angineuuka Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 No i kagan musze jej kupić - nie będę jej targac tyle czasu w zamalym kaganie :D Quote
łamAga Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Jak nie w temacie to ci powiem - jedziemy do Leonkow w środę są tydzień, wracamy w piątek. Czyli jedziemy aż za Wrocław - Opolno zdrój ;) mam nadzieje ze się nie zesra mi w pociągu :P albo bakow puszczać nie będzie - ze stresu to potrafi :P Ale macie fajnie , tez chce gdzies pojechać :D Bąki niech puszcza , będziesz udawała ze to nie od was :P Quote
angineuuka Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Paula się pochorowala, wiec walczymy z Cieszynem :) Quote
łamAga Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 teraz taki okres że co chwile gdzies ktos jest chory , masakra jakas :/ Quote
angineuuka Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 No cóż. Zdarza się. Nie będę się stresować co zrobi Misia :D chociaż fajnie by było z nią do Cieszyna, bo zdjęcia by fajne były. Ale tam już jest z 200 parę psów wiec kolejny? Haha :D Quote
łamAga Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 O ja pierdziele tyle psów w jednym miejscu ? wow , super :D ale bym fociła :D Quote
angineuuka Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Tak, bo oni maja schronisko a niedaleko jest hodowla psów :D Quote
angineuuka Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Jeszcze się okazało ze moja klatka nie wysłana... Quote
angineuuka Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 W zeszłym tygodniu. Miała wysłać w sobotę a chyba wyślę jutro bo nie ma jej w mieście. Ale przeprosiła. Nie chce by była na poczcie przez weekend. :P Quote
angineuuka Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Im dłużej na nią czekam tym coraz bardziej jestem niepewna tych szczurów :) Quote
łamAga Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 szczurów ? znowu nie w temacie jestem :P Quote
angineuuka Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Jak zawsze :D jezu jaka ja nadal laze w.urwiona to poezja. Tata jedzie jutro to oodkręcac, boże jak on tego nie odkręcić to będzie akcja bo to nie było 10 euro.. teraz ma nauczkę ze musi liczyć liczby z przekazu.. Quote
łamAga Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 i znowu czegos nie wiem ? :P jaka pomyłka ? :P Quote
angineuuka Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 Już nic. :D psy mają dziś dzień dziecka - cygara im na kupowałam :D Quote
angineuuka Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 Już nic. :D psy mają dziś dzień dziecka - cygara im na kupowałam :D Quote
łamAga Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 życie bez nałogów jest nudne :P całą ciąże nie miałam nałogów , to było straszne hehe :P Quote
Recommended Posts