Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak ostatnio dwa poczwary za fraki podniosłam to kilka dni mnie ręce bolały.. Ciapka jak muszę ukrócić to niczego nie odczuwam :P

plus dla Misi, że to zajadłe terierowate :P

Posted

Kiedyś to się stanie, ja to wiem :D dobrze, że odpoczna kilka dni od siebie :P chyba. Jeju juz mam stresa, Miska w pociągu :D o ile drugi wyjazd nie wypali, wtedy jadę daleko i bez Misi :l

Posted

Zastanawiam się która wziąść, na pewno nie obie. Jest tam duży pies, ma dodatek ONek - coś czego Coma nie lubi. To ma być przyjazny wyjazd ;) poza tym jazda w pociągu - byłaby raczej posrana. Co innego autem. Misia co najwyżej może się bulwersowac na onka, ale wydaje mi się ze nie będzie tego robić bo nie będzie Comy. No i Misia zna już Leona i nawet się lubią. ;) i to zwycięża nad wzięciem Misi a nie Comy. A drugi wyjazd byłby MEGA przyjazny i trochę droższy :p i zle mogłoby się to dla mnie skończyć ahaha, ale więcej nie powiem na ten temat bo nie mogę :D i nie mam co się wpakowac, aaaa :D :D

• Upvote 1