Naklejka Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 No to w takim razie, proszę o więcej zdjęć przystojniaka :cool3: Quote
Mysia_ Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 mam ten sam problem, też mi się nigdy nie chce brać aparatu ;) Quote
taxelina Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [QUOTE=ania >;17438286]gotowych specyfików nie, ale codziennie dodaje mu do suchej karmy łyżkę oleju z pestek winogron :) i dwa razy dostał żółtko.[/QUOTE] No ja wlasnie olej dodaje ale rybny :) Niestety u Niuni nie odrosna te wlosy z powodu lekow i choroby ale sherry sie cos uczulila na karme :( Quote
taxelina Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [QUOTE=ania >;17438315]no właśnie czytałam...[/QUOTE] Na szczescie jeszcze mi nie lysieje, ale wyskoczyly jej jakies krostki a do tego sie ciagle lizala i drapala... :( nic juz wiem ze orijen nie dla nas a takie objawy sie pojawily po raz pierwszy a karm w swoim zyciu juz wiele jadla :) zaczne po prostu podawac znow regularnie ten olej zoltko dajesz surowe? Quote
Naklejka Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Mój wżera całe jajko, surowe, a czasem nawet zgniecioną skorupkę dorwie :lol: Ale on je wszystko..... Quote
taxelina Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Naklejka']Mój wżera całe jajko, surowe, a czasem nawet zgniecioną skorupkę dorwie :lol: Ale on je wszystko.....[/QUOTE] Tylko ze surowego bialka nie powinno sie podawac psu :( [url]http://amstaffs.prv.pl/strony/zywienie/szkodliwe.htm[/url] Quote
Naklejka Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 To dziwne, bo to nie ja mu daję, tylko mama, a ona wie że wolno... Ważny też jest umiar.... Bo przecież kości też są szkodliwe :roll: Quote
taxelina Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Naklejka']To dziwne, bo to nie ja mu daję, tylko mama, a ona wie że wolno... Ważny też jest umiar.... Bo przecież kości też są szkodliwe :roll:[/QUOTE] Skad wie ze wolno? kosci nie sa szkodliwe w nadmiarze, barf sklada sie z kosci :) to tak samo jakbys powiedziala ze cebule i czosnek mozna w malych ilosciach albo czekolade.. to wszystko sie magazynuje w organizmie.. Quote
Obama Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Cudnie o niego dbasz. Ten wątek jest ku pokrzepieniu serc,a niebieską bandamę musowo mu spraw. Wtedy te oczyska będą jeszcze bardziej intensywne. Spróbuj na targu,na straganach- tam miewają wszystko. Quote
Naklejka Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 I dobrze, że jesteś konsekwentna, ja się z Jetsanem nie ciaćkam, za to mama....:diabloti: No i mi psuje wszystko :P Ania, zdjęcia masz mi zrobić :P Quote
taxelina Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Ja sobie nie wyobrazam nie miec podkolderkowego psa, ale z drugiej strony zadna z naszych nie reaguje agresywnie jak chce sie je wyrzucic a do tego znaja komdende zejdz i ja wykonuja :) Quote
Beatkaa Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 [QUOTE=ania >;17474411]dzięki, staram się ;) a bandamy nigdzie nie ma, ale już postanowiłam, że mu uszyje, będzie miał oryginalną, niech no tylko znajdę jakiś fajny materiał! nie jest :evil_lol: na samym początku właził, jak go chciałam zrzucić to ledwie dotknęłam, a warknąć potrafił i kły pokazać. więc podnosiłam kołdrę i jak się zaczynał niebezpiecznie zsuwać to wyciągał asekuracyjnie łapy, czekał aż mu zad zleci i niepocieszony kładł się na legowisku. potem przy mnie nigdy nie wchodził, jak przychodziłam do domu to pies zawsze na legowisku, ale kapa była zmierzwiona bądź jeszcze ciepła :lol: a teraz już chyba w ogóle nie ma ochoty na łóżko, bo nie dostrzegam żadnych podejrzanych śladów :evil_lol: to już w ogóle jest psi ideał, ale jestem konsekwentna [B](zdaniem mamy jestem bez serca :diabloti: no bo jak ja np. mogę spokojnie jeść jak on TAK patrzy!)[/B][/QUOTE] Mam to samo u mnie z Boskiem!!! :evil_lol: "Przecież on TAK patrzy,Bosuś Ty biedaku" :diabloti: Quote
Berneska Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Mój pies to chyba jakiś odmieniec:lol: Nigdy go nie ciągło, żeby wskoczyć i spać ze mną w łóżku, może to dlatego że jest niewygodne?:lol: A sierść nie do poznania! Świetny dom mu się trafił:) Piękne ma oczka:loveu: Quote
Recommended Posts