łamAga Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Kiedyś nie było takich wiatrow , teraz co chwile coś , u nas też drzewa wygina .... Quote
Aleksa. Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 U nas w lesie leżały dwa złamane.. i to nie malutkie drzewka Quote
angineuuka Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 U mnie nadal biało :p i nadal na plusie Quote
rashelek Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 No u nas też śnieg sypie jak oszalały, ale jest dosyć ciepło i za dużo to go nie leży ;) Quote
angineuuka Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 Mam jakieś fotki. Ale takie zwyklaki brzydkie, dziś albo jutro wstawię. zależy o lapka. Śnieg ciągle sypie i się od razu topi, wiec ilość mamy taką samą :P a teraz lecę :lol: Quote
łamAga Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Czy brzydkie to My ocenimy :P u nas już nie sypie i wszystko topnieje :/ Quote
angineuuka Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 Są. Brzydkie, ciemne i nieostre ;) :p niektóre są ostre Quote
angineuuka Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 Z okazji swoich urodzin chce psom kupić kongi :lol: ma ktoś porównanie S z M? ktoś może pomóc? :p bo pomysły na wypełnianie mam :D Quote
marta1624 Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Jeśli o bałwanki chodzi to mam M i L, i powiem ci że ta M jest bardzo mała moim zdaniem ;) Między M a L jest duża różnica, nie wiem jak S a M. Quote
Guest TyŚka Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Mój kundel ma M - myślałam, że starczy, ale jest... okropnie mały... Ski już sobie nawet nie wyobrażam ;) Co do pogody - u nas jest snieżnie od ponad tygodnia :D Quote
Baton Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Mój kundel ma M - myślałam, że starczy, ale jest... okropnie mały... Ski już sobie nawet nie wyobrażam ;) Co do pogody - u nas jest snieżnie od ponad tygodnia :D Nie widziałaś XSki xD Quote
angineuuka Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 O jeżu. To dla Comy na pewno S nie wezmę. A przed nowym rokiem prawie bym zamówiła dwie S :p Quote
rashelek Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Też chciałam dla Poczwara wziąć teraz Konga, jak zobaczyłam cenę tego Extreme to trochę mnie skosiło... :P Nie wiecie, czy ten zwykły czerwony wytrzyma paszczę krokodyla? :lol: Moja ma Mkę i też wydaje mi się dosyć mały. Myślę, że spokojnie możesz w ten rozmiar celować. Marta, mogłabyś zrobić foto porównawcze M i L i mi podesłać na pw albo fejsie najlepiej? :) Quote
Baton Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 XS widziałam :D Jojowe czy jakieś inne? Nie pamiętam czy miałam na zlocie xdd Quote
angineuuka Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 To będziemy celować raczej w M :D XS w sklepie widziałam, na zlocie nie pamiętam. A moje suki chyba zaczęły cieczkowac <3 Quote
rashelek Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Uuu to współczuję cieczki, moja dopiero co skończyła i nareszcie mogę odetchnąć. Aż do sierpnia :P Quote
Leokadia Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Ee to dobrze, że obie na raz, a się nie rozdrabniają i nie musisz tego podwójnie przeżywać :D Quote
angineuuka Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 Zachowanie niby na cieczke.. ale tak w ciągu 3 miesięcy kolejna? A może zaczęły się lubić? :lol: byłyśmy na spacerku, latały jak szalone :D teraz śpią nazarte i zmęczone. Chociaż Coma to dalej by chodziła. Śmiało mogłaby zdobywać górskie szlaki albo śmigać w agi ;) gdyby trafiła na kogoś normalnego. Gdy wchodziliśmy do lasu podjechał jakiś facet. Otwiera bagażnik a tam jeden za drugim wyskakują psy :D dwa goldeny, collie i czekoladowy labek. A pan miał tylko jedna smycz :lol: fajnie to wyglądało. Coma oczywiście na robiła wiochy drac się na goldena a później obszczekujac ludzi ♥ :D i liczę emoty haha :p Quote
Recommended Posts