Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']dobre są, ale ja gofry jadam okazyjnie ( czyt. na wystawach ) a wtedy kupuję taki, żeby się nie ubrudzić :P[/QUOTE]

a ja sobie wole sama zrobić i wtedy jestem cała upaprana bitą śmietaną :eviltong:

Posted

To się chyba nazywa gofrownica :evil_lol:

[B]dOgLoV[/B] a wychodzą Ci takie fajne chrupiące te gofry? Bo moja mama ma jakiś dziwny przepis chyba i wychodzą takie miękkie. A ja bym chciała takie bardziej chrupiące :(

Posted

[quote name='Talucha']To się chyba nazywa gofrownica :evil_lol:

[B]dOgLoV[/B] a wychodzą Ci takie fajne chrupiące te gofry? Bo moja mama ma jakiś dziwny przepis chyba i wychodzą takie miękkie. A ja bym chciała takie bardziej chrupiące :([/QUOTE]

No właśnie tez mi wychodzą takie flaki miękkie :roll: juz wszystkiego próbowałam i nie umiem zrobić takich fajnych twardych chrupiących :shake: ale jak ktoś ma przepis to ja chetnie wypróbuję :cool1:

Posted

[quote name='Angi']Wyślij pocztą![/QUOTE]

to zanim by doszły to pewnie były by już fajne twarde :eviltong:

[quote name='Talucha']No ja już się zastanawiałam czy to wina przepisu czy może nawet gofrownicy :shake:
poszukam sobie przepisów w necie :P[/QUOTE]

ale na odpustach z tego co widziałam maja takie zwykłe gofrownice i wychodzą im takie fajne chrupiace :roll:

Posted

[quote name='Angi']ja tam wolę miękkie :P[/QUOTE]

miękkie są też dobre ale te chrupkie są lepsze :eviltong:

[quote name='Talucha']Eee nie znasz się :P
Znalazłam w necie, że gofrownica musi mieć 1000W żeby wyszły chrupiące[/QUOTE]

Moja ma 750 W :roll::angryy:

Posted

zuaaa gofrownica!

ej, moja babcia ma gofrownicę :evil_lol: Jadłam kiedyś u niej gofry, zrobiła mi .. I ona jak się nie mylę był chrupkie xD
Muszę sobie gotowe gofry kupić, smaka mi narobiliscie :P

Posted

[quote name='Angi']eloszki! ;)[/QUOTE]

elo elo ! chyba bedzie jakaś zawieje burza snieżna albo nie wiem co bo wiatr jest niesamowity a Neron cały czas łazi i piszczy :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']to dobrze , ja bym wolała burze wtedy wiadomo by było że nie ma zimy :roll:[/QUOTE]

kiedyś był śnieg i burza :loveu: a ja sobie łaziłam po mieście :evil_lol:
[quote name='Victoria']omatkoo przez Was z braku goferuff chyba musze sobie tosty zrobic ;p takie z dżemorem :loveu:

u nas padaa deszczuch[/QUOTE]
a ja idę zrobić buę!

dokupiłam rybki ! :D

Posted

[quote name='Angi']kiedyś był śnieg i burza :loveu: a ja sobie łaziłam po mieście :evil_lol:

a ja idę zrobić buę!

dokupiłam rybki ! :D[/QUOTE]

i nie pierdylło Cie przypadkiem ??:diabloti:

taz cos zgłodniałam z lekka :roll:

jakie , jakie ??:lol:

Posted

[quote name='Angi']nie, idiotów licho nie bierze :evil_lol:

Nie było zbytnio wyboru, gupiki i mieczyki :)[/QUOTE]

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

gupiki i mieczyki są fajne , miałam też takie , czasai idzie dostać ładne kolory gupików , mnie w zoologicznym oszukali i sprzedali mi samczyki i samiczki a później mialam bardzo dużo malusienkich gupików które zostały bestialsko pożarte :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']

gupiki i mieczyki są fajne , miałam też takie , czasai idzie dostać ładne kolory gupików , mnie w zoologicznym oszukali i sprzedali mi samczyki i samiczki a później mialam bardzo dużo malusienkich gupików które zostały bestialsko pożarte :roll:[/QUOTE]

w markecie mogę dostać bardzo ładne gupiki. O 1 zł droższe, ale na prawdę przepiękne :loveu: w zoologu także, ale to tak jak z bojownikami.. Muszę trafić :P