coronaaj Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 erka napisał(a):Ale dlaczego potrzebują rad? Jakiś problem? Problemu nie ma ale to starsi panstwo przewrazliwieni tacy perfekcjonisci.Pan ma 150 golebi Codziennie je doglada wszystko u nich perfekt....nic zlego w tym nie widze.Nie mieli suni z cieczka ale maja doswiadczenie z pudelkami..byly dwie . Quote
coronaaj Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Wandzia moze tytul zmienisz jak masz czas..czy cos zostalo po Bezie?/Korze? Quote
mshume Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 Ja już zmieniam ;) Wanda mówiła,że u suni wszystko OK. Może jakieś fotki będą? Quote
coronaaj Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 mshume napisał(a):Ja już zmieniam ;) Wanda mówiła,że u suni wszystko OK. Może jakieś fotki będą? Ja w Sopocie daleko, Wandzia w Krakowie tez daleko ale moze Karolina wnuczka panstwa??? Quote
Agata P Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Zapraszam na bazarek na kieleckie bidy ;-) Ciuchy w ''normalnych'' rozmiarach (nie na szczypiorki;-)) XL,XXL i wiele innych.... BAZAREK KLIK Quote
coronaaj Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Mam wiesci z nowego domku ale niestety zdjec brak...pani byla w szpitalu ale psiaki OK. Dudzia lazi za pania krok w krok , Beza tez. Moze Karolinka przeske jakies zdjecia Wandzi. Podobno kupuja jakas strasznie droga karme i pudlice wsuwaja , ze az hej!!! Quote
wtatara Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 i gotują dla nich gołabki, bo Pan hoduje Quote
mshume Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Ale się pudlicom powodzi ho ho :) Quote
coronaaj Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 mshume napisał(a):Ale się pudlicom powodzi ho ho :) Tylko nowych zdjec nie ma...oj wnuczka wnuczka...ale psiakom dobrze to najwazniejsze...obie trafily wspaniale... Quote
coronaaj Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 [FONT=Times New Roman]Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia oraz Nowego Roku przesyłam Ci gorące życzenia miłości, która jest w zasięgu ręki, radości, która dostrzega piękno małych rzeczy, [/FONT] [FONT=Times New Roman]nadziei, która nie gaśnie, kiedy marzenia wydają się zbyt dalekie, [/FONT] [FONT=Times New Roman]pokoju, który koi, kiedy wszystko wyprowadza z równowagi,[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Times New Roman]i wiary, która daje oparcie, kiedy bezradność przeraża.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Z serdecznymi pozdrowieniami coronaaj z kurdupelkami.[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
coronaaj Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 wiem, ze u Bezy (Kory wszystko OK) tylko Karolinka zdjec nie przysyla. Quote
mshume Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Szkoda, chętnie bym zobaczyła,jak mała rozkwitła :) Quote
Agata P Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 mshume napisał(a):Szkoda, chętnie bym zobaczyła,jak mała rozkwitła :) ja też chętnie bym małą zobaczyła :) Quote
coronaaj Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Agata P napisał(a):ja też chętnie bym małą zobaczyła :) Tez jestem ciekawa??? Co nowego? Quote
wtatara Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 dzwoniła chyba z dwa razy ale nie miałam szczęścia Quote
coronaaj Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Moze wlascicielka watku doda imie Kora (wabila sie Beza) .Latwiej znalesc watek na Dogo. Quote
coronaaj Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Podobno Kora uciekla ale juz sie znalazla....jak narazie dalej jest nie uysterelizowana. Szukamy osobe na wizyte poadopcyjna z Zor na Slasku. Quote
mshume Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 No nie jestem zachwycona tym domem, pudelkę Dudzię chcą uśpić bo ma padaczkę, Beza tyle czasu od adopcji bez sterylki i jeszcze ta ucieczka, brak słów :( Quote
wtatara Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 ja też nie jestem zachwycona. Ala też nie, dlatego cały czas to pilnujemy. Szukam kogoś z Żor na wizytę poadopcyjną. Nie zawsze wyczujesz dom, sama wiesz. Najpierw musimy zająć się Dudzią. To co zauważyłam Pani jest bardzo za nią,bardzo ją kocha. To Pan mówił że wet zaczyna mówić o uspieniu. Celina wczoraj dzwoniła, jeden dzień bez ataku, w następnym dwa. Na początku wyglądało to OK, Korę obiecali wysterylizować, zresztą jest to w umowie. Na pewno będziemy wszystkiego pilnować Piękny dom, ogród, mili ludzie, tak ciepło mówili o swoich poprzednich zwierzętach W grudniu dałam szczeniaka pełna obaw- mieszkanie w stanie fatalnym i tam jest OK. ja pilnuję swoich zwierzat, które wyadoptowałam, mam stały kontakt Quote
coronaaj Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 (edited) To nie wszystko , Dudzie podobno wet idiota, stary jakis dziad chce uspic, tak radzi ale mnie juz usmiercili???? Powiedzieli Wandzie,ze slyszeli w mediach , ze umarlam....ha, ha pamietam Babcia mowila, ze jak cie usmierca to dlugo sie zyje. Oj czekam na ich namiary to im dam ale najpierw trzeba zabrac Dudzie. No Kore pewnie tez bo do tej pory nie wysterelizowana, zadnych zdjec, miala zrobic wnuczka Karolina i nic nie mamy. No jestem wkurzona ale musze trzymac nerwy na uwiezi zeby nie zaszkodzic Dudzi i Korze (Beza) . Trzeba dostac tel tego weta i zadzwonic. Joanna jestes wlascicielka watku, prosze dodaj Kora (Beza) do tytulu.Kuzwa znowu mnie trzepie.... Edited March 15, 2012 by coronaaj edit Quote
coronaaj Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 No dalej nie ma zdjec, czekamy nakogos z Zor zeby zrobic wiyte poadopcyjna, pare zdjec Dudzi, Korze. Najwazniejsze, ze Kora sie odnalazla... Quote
wtatara Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 karolina mi napisała że na tamtą niedzielę nie dostała wolnego - będzie mieć traz Quote
Agata P Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Jak tam mała ? coś nowego ? i przy okazji [FONT=comic sans ms]Zapraszam na bazarek dla połamanego AGATA Husky'owatego cudeńka [/FONT]KLIK Quote
Recommended Posts