anula1959 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 No proszę! To się małemu poszczęściło:multi: ! Quote
pixie Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Ludzie! jak ja sie ciesze!!! Symfonia fantastyczna! Bemolku nie falszuj! Pelna harmonia ma byc! Inaczej nie przystoi w takiej rodzinie... Agnieszko, nie bedziesz sie zamartwiac, choc tym maluszkiem Trzymaj sie cieplo i dbaj o swojego...zmartwienia nie sluza Quote
Asieq Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Spotkałam dziś na spacerku Bemolka. Cudny jest i widać, ze mu bardzo dobrze. Najpiew sie zdziwilam dlaczego Panstwo prowadza takiego niewielkiego pieska na lince trenigowej (tej takiej chyba 10 metrowej) ale potem sprawa sie wyjaśniła - boja się go stracić, wieć wybrali taka opje, zeby im nie uciekł, a zeby mógł się nabiegac do woli. Zakochani są to widac.... Quote
_Aga_ Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Asieq - tak się cieszę z tych wieści :multi: Strasznie Ci dziękuję :Rose: Jak jeszcze spotkasz Bemolka z Państwem - pozdrów ich ode mnie ;) :) Quote
_Aga_ Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Bemolek miał wielkie szczęście :loveu: Mam nadzieję, że wszystko dobrze u niego i jego Państwa :) Quote
Recommended Posts