Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam jakieś fotki. Ale takie zwyklaki brzydkie, dziś albo jutro wstawię. zależy o lapka.
Śnieg ciągle sypie i się od razu topi, wiec ilość mamy taką samą :P a teraz lecę :lol:

Guest TyŚka
Posted

Mój kundel ma M - myślałam, że starczy, ale jest... okropnie mały... Ski już sobie nawet nie wyobrażam ;)

Co do pogody - u nas jest snieżnie od ponad tygodnia :D

Posted

Mój kundel ma M - myślałam, że starczy, ale jest... okropnie mały... Ski już sobie nawet nie wyobrażam ;)

Co do pogody - u nas jest snieżnie od ponad tygodnia :D

Nie widziałaś XSki xD

Posted

Też chciałam dla Poczwara wziąć teraz Konga, jak zobaczyłam cenę tego Extreme to trochę mnie skosiło... :P Nie wiecie, czy ten zwykły czerwony wytrzyma paszczę krokodyla? :lol:

Moja ma Mkę i też wydaje mi się dosyć mały. Myślę, że spokojnie możesz w ten rozmiar celować.

Marta, mogłabyś zrobić foto porównawcze M i L i mi podesłać na pw albo fejsie najlepiej? :)

Posted

Zachowanie niby na cieczke.. ale tak w ciągu 3 miesięcy kolejna? A może zaczęły się lubić? :lol: byłyśmy na spacerku, latały jak szalone :D teraz śpią nazarte i zmęczone. Chociaż Coma to dalej by chodziła. Śmiało mogłaby zdobywać górskie szlaki albo śmigać w agi ;) gdyby trafiła na kogoś normalnego. Gdy wchodziliśmy do lasu podjechał jakiś facet. Otwiera bagażnik a tam jeden za drugim wyskakują psy :D dwa goldeny, collie i czekoladowy labek. A pan miał tylko jedna smycz :lol: fajnie to wyglądało. Coma oczywiście na robiła wiochy drac się na goldena a później obszczekujac ludzi ♥ :D i liczę emoty haha :p