Guest Kamcia_14 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='kaskaSz']przydałby się nam offtopic do lużnych pogaduszek nie tylko o westach :razz: ja chcem twoj numer :eviltong:[/quote] [B][I]Jak powiesz że mam świetne pomysły to może pomyślę nad takim offtopikiem :roflt:[/I][/B] [B][I]Puść mi sygnałka żebym sobie ciebie w komie zapisała :eviltong: [/I][/B] [B][I]Numer podam na gg :p [/I][/B] Quote
ewelinka_m Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Kamcia_14'][B][I]Jak ja was kocham :loveu: :loveu: :evil_lol: Powymyślam jeszcze coś ale teraz z dogomaniakami wysyłamy sobie tapetki na telefon i SMSujemy więc nie mam czasu :oops: [/I][/B] [B][I]EDIT : MOże ktoś chce mój numer :diabloti: ? [/I][/B][/quote] a ja mam ładną tapetkę z westusiem :eviltong: jak ktoś chętny moge wysłać tylko nr telefonu podać :P Quote
Guest Kamcia_14 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='ewelinka_m']a ja mam ładną tapetkę z westusiem :eviltong: jak ktoś chętny moge wysłać tylko nr telefonu podać :P[/quote] [B][I]Ja , ja chce tapetę z westem :multi: :loveu: Wyślij mi i tylko mi :evil_lol:[/I][/B] Quote
ewelinka_m Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Kamcia_14'][B][I]Ja , ja chce tapetę z westem :multi: :loveu: Wyślij mi i tylko mi :evil_lol:[/I][/B][/quote] to podaj proszę swój numerek telefona na gg albo na pw to wyśle doładowanie przyszło to szaleje a tapeta wygląda tak: [IMG]http://img299.imageshack.us/img299/7837/cutedoggy571208tg2.jpg[/IMG] Quote
Guest Kamcia_14 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='ewelinka_m']to podaj proszę swój numerek telefona na gg albo na pw to wyśle doładowanie przyszło to szaleje a tapeta wygląda tak: [IMG]http://img299.imageshack.us/img299/7837/cutedoggy571208tg2.jpg[/IMG][/quote] [B][I]Masz PW :razz:[/I][/B] A[B][I] posiadasz więcej fajnych tapetek :crazyeye: :loveu: :cool3: [/I][/B] [B][I]To dało by się wysłac np 5 w jednym MMSie :multi: :eviltong:[/I][/B] Quote
ewelinka_m Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Kamcia_14'][B][I]Masz PW :razz:[/I][/B] A[B][I] posiadasz więcej fajnych tapetek :crazyeye: :loveu: :cool3: [/I][/B] [B][I]To dało by się wysłac np 5 w jednym MMSie :multi: :eviltong:[/I][/B][/quote] się już wysyła a posiadam dużo dużo ppsiowych tapetów ale niestety w moim ehem nie zbyt funkcjonalnym telefonie da się wysłać w 1 mmsie 1 obrazka :( najwyżej sie w kilku wyśle :eviltong: Quote
Guest Kamcia_14 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [B][I]Masz odemnie też jednego psiaka :cool3: :loveu: :loveu:[/I][/B] Quote
ewelinka_m Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Kamcia_14'][B][I]Masz odemnie też jednego psiaka :cool3: :loveu: :loveu:[/I][/B][/quote] ślicznie dziękuje:loveu: może na anszego off topica się przeniesiemy żeby tu nie śmiecić? Quote
emidu Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='ewelinka_m']to podaj proszę swój numerek telefona na gg albo na pw to wyśle doładowanie przyszło to szaleje a tapeta wygląda tak: [IMG]http://img299.imageshack.us/img299/7837/cutedoggy571208tg2.jpg[/IMG][/quote] Eweilnka, ja chce takie cudo na fona, ja!!!!! Z gadamy się na gadulcu:) Quote
Guest Kamcia_14 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='emidu']Eweilnka, ja chce takie cudo na fona, ja!!!!! Z gadamy się na gadulcu:)[/quote] [B][I]A ja nie mam twojego gg :mad: [/I][/B] Quote
Paulina87 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Widzieliście aukcję na allegro użytkownika [URL="http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=3862786"][B][COLOR=#0000ff]marekpotakowski[/COLOR][/B][/URL] :crazyeye: :crazyeye: Quote
kaskaSz Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Niech on sie sam w tej klatce zamknie!!!!!!! Wogóle w jakich on warunkach te psiaki trzyma..... boszzzz Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='emidu']Czyjego, mojego??[/quote] Tak ;) Nie jestem teraz często na dogo , więc do westów też rzadziej zaglądam , i nawet nie widzieliście Kamci wytrymowanej :shake: . Znaczy niektórzy widzieli np . KaskaSZ :eviltong: [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img62.imageshack.us/img62/4598/kama111sq7.jpg[/IMG][/URL] Quote
