Jaga. Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 łeee z facetem chceesz jeechać:eviltong::p jesteś z bielska? toż moja Milica jest z bielska! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Hahhahhah, nio jadę, to jeszcze ten moment kiedy się kocha mocno i wszystko robi razem:eviltong::evil_lol: za kilka lat zobaczymy:evil_lol: Jak to z Bielska? Od kogo??:) jechałaś tu po nią??? Quote
Jaga. Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 hahahaha:evil_lol: to się uśmiałam! :diabloti: to może chociaż pokoiki obok siebie?:eviltong: mała jest z hodowli Molka. nie jechałam po nią, przyjechała do mnie ale wybieram się do białego jakoś wrzesień/październik, może uda się wspólny spacerek?:evil_lol: Quote
Paulinka10 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']heheh, babunie;) ja też ze śląska, a dokładnie bielsko:) jesteś blisko...?:)[/QUOTE] Koło gliwic...;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Jagusiu jakie może...;) hehehe, spacerek będzie ;) ale Ty mówisz o Bielsku- Białej tak?;):eviltong: Co w tym śmiesznego, że się ludzie kochają:evil_lol: hehehe, no wiem, wiem :diabloti: pokoik obok siebie jak najbardziej, tylko, żebyś nie narzekała na odgłosy budzące Cię w nocy:diabloti::diabloti: Paulinka to jesteśmy całkiem niedaleko;) może wycieczka w góry? Jeździcie?;) my tu mamy takie ładne... hmm... tylko co ?:D Quote
Paulinka10 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 My jeździmy często do brennej....jak dobrze myśle to jakoś te strony...? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Jejku...!!! :) Ja w ten weekend plażowałam w Górkach wielkich:) to bardzo niedaleko!:) Quote
Jaga. Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Jagusiu jakie może...;) hehehe, spacerek będzie ;) ale Ty mówisz o Bielsku- Białej tak?;):eviltong: [/QUOTE] łeee.... nie:eviltong: ja mówię o białystoku:evil_lol: ale do bielska też się mogę wybrać :evil_lol: [quote name='Chiquita&DeeDee'] Co w tym śmiesznego, że się ludzie kochają:evil_lol: hehehe, no wiem, wiem :diabloti: pokoik obok siebie jak najbardziej, tylko, żebyś nie narzekała na odgłosy budzące Cię w nocy:diabloti::diabloti:[/QUOTE] zboczeńcy :obrazic::motz: tłumik sobie załóż:evil_lol::roflt: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 No to co mnie w błąd wprowadzasz hmmmm?????:mad::mad::lol: Nio pewnie, że możesz zapraszam Cię kochana- masz do pokonania 400km..?:eviltong: No proszę i się odezwała Święta:mdleje::roflt::roflt::roflt::diabloti::diabloti: A Ty przepraszam to co?? Nie wiesz jak to się robi??:evil_lol: To ja Ci pokaże Baby, mężuś będzie zadowolony- tylko pamiętaj, żeby wtedy mrs.T nie było, bo ja za ofiary nie odpowiadam(małe co się rusza, zanim będzie duże...):roflt::roflt::roflt: Matko, co Ty kobieto we mnie wyzwalasz?? Nie wstyd Ci??:evil_lol::evil_lol::lol::lol::lol: Quote
Guest monia3a Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Zaznaczam i jutro poczytam. Pozdrawiam całą gromadkę i dużych ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Witamy cieplutko!:) to jak już jutro tu będziecie to proszę wstawić jakieś zdjęcie cudnej Molly!:) Zapraszamy ją tu serdecznie!:) Quote
Jaga. Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']No to co mnie w błąd wprowadzasz hmmmm?????:mad::mad::lol: Nio pewnie, że możesz zapraszam Cię kochana- masz do pokonania 400km..?:eviltong: [/QUOTE] co to jest 400km dla prawdziwej miłości :eviltong::eviltong::eviltong::diabloti: [quote name='Chiquita&DeeDee'] No proszę i się odezwała Święta:mdleje::roflt::roflt::roflt::diabloti::diabloti: A Ty przepraszam to co?? Nie wiesz jak to się robi??:evil_lol: To ja Ci pokaże Baby, mężuś będzie zadowolony- tylko pamiętaj, żeby wtedy mrs.T nie było, bo ja za ofiary nie odpowiadam(małe co się rusza, zanim będzie duże...):roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] no proszę jaka chętna do pokazywania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a skrypt dostanę? filmik też mogę sobie nagrać?:diabloti: [quote name='Chiquita&DeeDee'] Matko, co Ty kobieto we mnie wyzwalasz?? Nie wstyd Ci??:evil_lol::evil_lol::lol::lol::lol:[/QUOTE] jakoś nie :roflt::roflt::roflt: Quote
