Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Te dwa kociaki zostały wyrzucone przez jakiegoś "człowieka" jak nikomu nie potrzebne śmieci...
Koteczka (jasna) jest ufniejsza, koteczek(czarny) zupełnie do człowieka nie podchodził.
Jak Jego siostrę zabraliśmy na ręce - On troskliwie zerkał czy nie dzieje się Jej krzywda...
Sam jednak nie dał się nawet dotknąć...
Dzisiejsza pogoda jest strasznie paskudna - serce nam pękało na myśl,że kociaki marzną na polu - zabraliśmy Je więc chwilowo do Nas...
Jednak u mnie już nie ma opcji,żeby wcisnąć chociaż zapałkę (15 psów + 4 koty...)
Czarnuszek został złapany na klatkę-łapkę - inaczej niestety nie dalibyśmy rady Go schwytać...
Maluchy mają ogromne brzuszki - trzeba Je odrobaczyć...
Czarny (Mumbai) ma kilka blizn po rankach - może to powód Jego strachu w stosunku do człowieka...
Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu...

Kociaki są kuwetowe - nie brudzą.
Są słodkie...

Kontakt:
tel: 785 549 189
mail: [email protected]

[/FONT]

• 2 weeks later...
Posted

NAstępne słodziaki w potrzebie..Niestety ja też mogę tylko podnieść..FAjnie by było gdyby trafiły do domku razem..JA teraz już wiem, że najlepiej brać dwupaki..Trzymam kciuki za ślicznoty...

• 8 months later...
Posted

A Mija jest już piękną dorosłą koteczką a nadal bez domu;/
Niedługo wybiera się na sterylkę-na którą swoją drogą ani złotówki nie mamy...Wesprze ktoś?