ChiqDeeWikiXenia Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Nie ma zabiegu, przestała jeść... jest źle z nerkami...:placz: musiała zostać, bo schudła już 20 dkg:placz: sama skóra i kości... jestem załamana.. Quote
monia&nero Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Biedulka! Ale musi być dobrze! Wet na pewno coś poradzi! Wierzę w to z całych sił!!! Wiki kochana walcz dzielnie!!!! Quote
Paulinka10 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 :calus:trzymam kciuki z całych sił za kruszynke.. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Jak mi się jakiś pies podoba i mam ochotę się nim zająć to na bank jest chory... szlak... Quote
Pegaza Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Nie ma zabiegu, przestała jeść... jest źle z nerkami...:placz: musiała zostać, bo schudła już 20 dkg:placz: sama skóra i kości... jestem załamana..[/QUOTE] o kurcze a na chora nie wygladala...nie martw sie moze to chwilowe.. a to jest na obserwacji?a wogole to gdzie w bielsku chodzisz do weta? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Mam swojego weta od lat, są najlepsi i bardzo mi pomagają... także pociesza mnie, że jest w najlepszych rękach! Jest na kroplówkach, bo się odwodni... jadę tam zaraz... Quote
Pegaza Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 jedziesz ją odebrac? ja widzialam jakas lecznice w strone Szyndzielni jak sie jedzie..ale czy dobra to nie wiem ale mniej wiecej wiem gdzie jest gdyby w razie czego potrzebowalam jakby byla na dzialce ptfu ptfu.. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Ta jest niedaleko dworca... na ul. Piastowskiej. Koło szyndzielni jest kilku wetów;) Quote
Paulinka10 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Napisz później jak sie czuje dziewczynka... Quote
monia&nero Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='Paulinka10']Napisz później jak sie czuje dziewczynka...[/QUOTE] tak koniecznie Prosimy i czekamy na wieści Quote
Casablanca Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Wiki jest u weta...dziś ciężki dzień...:-([/QUOTE] Ojej :( Trzymam kciuki za zdrówko i czekam na wieści... Quote
pa-ttti Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Co u suni? Daj znać jak się mała czuje. Quote
monia&nero Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Jak Wiki? Jak się czuje??? A Ty jak się trzymasz? Nadal mocno trzymamy kciuki Quote
Pegaza Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 R sobota a Ciebie jeszcze nie ma na dogo..pisz co z Wiki? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 W pracy byłam:roll: Wiki lepiej, dziś tylko zastrzyk dostała...prognozy optymistyczne:multi: Quote
Pegaza Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 No widzisz..nie zakladaj od razu najgorszego..;) bedzie dobrze:) Quote
Oscar Patric Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']: Wiki lepiej, dziś tylko zastrzyk dostała...prognozy optymistyczne:multi:[/QUOTE] to bardzo się cieszę i zdrówka życzę Quote
monia&nero Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']W pracy byłam:roll: Wiki lepiej, dziś tylko zastrzyk dostała...prognozy optymistyczne:multi:[/QUOTE] :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: yupiii super cieszymy się bardzo!!!! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Cieczka nam zakłóciła wyniki i wyglądało źle, ale jest lepiej niż wyglądało :) Quote
monia&nero Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 to wspaniale! Oby malutka szybko wyzdrowiała i dalej broiła z Dee i Chiquitą :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Dziś już lepiej:) wczoraj tak się cieszyła, że do domu wróciła, że tarzała się po całym domu:D Kroplówki i zastrzyki postawiły ją na nogi.. mamy antybiotyk, pasty, tabl., także pełną apteczkę, ale ma być lepiej;) Quote
Pegaza Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 No ba ja w szpitalu tez sie nie czuje komfortowo wiec pies pewnie tez;) ale to dobrze bo traktuje Was jak swoja rodzine:) Quote
Recommended Posts