Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mi się marzy drewniany domek z okiennicami i werandą, ogród z polnymi kwiatami, brzozami i z małym warzywnikiem, gdzie miałabym swoje pomidory, marchewki, zioła itp.:) no i oczywiście hamak i kustawka plus lezaczki:)

w takim mieszkaniu z ogródkiem to mnie tylko sasiedzi nad głowa by przeszkadzali, ci po bokach mniej.

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To się tak wydaje, ale Ci po bokach też... No taki domek to marzenie, ale to musiałabym się na obrzeża miasta wynieść, bo u nas mnóstwo budynków. A ja mam 10 min na nogach do centrum , więc o tyle wygodnie;) mi się marzy hotel dla psiaków z prawdziwego zdarzenia, ale na razie to marzenia...

Posted

Buahahah, nie mogę wstawić, bo wszyscy galerię opuszczą:evil_lol: A poza tym ja nie będę wystawiać tylko patrzę ja mam kundelki chiłkowate;) poznasz Dee nie idzie nie poznać jak będzie japkę darła, a Chiqunię po języczku;)

Ja tam chcę pojechać w sobotę i pozwiedzać Wro troszkę:) znasz może jakiś hotel/motel/nocleg w normalnych $ i przyjmujący z psiakami?

Posted

Hehehe, ja nie jestem fotogeniczna i nie lubię się na zdjęciach;) pomyślę, jak będzie jakieś foto godne to wstawię...;)

Muszę posznupać w necie i znaleźć coś:) poza tym moje psiaki są prawie wszędzie tolerowane za wielkość na szczęście, więc najwyżej na miejscu coś znajdę:)

Posted

no ja tez jestem na maksa niefotogeniczna. nienawidze jak mi ktos foty robi.

lepiej juz cos wczesniej sobie poszukajcie, zeby nie tracic czasu jak juz będziecie na miejscu. na pewno im dalej od centrum, tym taniej.

Posted

[URL="http://img21.imageshack.us/img21/4948/fxcam1313687482785.jpg"][/URL]

ja mam 27 ;) to tak pomiędzy szaloną młodością a dojrzałą starością hahaha ;)

laseczki oczywiście będę we wro, hotel musimy jak najszybciej złapać bo potem nie będzie miejsc. Baby co ty na wspólny pokój? :D zawsze to taniej ;D

Posted

Hehe, no tak podobno po 30 to już do grobu;) hahaha

No, będę pomału się rozglądać za jakimś noclegiem- Baby jakbym jechała sama to no problem, ale ja jadę z moim TZ:roll:- ktoś musi zapłacić:evil_lol:- więc niestety nie da rady... ale jak znajdę coś w fajnych $ to dam znać od razu;)

Miałam dziś w pracy 32*C ... chyba nie wymaga to komentarza:roll: padam..

Posted

Świetny masz ten ogródek i tarasik:loveu:mogłabym tam mieszkać,troche własnego miejsca i wśród ludzi:loveu::loveu:ja mieszkam na zaduuupiu okropnym....
Pocieszające jest to że właśnie zaczynamy budowe swojego i już sie nie moge doczekać jak moje dziewczyny będą sie wylegiwać na balkonie,mam nadzieje że tego doczekają...

Posted

Dziękuję;) mieszka się miło to fakt. Ja znowu chciałabym mieszkać na zadupiu:D miałabym hotelik dla piesków i kilka koników;) heheh może kiedyś... A skąd jesteś? Oj tam jak to doczekają??? One będą żyć 100 lat, tak jak moje;) :D

Posted

Też kiedyś myślałam że fajne miejsce u nas na taki malutki hotelik,ale teście szybko wybiliby mi ten pomysł z głowy poza tym kasa....
Ja jestem ze śląska,oby tak było i dwie babunie będą sie grzać na balkoniku:)