Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Casablanca']Co się stało/stanie? :(

Ja dzisiaj przeżyłam dość trudny dzień w moim życiu-byłam u fryzjera....No cóż, mogło być lepiej, ale nie jest źle (po raz pierwszy-zmieniłam fryzjera) :) A w poniedziałek do dentysty, a potem może jeszcze do ortodonty-ale i tak z tego wszystkiego największy stres u fryzjera :evil_lol:[/QUOTE]

Tez dzisiaj bylam u fryca i to u nowego rowniez..ale jestem zadowolona:)
a mnie to R wogole nie widzi..pytalamo cos a Ona nic..:roll:

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Wygodnie... bo tosz to takie rozpuszczone, że inaczej nie ma opcji:diabloti::diabloti:

A tu dzieci mojej Mami:loveu:

[IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/IMGP0363.jpg[/IMG]

[/QUOTE]
ale słodkie aniołeczki:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='arielka186']Casablanca-:smhair2: cholernie poważna sprawa :hmmmm: I co teraz będzie? :diabloti:
A z włosami co zrobiłaś? Tylko jak usłyszę- czy przeczytam- że ścięłaś- bedzie wpier-papier :evil_lol:

Aha, jako że R. nie upoważniła mnie, napiszę tylko że wszystko OK, nic złego się nie dzieje :D[/QUOTE]

Ścięłam i moooocno ścieniowałam, chociaż i tak są za długie i za lekko ścieniowane, bo musiałam stoczyć bitwę z fryzjerką "ale ty masz takie długie i zdrowe te włosy, żal zcinać, szkoda je tak szarpać..." :angryy::mad:
No tak to jest, teraz trochę za ramiona są :eviltong:

[quote name='Pegaza']Tez dzisiaj bylam u fryca i to u nowego rowniez..ale jestem zadowolona:)
a mnie to R wogole nie widzi..pytalamo cos a Ona nic..:roll:[/QUOTE]
No to gratulacje :evil_lol:

R?

Posted

Uff... już piszę, pomału, najpierw Pegaza, bo coś ponoć ominęłam:oops:... lecę szukać:roll:

Aha, już wiem;) to są pieski mojej Mami, parka, chłopak czarny Aronek i dziewczynka czekoladowa Carmen, ale oboje odjajczeni/wysterylizowani:) więc to miłość taka chyba bardziej siostrzano/braciana;)
Wybacz Pegazko, jakoś mi umknęło, ale w sobotę dowiecie się why ciocia taka rozkojarzona;)

Deer Skarbie w sobotę...:D

Casablanko, bo nie byłaś u mnie:diabloti: Wtedy fryzjer stał by się Twoim... hmm... uzależnieniem:evil_lol:
Dentystkę mam fajną:eviltong:
A R. to moje imię:D

Paulinko nic strasznego w zasadzie, w sobotę wieczorkiem wstawię zdjęcia;)

Monia, słodziaki:loveu: moje rzadko takie słodkie:diabloti:ale to mają po Panci:evil_lol:

Posted

Jee a mnie w sobote nie bedzie bede znow blisko Tiebia hehe
i wiesz co R w koncu mam taka grzywke jaką chcialam :multi:jak bedzie pogoda to uwiecznie sie na fotkach i zobaczysz moja grzywe;)

noo narescie wiem!!
:eviltong:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']To jestem bardzo ciekawa jak wyglądasz teraz;)
Hm... cóż, a ja w sobotę będę blisko Ciebie(przejazdem..):D hehehehehe a później w domku;)[/QUOTE]

znaczy w strone Rudy jedziesz?

Posted

Hmmm. ciężko powiedzieć czy tak całkiem, jadę przez katowice na częstochowę jakby;)

Chciałam zrobić foty, ale jakoś mi bateria na 1 pozwoliła... w zasadzie na 3, ale jedno się nadaje nawet...:D
[IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01039.jpg[/IMG]

Posted

One wiecznie na coś czekają:diabloti: to są nienasycone BESTIE:evil_lol: hehehheh

Pegaza, Pancia nie może leżeć... siedzie i klepie w komputerek:evil_lol:

Osz Ty... powiedzmy, że mniej więcej zgadłaś:eviltong:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']
Casablanko, bo nie byłaś u mnie:diabloti: Wtedy fryzjer stał by się Twoim... hmm... uzależnieniem:evil_lol:
Dentystkę mam fajną:eviltong:
A R. to moje imię:D

[/QUOTE]

Co to będzie za piesek? :) Do soboty kaaaaawał czasu :(