emidu Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Nie? wyśle Ci na PW. Kamcia, śliczna. Nuta była na trymowaniu wczoraj w Ustce. Pożniej wstawie zdjęcia, jeśli nie zapomne, bo w tej chwili jestem w szkole. Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='emidu'] Kamcia, śliczna. Nuta była na trymowaniu wczoraj w Ustce. Pożniej wstawie zdjęcia, jeśli nie zapomne, bo w tej chwili jestem w szkole.[/quote] To my czekamy na zdjęcia :razz: . Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 KTO JEDZIE NA ŁÓDZKĄ WYSTAWE 5-6 MAJA :hmmmm: :razz: . Quote
melinda:-) Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 nieiwem czy dobrze ze tu pisze ale nieiweim gdzie to wrzucic mam pytanie co do wystawiania westów na wystawie a dokąłdnie mi chodzi o klase szczeniat powiedzcie kiedy mam dac psa na trymowanie i kiedy tzreba wykapc psa przed wystawa dzien wczesniej czy moze jakos wczesniej? a takze pwoeidzcie mi co nalezy zabrac ze soba chodzi mi o kosmetyki :jakie i czy ta hryzanteme to mus miec juz tak idealnie uczesana? kurcze sama nieiwem a musze sie dowiedziec z góy dzieki za odpowiedzi;) Quote
Sylwia&westie Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 tak z ciekawości na jaką wystawe sie wybierrasz ? Szczeniaczek wystawowy powinien byc trymowany juz w 3 miesiacu zycia tak prawie na króciótko ;) kolejne trymowanie w zaleznosci jak pies zarośnie tj. 2 miesiace lub 3 później a czasem nawet miesiac. jak będziesz w jakimś salonie to ci doradzą. Przed wystawą trymujesz go jakiś miesiąc wcześniej a jeżeli jest słabo zarośniety to 2-3 przed. Kąpać go nie możesz dzień przed wystaą bo będzie puchaty a to u westów jest wadą ;) wiec jakieś 5 dni przed albo tydzień. Dzień przed mozesz wymyć łapy i głowe (u mojego westika po umyciu głowy nie da sie ustawić chryzantemki wiec musisz zobaczyc jak bedzie na Twoim) Na wystawe dobrze jest zabrać puder (ring 5) dla terrierów i podkład pod puder (taki z all systems żeby puder nie latal na psie) nie obedzie się niestety bez lakieru. Na wystawie rozczesujesz dobrze psa :) nakładasz na łapy i glowe trochę podkładu czekasz az wyschnie i sypiesz puder i wcierasz go do psa :) Teraz potrzebny ci będzie jakiś grzebień do tapirowania (u mnie najlepiej sprawdza się ludzki ;)) i robisz tapirka na glowie i łapach :) na głowie tak mocno a na łapach tylko trochę. Wszystko pstrykasz lakierem (ale z umiarem) i wyczesujesz (tylko tak lekko lekkie "smyrnięcie" po sierści na głowe siersc do góry a na łapach żeby przednie zrobić takie proste "rurki" tylnie hmm tego nie umiem wytłumaczyć :) zobacz na zdjęcia z wystaw. i twój westik gotowy do wyjścia na riing ;) Jak coś to pisz na gg: 9528971 Quote
melinda:-) Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 dziekuje za odpowiedz wiesz on juz był trymowany tylko mi teraz chodziło jak to pzred wystawa sie zachowac-chodzi mi o kalisz w czerwcu a czas ucieka wiec wole sie podpytac;) zaraz popatrze i posszukam kosmetyków, no i jakos bede sie musiała umowic na trymowanie bo sama niedam rady, dzieki za rade jak cos to bede pisac na gg i musze na sekcje sie wybiore to cos mi Panie tez podpowiedza Quote
melinda:-) Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 mam jeszce pytanko czy zamwówic 1.Preparat wybielający sieść. Maskuje przebarwienia. Pełni rolę suchego szamponu. Emulguje tłuszcze zatrzymujące kurz i brud czy 2.Preparat wybielający sierść. Polecany dla psów o jasnej sierści. Maskuje przebarwienia. Zatrzymujące kurz i brud. a co do tego podkładu to co to jest? z góry dzikei Quote
Sylwia&westie Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 jak juz ci pisałam na gg to zalezy od psa ;) ja kupiłam szampon kryjący przebarwienia z all system ale świetnie też sie sprawdzi wybielający- bardziej polecam ;) Quote
Recommended Posts