Klementynkaa Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='Monalisa4']witam Oglądam fotki tego psa i skojarzyłam ta sukę .W 99 % pies jest z Miechowic mieszkała na ul Stolarzowickiej !! niewiem pod jakim numerem ;( z psem zawsze chodził młody chłopak, ubrany w Moro i glany,często widywalam ich na skwerku kolo komisariatu,młody siedzial z puszka w reku a pies biegal luzem. Od jakiegos czasu ich nie widzę. Jestem na 99% pewna ze to suka !! ona może mieć z 5-6 lat, dwa lata temu miała male bo chlopak prowadzal je na smyczy,potem rozdawał.[/QUOTE] czy możesz spróbować nawiązać z nim kontakt? będzie jasność czy ją zgubił czy "zgubił" :( Quote
Asta17 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Osobiście nie szukałabym właściciela tego psa. Uwierzcie mi, że czasami nie warto oddawać psa właścicielowi. Może skłamać, że mu uciekła, a być może naprawdę ją wyrzucił i następny raz pozbędzie się jej w bardziej skuteczny sposób. ;/ Jesli faktycznie komuś pies się zgubi, ucieknie to człowiek poruszy niebo i ziemię, żeby go odzyskać jeśli oczywiście mu zalezy. Niech ta osoba, która ma psa u siebie teraz da namiary do schroniska i ewentualnie porozwiesza ogłoszenia, jeśli ktoś suni szuka to na pewno pojawi się w schronisku i tam dostanie namiary do swojego psa. Quote
dwd Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Sunia jutro jedzie do nowego właściciela. Kurcze ciężka sprawa być opiekunem zastępczym, bo najchętniej bym jej nie oddawał :P Quote
jofracy Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Taki los domu tymczasowego :) ale jaka satysfakcja i poczucie spełnionej misji, o! Quote
Klementynkaa Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 hej, dwd może skoro masz już wprawę to zostaniesz naszym DT dobermanim, hę? bardzo się cieszę, że historia dobrze się skończyła :) Quote
Asta17 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Gdzie do domu jedzie? Z ciekawości tylo zapytam czy to może ta osoba, której podawałam Twój nr? Quote
Monalisa4 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [quote name='Klementynkaa']czy możesz spróbować nawiązać z nim kontakt? będzie jasność czy ją zgubił czy "zgubił" :([/QUOTE] faceta nie widzę ,ale rozmawiałam z znajomymi psiarzami,Nikt go nie widuje,ani psa ;( Powiesiłam ogłoszenie na ul Reptowskiej widze ze cale Miechowice obwieszone ogloszeniami ! gdyby sie zgubiła to by ja szukali ;( a skoro nie szukają? Ja przypuszczam ze chlopak wyjechal albo go zapuszkowali, rodzina psa się pozbyła. Quote
dwd Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Klementynka - raczej nie. Asta17 - tak, sunia pojechała do Pani, która się do Ciebie zgłosiła. Quote
Recommended Posts