Pegaza Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [quote name='Casablanca']Co się stało/stanie? :( Ja dzisiaj przeżyłam dość trudny dzień w moim życiu-byłam u fryzjera....No cóż, mogło być lepiej, ale nie jest źle (po raz pierwszy-zmieniłam fryzjera) :) A w poniedziałek do dentysty, a potem może jeszcze do ortodonty-ale i tak z tego wszystkiego największy stres u fryzjera :evil_lol:[/QUOTE] Tez dzisiaj bylam u fryca i to u nowego rowniez..ale jestem zadowolona:) a mnie to R wogole nie widzi..pytalamo cos a Ona nic..:roll: Quote
monia&nero Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Wygodnie... bo tosz to takie rozpuszczone, że inaczej nie ma opcji:diabloti::diabloti: A tu dzieci mojej Mami:loveu: [IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/IMGP0363.jpg[/IMG] [/QUOTE] ale słodkie aniołeczki:loveu::loveu::loveu: Quote
Casablanca Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [quote name='arielka186']Casablanca-:smhair2: cholernie poważna sprawa :hmmmm: I co teraz będzie? :diabloti: A z włosami co zrobiłaś? Tylko jak usłyszę- czy przeczytam- że ścięłaś- bedzie wpier-papier :evil_lol: Aha, jako że R. nie upoważniła mnie, napiszę tylko że wszystko OK, nic złego się nie dzieje :D[/QUOTE] Ścięłam i moooocno ścieniowałam, chociaż i tak są za długie i za lekko ścieniowane, bo musiałam stoczyć bitwę z fryzjerką "ale ty masz takie długie i zdrowe te włosy, żal zcinać, szkoda je tak szarpać..." :angryy::mad: No tak to jest, teraz trochę za ramiona są :eviltong: [quote name='Pegaza']Tez dzisiaj bylam u fryca i to u nowego rowniez..ale jestem zadowolona:) a mnie to R wogole nie widzi..pytalamo cos a Ona nic..:roll:[/QUOTE] No to gratulacje :evil_lol: R? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Uff... już piszę, pomału, najpierw Pegaza, bo coś ponoć ominęłam:oops:... lecę szukać:roll: Aha, już wiem;) to są pieski mojej Mami, parka, chłopak czarny Aronek i dziewczynka czekoladowa Carmen, ale oboje odjajczeni/wysterylizowani:) więc to miłość taka chyba bardziej siostrzano/braciana;) Wybacz Pegazko, jakoś mi umknęło, ale w sobotę dowiecie się why ciocia taka rozkojarzona;) Deer Skarbie w sobotę...:D Casablanko, bo nie byłaś u mnie:diabloti: Wtedy fryzjer stał by się Twoim... hmm... uzależnieniem:evil_lol: Dentystkę mam fajną:eviltong: A R. to moje imię:D Paulinko nic strasznego w zasadzie, w sobotę wieczorkiem wstawię zdjęcia;) Monia, słodziaki:loveu: moje rzadko takie słodkie:diabloti:ale to mają po Panci:evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Jee a mnie w sobote nie bedzie bede znow blisko Tiebia hehe i wiesz co R w koncu mam taka grzywke jaką chcialam :multi:jak bedzie pogoda to uwiecznie sie na fotkach i zobaczysz moja grzywe;) noo narescie wiem!! :eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 To jestem bardzo ciekawa jak wyglądasz teraz;) Hm... cóż, a ja w sobotę będę blisko Ciebie(przejazdem..):D hehehehehe a później w domku;) Quote
Pegaza Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']To jestem bardzo ciekawa jak wyglądasz teraz;) Hm... cóż, a ja w sobotę będę blisko Ciebie(przejazdem..):D hehehehehe a później w domku;)[/QUOTE] znaczy w strone Rudy jedziesz? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Hmmm. ciężko powiedzieć czy tak całkiem, jadę przez katowice na częstochowę jakby;) Chciałam zrobić foty, ale jakoś mi bateria na 1 pozwoliła... w zasadzie na 3, ale jedno się nadaje nawet...:D [IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01039.jpg[/IMG] Quote
Pegaza Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 A pancia to pewnie lezy na srodku ;) Dee sie wtopila w tlo poduszki:) to ja juz wiem jedziesz po nowego psa..;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 One wiecznie na coś czekają:diabloti: to są nienasycone BESTIE:evil_lol: hehehheh Pegaza, Pancia nie może leżeć... siedzie i klepie w komputerek:evil_lol: Osz Ty... powiedzmy, że mniej więcej zgadłaś:eviltong: Quote
Pegaza Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 No kurde ja to mam węcha hihi a co na lezaco nie idzie klupac? tez idzie hihi Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 No w sumie... ;) A miało być napięcie... czekanie... nie no... i co teraz ?????:D Quote
Pegaza Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Ale to nie pies to moze kot?albo jakies inne zwierze.. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Hmm... nie, nie chodzi o to, że nie pies - bo pies, przyjeżdża do mnie, ale na ten moment jako na dt;) Quote
Pegaza Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Aha czyli trafilam..wiesz czasem z Dt zostaja na DS hehe Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Zobaczymy... sunieczka jest zjawiskowa... nie ma co się oszukiwać;) Quote
Pegaza Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Zobaczymy... sunieczka jest zjawiskowa... nie ma co się oszukiwać;)[/QUOTE] taa piekna czilka hihi Quote
Casablanca Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee'] Casablanko, bo nie byłaś u mnie:diabloti: Wtedy fryzjer stał by się Twoim... hmm... uzależnieniem:evil_lol: Dentystkę mam fajną:eviltong: A R. to moje imię:D [/QUOTE] Co to będzie za piesek? :) Do soboty kaaaaawał czasu :( Quote
taxelina Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 To daj im cos a nie zdjecia robisz jak one czekaja! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Nie mogą dostać, bo będą grube:D Cziłka, cziłka, jakby mogło być inaczej, więcej nie napiszę, nie zapeszam!!!;) Quote
Pegaza Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 No to czekamy na piekna sunke:) a ja lece sie myc..bo na TM chce patrzec.. Quote
Pegaza Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Tm......?;)[/QUOTE] Top model;) Quote
Recommended Posts