Jaga. Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [COLOR=#000000][FONT=Arial]Baba wstała wczesnym rankiem, posprzątała dom, wydoiła krowę,wygnała na pastwisko, zbudziła dzieci, nakarmiła i wyprawiła je do szkoły,naostrzyła kosę, poszła na łąkę, nakosiła trawy, narąbała drewna, przygotowała obiad, nakarmiła dzieci, zrobiła pranie, po czym znów poszła w pole, kosiła do zmierzchu, przygnała krowę do obory,wydoiła,przygotowała kolację, nakarmiła dzieci, wykąpała i położyła je spać,sama się wykąpała, przekąsiła kromkę chleba, zmówiła pacierz i w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku położyła się spać.Nagle zrywa się : - O matko bosko, przecie chłop niewyruchany od rana !!![/FONT][/COLOR] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Jagaaaaaa:roflt::roflt::roflt: To kiedy zawitasz do Bielska Baby;)? Matko, Ty byś już filmy chciała- myślisz, że ja nie wiem o co Ci chodzi?? Później będziesz sprzedawać, albo wstawisz na "inerneta":evil_lol::evil_lol: i wszyscy się dowiedzą co my tam robimy:evil_lol::evil_lol::diabloti: Lepiej się zacznij wstydzić:diabloti: Haahahhhahha, Jagusiu nie krępuj się... powiedz, że opisałaś nam właśnie swój codzienny plan działania:grins::roflt::roflt::roflt::glaszcze: nie martw się dzielna z Ciebie kobietka:evil_lol: Miło z Tobą zaczynać dzień Łobuziaro:loveu: P.S. Wiesz co? Wszyscy mi mówią, że jak to czytają to się zastanawiają czy my:stupid::stupid::stupid: Wszystkich w domku mamy:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 A teraz poważnie, zapraszam do biedaczka.. [url]http://www.dogomania.pl/threads/213221-Bardzo-chory-Kapselek-wyrzucony-na-stacji-paliw-b%C5%82aga-o-DT[/url] Quote
Jaga. Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 ahahahhahaha:diabloti: wydało się :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kochana ja od razu to na red tubę zapodam:eviltong: oglądalność lepsza niż TV Trwam :evil_lol: ja na pewno nie mam wszystkich :stupid::stupid::stupid: w domku :evil_lol: na pewno ja i tz jesteśmy :stupid: i Czicz trochę też:roflt: a ja taka zapracowana od rana ledwo wyrabiam :roflt: do bielska:diabloti: mam tam znajomą może jak się uśmiechnę to przyjadę:diabloti: jeszcze w tym roku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Hmm... a co to jest red tube??:hmmmm::hmmmm::hmmmm: Zapomniałaś się zawstydzić... wiesz co...?:mad: Hehehehheheh, my też nie mamy wszystkich w domku:stupid::roflt::roflt::roflt: nie mów na moją mrs. T jakaś Czicz- co sobie myślisz? Że tak bez pytania można mojej kochanej T. zmienić imię?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::mad: To jak dziś już ostatnie spełnione? Paciorek i nyny przed Tobą Laseczko:evil_lol: A co to za znajoma??:evil_lol: Ja nie wiem, znam może??:evil_lol::diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Że niby my???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a no coś Ty:lol: Quote
paniMysza Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Że niby my???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a no coś Ty:lol:[/QUOTE] no a kto? :):):) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Hmmm... :hmmmm: Nie wiem?? Może Ty ??:evil_lol::turn-l: Quote
paniMysza Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hmmm... :hmmmm: Nie wiem?? Może Ty ??:evil_lol::turn-l:[/QUOTE] ja nigdy:):):) ja jestem starsza stateczna, nie młoda, co ma pstro w głowie jak wy:):):) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 :placz::placz::placz: ja nie mam pstro w głowie - ja mam nitkę co uszy trzyma:evil_lol::roflt::roflt::roflt: Taaaak, odezwała się ta co po 50-tce:evil_lol::loveu: nie bój się, kilka dni z nami i też taka będziesz:evil_lol::diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Hehehe, nio 30? To Ty jeszcze małolata:D A poza tym kto z kim przystaje...;) jeszcze Cie zarazimy Pani Myszko:P Ja uważam, że dzisiejszy świat jest tak okrutny i brutalny, że trzeba jakoś odreagować, a nie ma nic lepszego niż śmiech;) Quote
Recommended Posts