łamAga Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 [quote name='Angi']myślałam, ze dostane umowe :lol: co za kolczyk potrzebujesz?[/QUOTE] taki do góry ucha ;) [quote name='marta1624']Aga gdzie ty masz ten kolczyk? ;)[/QUOTE] w górnej części ucha ;) Quote
angineuuka Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 do góry, do ucha. Duzo mowi :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 no taki do chrząstki taki zakręcony :eviltong: ja sie nie znam na tych ich fachowych nazwach :eviltong: Quote
angineuuka Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 że taki co pod wargę? nie wiem c tam masz, rozne rzeczy się nosi :p Quote
łamAga Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 różne są , teraz mam cos w tym stylu ale zakonczony kuleczkami ;) [IMG]http://www.tropemszczescia.pl/wp-content/uploads/2010/10/18.jpg[/IMG] Quote
*Magda* Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 [quote name='Angi']dobra, zamówiłam LG Swift L5 II :> i mam nowy numer ;P[/QUOTE] I czemu ja go jeszcze nie mam?? Quote
angineuuka Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 bo dostanę go z telefonem. A że nie wiem co z telefonem, to na razie tego nie podaje ;) Quote
łamAga Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 [quote name='magdabroy']I czemu ja go jeszcze nie mam??[/QUOTE] ja też nie mam :eviltong: Quote
angineuuka Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 nie wydrukuję umowy, bosko 8) qwa, jak mnie dziura po tym kolczyku boli.. :/ i kuleczka mi się chyba wrzynała.. witaj podkówko..? :roll: :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 [quote name='Angi']nie wydrukuję umowy, bosko 8) qwa, jak mnie dziura po tym kolczyku boli.. :/ i kuleczka mi się chyba wrzynała.. witaj podkówko..? :roll: :evil_lol:[/QUOTE] napisz ręcznie :evil_lol: a tego kolczyka to skąd wyjęłaś ? Quote
angineuuka Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 nawet ręcznie jej nie przepisze :/ spod wargi :p Quote
łamAga Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 [quote name='Angi']nawet ręcznie jej nie przepisze :/ spod wargi :p[/QUOTE] nie boisz sie ze Ci sie dziurka zarośnie ? co Ci sie działo że wyciągnęłaś ? Quote
angineuuka Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 boli mnie, rano trochę ropy było, zaczerwieniło się, popuchło... :roll: :lol: Quote
łamAga Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 [quote name='Angi']boli mnie, rano trochę ropy było, zaczerwieniło się, popuchło... :roll: :lol:[/QUOTE] moglas sobie przemywać solą fizjologiczną , mi też w uchu sie pyprało to przemywalam sobie i psikalam octanisept-em , też miałam momenty ze chciałam wyciągnąć ale przeczekałam i juz jest ok ;) Quote
angineuuka Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 za kilka dni minie 3 miesiące jak go mam :diabloti: miałam przemywać przez miesiac i tak tez robiłam :eviltong:to był koszmar, tak mi napuchło, że się sepleniłam :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 a na mnie się goi jak na psie:diabloti: mam 8 kolczyków i wszystkie były bezproblemowe Quote
angineuuka Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 dam radę :diabloti: chyba nie umrę :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 [quote name='Angi']za kilka dni minie 3 miesiące jak go mam :diabloti: miałam przemywać przez miesiac i tak tez robiłam :eviltong:to był koszmar, tak mi napuchło, że się sepleniłam :evil_lol:[/QUOTE] Ale mi też długo się goilo , taka kulka z ropą mi sie robiła , ja juz chciałam go wyciagnąć ale na szczescie tego nie zrobiłam bo sie "naprawiło" :evil_lol: Quote
angineuuka Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 z początku tez go chciałam wyciągnąć ale fakt, ze wybuliłam za niego mnie powstrzymał :p a mogłam poprzedniego nie wyciągać :lol: Quote
łamAga Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 [quote name='Angi']z początku tez go chciałam wyciągnąć ale fakt, ze wybuliłam za niego mnie powstrzymał :p a mogłam poprzedniego nie wyciągać :lol:[/QUOTE] to mnie pierwszy kolczyk nauczył zeby nie wyciagac , przebiłam sobie górną chrząstkę u kosmetyczki , bolało pyprało sie no i wyciągnełam kolczyk , dziurka zarosła , teraz poszłam do studia tatuaży przebić igłą , bo niby sie nie pypra , po miesiacu mialam isc wymienic kolczyk a to pyprało sie i pyprało kilka miesiecy wiec za nic bym nie dała kolesiowi w tym grzebać , ale codziennie przemywałam solą fizjologiczną na to ten octanisept pozniej juz tylko sam octanisept i teraz ucho jak nowe , ten octanisept jest drogi to na próbę czy pomoże szkoda tyle kasy wydawac ale kup sobie trybiotic , mala saszetka 50gr kosztuje , powinno Ci sie wygoic i znieczulic ;) Quote
Guest wolfheart Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 a ja chce takie coś [IMG]http://pu.i.wp.pl/k,MzY5NjUyNjYsNjE4MDIy,f,industrial.jpg[/IMG] Quote
łamAga Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 nooo to też naszykuj się na kilka miesiecy pyprania i to w dwóch miejscach :evil_lol: Quote
angineuuka Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 [quote name='dOgLoV']to mnie pierwszy kolczyk nauczył zeby nie wyciagac , przebiłam sobie górną chrząstkę [B]u kosmetyczki[/B] , bolało pyprało sie no i wyciągnełam kolczyk , dziurka zarosła , teraz poszłam do studia tatuaży przebić igłą , bo niby sie nie pypra , po miesiacu mialam isc wymienic kolczyk a to pyprało sie i pyprało kilka miesiecy wiec za nic bym nie dała kolesiowi w tym grzebać , ale codziennie przemywałam solą fizjologiczną na to ten octanisept pozniej juz tylko sam octanisept i teraz ucho jak nowe , ten octanisept jest drogi to na próbę czy pomoże szkoda tyle kasy wydawac ale kup sobie trybiotic , mala saszetka 50gr kosztuje , powinno Ci sie wygoic i znieczulic ;)[/QUOTE] i wszystko jasne :diabloti::eviltong: octanisept mam w domu, bo jest aktualnie tacie potrzebny :evil_lol::eviltong: Quote
Recommended Posts