agamon Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Witam, jestem :multi:szczęśliwym posiadaczem 3-miesiecznej suczki mix. ctr i sznaucera ( ROMA- zdjecia są w galerii). Prosze o odpowiedź na pytanie:jakie trymery byłyby najlepsze ( proponowano mi : trymer mars plastik nr 430 i 42) czy to dobry wybór? Aha jeszcze : jakim preparatem czyścić uszy i kiedy podcina się pazurki ? Przepraszam za tyle pytań i z góry dziękuję za podpowiedź. pozdrawiam Quote
Grey Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Agamon na razie proponuję systematyczne czesanie grzebieniami Spratts 072 i 076 , szczególnie pielęgnacja głowy i brody . Przyda się trymer grabkowy Coat King Home 915E , oraz trymer Trixi z czerwoną rączką .Pazury trzeba pilnować , żeby nie przerosły rdzenie .Sprawdzić czy uszy nie zarastają i włosy wyrywać . Quote
agamon Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Grey, dzieki, dziś próbowalem dodzwonic sie do Ciebie. Ale czym czyscic uszy. Próbowałem patyczkami do uszu, zmoczonymi w 3% wodzie utlenionej (doradzał mi wet) ale suczka kreci sie. podobno jest jakiś płyn w dozowniku? Pozdrawiam Quote
Grey Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Agamon najlepiej na Skype . Na pewno nie wodą utlenioną , ja to czyściłbym muszlę uszną oczarem . Quote
Recommended Posts