Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

erka napisał(a):
Ale dlaczego potrzebują rad? Jakiś problem?

Problemu nie ma ale to starsi panstwo przewrazliwieni tacy perfekcjonisci.Pan ma 150 golebi
Codziennie je doglada wszystko u nich perfekt....nic zlego w tym nie widze.Nie mieli suni z cieczka ale maja doswiadczenie
z pudelkami..byly dwie .

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mshume napisał(a):
Ja już zmieniam ;) Wanda mówiła,że u suni wszystko OK. Może jakieś fotki będą?

Ja w Sopocie daleko, Wandzia w Krakowie tez daleko ale moze Karolina wnuczka panstwa???

• 3 weeks later...
Posted

Mam wiesci z nowego domku ale niestety zdjec brak...pani byla w szpitalu ale psiaki OK. Dudzia lazi za pania krok w krok , Beza tez. Moze Karolinka przeske jakies zdjecia Wandzi.
Podobno kupuja jakas strasznie droga karme i pudlice wsuwaja , ze az hej!!!

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

[FONT=Times New Roman]Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia oraz Nowego Roku przesyłam Ci gorące życzenia miłości, która jest w zasięgu ręki,
radości, która dostrzega piękno małych rzeczy, [/FONT]

[FONT=Times New Roman]nadziei, która nie gaśnie, kiedy marzenia wydają się zbyt dalekie, [/FONT]
[FONT=Times New Roman]pokoju, który koi, kiedy wszystko wyprowadza z równowagi,[/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Times New Roman]i wiary, która daje oparcie, kiedy bezradność przeraża.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Z serdecznymi pozdrowieniami coronaaj z kurdupelkami.[/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

No nie jestem zachwycona tym domem, pudelkę Dudzię chcą uśpić bo ma padaczkę, Beza tyle czasu od adopcji bez sterylki i jeszcze ta ucieczka, brak słów :(

Posted

ja też nie jestem zachwycona. Ala też nie, dlatego cały czas to pilnujemy.
Szukam kogoś z Żor na wizytę poadopcyjną.
Nie zawsze wyczujesz dom, sama wiesz.
Najpierw musimy zająć się Dudzią. To co zauważyłam Pani jest bardzo za nią,bardzo ją kocha.
To Pan mówił że wet zaczyna mówić o uspieniu.
Celina wczoraj dzwoniła, jeden dzień bez ataku, w następnym dwa.
Na początku wyglądało to OK, Korę obiecali wysterylizować, zresztą jest to w umowie.
Na pewno będziemy wszystkiego pilnować
Piękny dom, ogród, mili ludzie, tak ciepło mówili o swoich poprzednich zwierzętach
W grudniu dałam szczeniaka pełna obaw- mieszkanie w stanie fatalnym i tam jest OK.
ja pilnuję swoich zwierzat, które wyadoptowałam, mam stały kontakt

Posted (edited)

To nie wszystko , Dudzie podobno wet idiota, stary jakis dziad chce uspic, tak radzi ale mnie juz usmiercili???? Powiedzieli Wandzie,ze
slyszeli w mediach , ze umarlam....ha, ha pamietam Babcia mowila, ze jak cie usmierca to dlugo sie zyje. Oj czekam na ich namiary to im dam ale
najpierw trzeba zabrac Dudzie. No Kore pewnie tez bo do tej pory nie wysterelizowana, zadnych zdjec, miala zrobic wnuczka Karolina i nic nie mamy. No jestem wkurzona ale musze trzymac nerwy na uwiezi zeby nie zaszkodzic Dudzi i Korze (Beza) . Trzeba dostac tel tego weta i zadzwonic.

Joanna jestes wlascicielka watku, prosze dodaj Kora (Beza) do tytulu.Kuzwa znowu mnie trzepie....

Edited by coronaaj
edit
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...