeby tylko wydoić jak najwięcej kasy :/ Quote
angineuuka Posted April 30, 2015 Author Posted April 30, 2015 Do hematologa juz cisne prywatnie.. Quote
łamAga Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Mnie wkurzają wizyty prywatne bo widze jak patrzą jeszcze wiecej wycisnąć kasy niż już wycisnęli , moja alergolog za każdą wizyte bierze 100wke i co wizyte namawia mnie na odczulanie które wyniosło by mnie ponad 2 tyś i wielce zawiedziona jest jak odmawiam .... Quote
łamAga Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Ehhh nie ma się co załamywać , zdrowie najważniejsze , a kasa ..... rzecz nabyta , tak mówią , szkoda tylko że nie rośnie na drzewach .... dobranoc ;) Quote
Baton Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Lekarze prywatni to masakra jeśli chodzi o kase, też raczej wolę unikać, ale ostatnio jakoś się nie da. Jak do państwowego okulisty wyznaczyli mi termin na za 1,5 roku :P Wtedy to ja już bym ślepa była xd Quote
łamAga Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Dokładnie :/ dlatego do alergologa musze chodzić prywatnie bo leki potrzebuje w momencie pylenia a na nfz przyjeła by mnie już po pyleniu .... Quote
angineuuka Posted May 1, 2015 Author Posted May 1, 2015 http://www.dogocanario.ro/gallery/males-2/linx-de-kair/ Quote
kalyna Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 U nas do okulisty prywatnie to kolejki na rok przed są. A do państwowego pustki, ale tak każdy na niego narzeka itp, a jak miałam wtedy oko spuchnięte i wyglądałam jak potwór i poszłam do państwowego to szybko mnie przyjęła i nie narzekam. I cieszę się, że do niej poszłam, bo się wypraszać nie musiałam o miejsce, leki taniutkie mi zapisała i za wizytę nie płaciłam, a byłam na 3 chyba. Nie chcę wiedzieć ile prywatnie wybuliłabym.. Quote
łamAga Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Co tam ? dostałam wreszcie w aptece allertec wapno plus i nawet pomogło :D katar własnie mi schodzi :D Quote
angineuuka Posted May 2, 2015 Author Posted May 2, 2015 A nic .. Posialam dzis trawke :lol: a na alergie nie narzekam. :) Quote
angineuuka Posted May 2, 2015 Author Posted May 2, 2015 Sadzic, palic .. :lol: Odkrylam idealna obroze dla Comy, wlasnie wyprzedaje to co nie uzytkujemy zeby jej kupic :lol: Quote
łamAga Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 To Ty sadz a ja będę palić :D jak Wy używacie obroże że nadaja sie na odsprzedanie , ja kupuje psom nowe jak stare sie rozlecą :D Quote
angineuuka Posted May 2, 2015 Author Posted May 2, 2015 Jak masz pisiont obroz to nosisz na zmiane i sie tak nie niszcza xd Dostalam przepis na ciacho, zamiast przyprawe do piernika to przeczytalam do piekranika. :p no i jutro chcialam isc ostro do CH :p Quote
Recommended Posts