angineuuka Posted January 4, 2019 Author Posted January 4, 2019 Hej. Udało mi się zalogowac, więc stwierdziłam ze czas oficjalnie się pożegnać :) Z najwazniejszymi ludzmi mam kontakt. Różny bo rozny, ale mam. To na pewno jest mój ostatni post tutaj. U nas od ostniego majowego posta zadziało się bardzo duzo. W czerwcu Misia miała operację ratującą życie. Udało się. Jednakże z koncem pażdziernika przyszło najgorsze. Guz na płucach. I tak zaczęła się walka. Niestety po kilku dniach od dniagnozy pojawiła się padaczka .. a 11 dni później Misia odeszła. W nocy z 20 na 21.11 Misia postanowiła odejść w domu. Rano mieliśmy podjąć decyzję o eutanazji, bo wieczór mieliśy straszny. Po części cieszę się, ze wyszło jak wyszło... Padaczka strasznie weszła mi w psyche, bo do teraz mam schize za kazdym razem jak któryś z moich psów ma jakiś dziwny ruch czy odgłos. Jednakże nie wytrzymałam zbyt długo z jednym psem.. i już 23.11 byliśmy w drodzę po nią. Miłość od pierwszego wejrzenia. W schronisku Jaga a w domu Ivi :) Adoptowana z Cieszyńskiego schroniska. z niedowagą, brudna i totalnie wystraszona :P Miała być pupsem. Jednakże cieszę się, ze nim nie jest. Posiada kilka cech Misiowych. Żyjemy sobie i uczymy się powoli wszystkiego. Ma 3.5 roku, waży całe 5 kilo i ma zawrotne 25 cm :P Na sylwestra była u nas Marika z Joj ^^ To tyle :P dziękuję wszystkim za wszystko, było bardzo miło! ^^ :) 1 Quote
łamAga Posted August 24, 2019 Posted August 24, 2019 Dnia 6.07.2019 o 21:22, mar....ka napisał: ej, przyszłam a tutaj nic..... no i chyba nic zostanie :/ Quote
angineuuka Posted May 24, 2020 Author Posted May 24, 2020 a jest tu ktoś jeszcze? :D bo nie wiem czy coś wrzucic czy nie xD Quote
Recommended Posts