Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hahahaha:evil_lol: to się uśmiałam! :diabloti: to może chociaż pokoiki obok siebie?:eviltong:

mała jest z hodowli Molka. nie jechałam po nią, przyjechała do mnie ale wybieram się do białego jakoś wrzesień/październik, może uda się wspólny spacerek?:evil_lol:

Posted

Jagusiu jakie może...;) hehehe, spacerek będzie ;) ale Ty mówisz o Bielsku- Białej tak?;):eviltong:

Co w tym śmiesznego, że się ludzie kochają:evil_lol: hehehe, no wiem, wiem :diabloti: pokoik obok siebie jak najbardziej, tylko, żebyś nie narzekała na odgłosy budzące Cię w nocy:diabloti::diabloti:

Paulinka to jesteśmy całkiem niedaleko;) może wycieczka w góry? Jeździcie?;) my tu mamy takie ładne... hmm... tylko co ?:D

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Jagusiu jakie może...;) hehehe, spacerek będzie ;) ale Ty mówisz o Bielsku- Białej tak?;):eviltong:

[/QUOTE]
łeee.... nie:eviltong: ja mówię o białystoku:evil_lol: ale do bielska też się mogę wybrać :evil_lol:

[quote name='Chiquita&DeeDee']

Co w tym śmiesznego, że się ludzie kochają:evil_lol: hehehe, no wiem, wiem :diabloti: pokoik obok siebie jak najbardziej, tylko, żebyś nie narzekała na odgłosy budzące Cię w nocy:diabloti::diabloti:[/QUOTE]
zboczeńcy :obrazic::motz: tłumik sobie załóż:evil_lol::roflt:

Posted

No to co mnie w błąd wprowadzasz hmmmm?????:mad::mad::lol:

Nio pewnie, że możesz zapraszam Cię kochana- masz do pokonania 400km..?:eviltong:

No proszę i się odezwała Święta:mdleje::roflt::roflt::roflt::diabloti::diabloti: A Ty przepraszam to co?? Nie wiesz jak to się robi??:evil_lol: To ja Ci pokaże Baby, mężuś będzie zadowolony- tylko pamiętaj, żeby wtedy mrs.T nie było, bo ja za ofiary nie odpowiadam(małe co się rusza, zanim będzie duże...):roflt::roflt::roflt:

Matko, co Ty kobieto we mnie wyzwalasz?? Nie wstyd Ci??:evil_lol::evil_lol::lol::lol::lol:

Guest monia3a
Posted

Zaznaczam i jutro poczytam. Pozdrawiam całą gromadkę i dużych ;)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']No to co mnie w błąd wprowadzasz hmmmm?????:mad::mad::lol:

Nio pewnie, że możesz zapraszam Cię kochana- masz do pokonania 400km..?:eviltong:

[/QUOTE]
co to jest 400km dla prawdziwej miłości :eviltong::eviltong::eviltong::diabloti:

No proszę i się odezwała Święta:mdleje::roflt::roflt::roflt::diabloti::diabloti: A Ty przepraszam to co?? Nie wiesz jak to się robi??:evil_lol: To ja Ci pokaże Baby, mężuś będzie zadowolony- tylko pamiętaj, żeby wtedy mrs.T nie było, bo ja za ofiary nie odpowiadam(małe co się rusza, zanim będzie duże...):roflt::roflt::roflt:[/QUOTE]
no proszę jaka chętna do pokazywania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a skrypt dostanę? filmik też mogę sobie nagrać?:diabloti:

Matko, co Ty kobieto we mnie wyzwalasz?? Nie wstyd Ci??:evil_lol::evil_lol::lol::lol::lol:[/QUOTE]
jakoś nie :roflt::roflt::roflt:

Posted

[COLOR=#000000][FONT=Arial]Baba wstała wczesnym rankiem, posprzątała dom, wydoiła krowę,wygnała na pastwisko, zbudziła dzieci, nakarmiła i wyprawiła je do szkoły,naostrzyła kosę, poszła na łąkę, nakosiła trawy, narąbała drewna, przygotowała obiad, nakarmiła dzieci, zrobiła pranie, po czym znów poszła w pole, kosiła do zmierzchu, przygnała krowę do obory,wydoiła,przygotowała kolację, nakarmiła dzieci, wykąpała i położyła je spać,sama się wykąpała, przekąsiła kromkę chleba, zmówiła pacierz i w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku położyła się spać.Nagle zrywa się :
- O matko bosko, przecie chłop niewyruchany od rana !!![/FONT][/COLOR]

Posted

Jagaaaaaa:roflt::roflt::roflt:

To kiedy zawitasz do Bielska Baby;)?

Matko, Ty byś już filmy chciała- myślisz, że ja nie wiem o co Ci chodzi??
Później będziesz sprzedawać, albo wstawisz na "inerneta":evil_lol::evil_lol: i wszyscy się dowiedzą co my tam robimy:evil_lol::evil_lol::diabloti:
Lepiej się zacznij wstydzić:diabloti:

Haahahhhahha, Jagusiu nie krępuj się... powiedz, że opisałaś nam właśnie swój codzienny plan działania:grins::roflt::roflt::roflt::glaszcze: nie martw się dzielna z Ciebie kobietka:evil_lol:

Miło z Tobą zaczynać dzień Łobuziaro:loveu:

P.S. Wiesz co? Wszyscy mi mówią, że jak to czytają to się zastanawiają czy my:stupid::stupid::stupid: Wszystkich w domku mamy:evil_lol:

Posted

ahahahhahaha:diabloti: wydało się :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
kochana ja od razu to na red tubę zapodam:eviltong: oglądalność lepsza niż TV Trwam :evil_lol:

ja na pewno nie mam wszystkich :stupid::stupid::stupid: w domku :evil_lol: na pewno ja i tz jesteśmy :stupid: i Czicz trochę też:roflt:

a ja taka zapracowana od rana ledwo wyrabiam :roflt:
do bielska:diabloti: mam tam znajomą może jak się uśmiechnę to przyjadę:diabloti: jeszcze w tym roku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Hmm... a co to jest red tube??:hmmmm::hmmmm::hmmmm:

Zapomniałaś się zawstydzić... wiesz co...?:mad:

Hehehehheheh, my też nie mamy wszystkich w domku:stupid::roflt::roflt::roflt: nie mów na moją mrs. T jakaś Czicz- co sobie myślisz? Że tak bez pytania można mojej kochanej T. zmienić imię?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::mad:

To jak dziś już ostatnie spełnione? Paciorek i nyny przed Tobą Laseczko:evil_lol:

A co to za znajoma??:evil_lol: Ja nie wiem, znam może??:evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hmmm... :hmmmm: Nie wiem?? Może Ty ??:evil_lol::turn-l:[/QUOTE]

ja nigdy:):):) ja jestem starsza stateczna, nie młoda, co ma pstro w głowie jak wy:):):)

Posted

:placz::placz::placz: ja nie mam pstro w głowie - ja mam nitkę co uszy trzyma:evil_lol::roflt::roflt::roflt:

Taaaak, odezwała się ta co po 50-tce:evil_lol::loveu: nie bój się, kilka dni z nami i też taka będziesz:evil_lol::diabloti:

Posted

Hehehe, nio 30? To Ty jeszcze małolata:D
A poza tym kto z kim przystaje...;) jeszcze Cie zarazimy Pani Myszko:P
Ja uważam, że dzisiejszy świat jest tak okrutny i brutalny, że trzeba jakoś odreagować, a nie ma nic lepszego niż śmiech;)