Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mhm, dodawac zdjec tutaj nie bede ale jak chcesz to moge ci na fb podeslac zdj chociaz jednej lysiny.

Eh i znowu kolejny lekarz i kolejne badania.. :c alergologa musze odpusic...

Posted

Nie no ja Ci wierze na słowo ;) 

ja się sama boję że zostanie niebawem łysa :/ wczoraj sobie robiłam maseczke na włosy z jajka i oleju , juz nie wiem co kombinować ;)

Posted

Ale to nie jest łysienie plackowate ? :/ może musiała byś się prywatnie przejść , tylko że wtedy pewnie bedzie Cie umawiał na kolejne i kolejne wizyty żeby tylko wydoić jak najwięcej kasy :/

Posted

Mnie wkurzają wizyty prywatne bo widze jak patrzą jeszcze wiecej wycisnąć kasy niż już wycisnęli , moja alergolog za każdą wizyte bierze 100wke i co wizyte namawia mnie na odczulanie które wyniosło by mnie ponad 2 tyś i wielce zawiedziona jest jak odmawiam ....

Posted

Ehhh nie ma się co załamywać , zdrowie najważniejsze , a kasa ..... rzecz nabyta , tak mówią , szkoda tylko że nie rośnie na drzewach ....

dobranoc ;) 

Posted

Lekarze prywatni to masakra jeśli chodzi o kase, też raczej wolę unikać, ale ostatnio jakoś się nie da. Jak do państwowego okulisty wyznaczyli mi termin na za 1,5 roku :P Wtedy to ja już bym ślepa była xd

Posted

U nas do okulisty prywatnie to kolejki na rok przed są. A do państwowego pustki, ale tak każdy  na niego narzeka itp, a jak miałam wtedy oko spuchnięte i wyglądałam jak potwór i poszłam do państwowego to szybko mnie przyjęła i nie narzekam.

I cieszę się, że do niej poszłam, bo się wypraszać nie musiałam o miejsce, leki taniutkie mi zapisała i za wizytę nie płaciłam, a byłam na 3 chyba. Nie chcę wiedzieć ile prywatnie wybuliłabym..

Posted

Jak masz pisiont obroz to nosisz na zmiane i sie tak nie niszcza xd

Dostalam przepis na ciacho, zamiast przyprawe do piernika to przeczytalam do piekranika. :p no i jutro chcialam isc ostro do CH :p