angineuuka Posted December 2, 2014 Author Posted December 2, 2014 Długo się zwlekalam z ich kupnem. A dla Misi nie mogło by być inaczej niż róż :lol: a Coma dostaje szele, z nadzieją ze z nich nie będzie wychodzić. Quote
marta1624 Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Nadzieja dobra rzecz :D Jakie szele dostanie? Quote
angineuuka Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 Guardy :p z Norwegów wychodzi :p Quote
angineuuka Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 elo zamówiłam czapę z http://martis.sklep.pl/ :grins: Quote
angineuuka Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 Hoho, w niedziele dam fotki meczonego teriera :p i ogólnie coś popstrykam bo nie wiem czy w tym roku już dodam jakąś większą ilość fot :p a i prawdopodobieństwo po świętach idę na prześwietlenie. Także jest cień szansy ze zostawia mnie w szpitalu ♥ :-) Quote
łamAga Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Angi szpital jest The best a zwłaszcza jedzonko w nim :D tych śniadań nigdy nie zapomne , będą mnie prześladowały :P 1 Quote
angineuuka Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 Boje się pytaj co to jest to po lewej xd Quote
*Magda* Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Ja tam miałam bardzo dobre śniadania w szpitalu :grins: Obiady i kolację też :) Quote
Guest wolfheart Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 siemka elo zamówiłam czapę z http://martis.sklep.pl/ :grins: :jumpie: czapy świetne mają,sama bym zamówiła :siara: Quote
angineuuka Posted December 6, 2014 Author Posted December 6, 2014 Zdam relacje jak przyjdzie :lol: Marta zrobi każda rasę ;) trzeba jej tylko pomóc :p Quote
łamAga Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Boje się pytaj co to jest to po lewej xd Po prawej była połówka jabłka i chyba pasztet ale już nie pamietam :P Ja tam miałam bardzo dobre śniadania w szpitalu :grins: Obiady i kolację też :) Obiady były lepsze poza tym że w ogóle nie doprawione :/ a kolacje podobne do śniadania :P Quote
angineuuka Posted December 6, 2014 Author Posted December 6, 2014 Straszyć mnie nie musicie, leżałam Juz tydzień w szpitalu wiec wiem co się mogę SPODZIEWAĆ :p Quote
łamAga Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Ciebie chociaż w nocy budzić nie będą , mam też fotke jaki widok miałam co dziennie o 5:45 :P też będzie mnie prześladował :P Quote
angineuuka Posted December 6, 2014 Author Posted December 6, 2014 Ej no, bo nie pójdę przez was do lekarza :p a zamiast śniegu padało dziś deszcz. :p Quote
łamAga Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Ty nie będziesz budzona o 5tej na takie atrakcje jak My byłyśmy budzone więc spokojnie mozesz iśc "na wakacje " :P A u nas wczoraj chyba coś prószyło a dzisiaj już cisza ;) Quote
angineuuka Posted December 6, 2014 Author Posted December 6, 2014 Podziękuję za takie wakacje :lol: Quote
łamAga Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Podziękuję za takie wakacje :lol: Nie dziękuj , cała przyjemność po naszej stronie :P Quote
Recommended Posts