Luzia Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='agaciaaa']No oczywiście :evil_lol:[SIZE=1] i przy okazji robić offa w galerii moda[/SIZE] :evil_lol::evil_lol:[/quote] To miło że się zgadzamy :evil_lol: [SIZE=1]E tam kto by się tym przejmował :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/SIZE] Quote
agaciaaa Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='Luzia&Funia']To miło że się zgadzamy :evil_lol: [SIZE=1]E tam kto by się tym przejmował :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/SIZE][/quote] Nooo :lol: [SIZE=1]ja na pewno nie :eviltong: :evil_lol:[/SIZE] Quote
Luzia Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='agaciaaa']Nooo :lol: [SIZE=1]ja na pewno nie :eviltong: :evil_lol:[/SIZE][/quote] Nie mówi się NO tylko TAk :eviltong: [SIZE=1]Ja tym bardziej :diabloti:[/SIZE] Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='Luzia&Funia']Nie mówi się NO tylko TAk :eviltong: [SIZE=1]Ja tym bardziej :diabloti:[/SIZE][/quote] NOOOOO :diabloti: Edytko wracaj bo Ci tu naśmiecimy :evil_lol: Quote
Luzia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='agaciaaa']NOOOOO :diabloti: Edytko wracaj bo Ci tu naśmiecimy :evil_lol:[/quote] Nie wychowana dziewucha :diabloti: To sobie posprząta :evil_lol: :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='agaciaaa']Jak fajnie zajada :loveu: ona jest taka malusiaaa :loveu::loveu:[/quote] malusia :-o toż to olbrzym :loveu: [quote name='Paulina_mickey'][URL="http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/d57.jpg"]http://i49.photobucket.com/albums/f2...tkatbg/d57.jpg[/URL] hehe wspólny posiłek, skąd ja to znam :evil_lol::loveu: p.s fajniutkie rameczki :loveu::cool3: [/QUOTE] Hihi u mnie za zmywarkę Tina robi :diabloti: a rameczki jeszcze z czasów jak wszystkie fotki dawałam w ramkach ale faza mi minęła :razz: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Edytko :loveu: Wyspałaś się? :smile:[/QUOTE] Heeej :buzi: Jasne, nawet jak jestem nie wyspana to wmawiam sobie jak to się wyspałam :cool1: [SIZE=1]tak na marginesie to ja się nigdy nie wysypiam, nie pamiętam dnia kiedy wyspała bym sie tak że była bym zadowolona :shake: [/SIZE][quote name='Justyna']Wiesz... Tinka jest trochę innych rozmiarów niż Sara... jej wolno :evil_lol:[/QUOTE] Tak właśnie :diabloti: [quote name='Justyna:D'] Super te zdjęcia, czasem dobrze powspominać ;-) Tincia robi świetne minki, te ze skośnymi oczkami :loveu: I aż miło pooglądać słoneczne zdjęcia, na których widać świeżutką trawkę i w ogóle aż ciepło od nich bije :cool3: :smile:[/QUOTE] ahhh ja to uwielbiam przekopywać stare zdjęcia... czasem się przerażam jak widzę swoje sprzed kilku lat ale to już swoją drogą :diabloti: Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='Luzia&Funia']Nie wychowana dziewucha :diabloti: To sobie posprząta :evil_lol: :diabloti:[/quote] Ja??? :-o :diabloti: I da nam bany :diabloti: :multi: :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'][URL="http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/d59.jpg"]http://i49.photobucket.com/albums/f2...tkatbg/d59.jpg[/URL] Ty dokarmiaczu zwierząt! :diabloti: Ładnie to tak? A Tina jaką ma minę :evil_lol: Mam taki sam kubek/miskę :smile:[/quote] Tooo moja mama:cool3: :evil_lol: hihi bo tylko bosy piją z takich mega kubków :diabloti: [quote name='basia_bonnie']Hej :multi: [URL="http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/q6.jpg"]http://i49.photobucket.com/albums/f2...otkatbg/q6.jpg[/URL] ale słodki pyszczek :loveu: tylko wycałować :smile: :loveu: [/quote] Nioo koho my tu mamy :) Cześć:buzi: Dzięki za odwedzinki :lol: [quote name='Pianka']Jakie wygody no karmiona z łyżki:lol:[/quote] No słuuuuuchaj :evil_lol: królewski pies :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 A Was dziewuchy (Agacia i Luzia) pozabijać ino :mad:chociaż ja tam lubie czytać wasze gadki :razz: Ale za to: [quote name='agaciaaa'][SIZE=1]i przy okazji robić offa w galerii moda[/SIZE] :evil_lol::evil_lol:[/quote] [quote name='luzia'][SIZE=1]E tam kto by się tym przejmował :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/SIZE][/quote] [quote name='agaciaaa'][SIZE=1]ja na pewno nie :eviltong: :evil_lol:[/SIZE][/quote] [quote name='luzia'][SIZE=1]Ja tym bardziej :diabloti:[/SIZE][/quote] to już macie w łeb :mad: toż to zniewaga tak kpić z moda :shake::mad::mad::mad: [SIZE=4]A ta zniewaga krwi wymaga :x:2gunfire::boom::snipersm::snipersm:[/SIZE] Quote
Luzia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='agaciaaa']Ja??? :-o :diabloti: I da nam bany :diabloti: :multi: :diabloti:[/quote] No pewnie że Ty :cool3: Kurde chcę tego bana od dawna ale się doczekać nie mogę :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='agaciaaa'] I da nam bany :diabloti: :multi: :diabloti:[/quote] Przedstawię propozycję innym modom :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Luzia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']A Was dziewuchy (Agacia i Luzia) pozabijać ino :mad:chociaż ja tam lubie czytać wasze gadki :razz: Ale za to: to już macie w łeb :mad: toż to zniewaga tak kpić z moda :shake::mad::mad::mad: [SIZE=4]A ta zniewaga krwi wymaga :x:2gunfire::boom::snipersm::snipersm:[/SIZE][/quote] My też Cię kochamy :loveu: Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']malusia :-o toż to olbrzym :loveu: [/quote] przepraszam, pomyłka :lol: [quote name='_ChiQuiTa_']Przedstawię propozycję innym modom :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] :scared: :diabloti::diabloti: i kto Ci wtedy będzie offa robił? :evil_lol::evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='Luzia&Funia']My też Cię kochamy :loveu:[/quote] tiaaa już to widze :roll: [quote name='agaciaaa']:scared: :diabloti::diabloti: i kto Ci wtedy będzie offa robił? :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Hmmm.... wynajmę kogoś :diabloti: Quote
Luzia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] Hmmm.... wynajmę kogoś :diabloti:[/quote] Ale my jesteśmy już doświadczone :cool3: Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Hmmm.... wynajmę kogoś :diabloti:[/quote] i będziesz musiała za to płacić a my to robimy z dobroci serca :diabloti: Quote
Luzia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='agaciaaa']i będziesz musiała za to płacić a my to robimy z dobroci serca :diabloti:[/quote] Taaa wielkiej dobroci :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 OOO jakie Wy dobre jesteście :P Jestem obrażona za zniewagę :obrazic: Quote
Luzia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Ale jaką zniewagę Edytko my dbamy żeby Ci się w galerii nie kurzyło :cool3: Widzisz jak o Ciebie dbamy :razz: Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Phi... to my sobie dalej pogadamy :diabloti: Quote
Luzia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 No ba pewnie a co się będziemy :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='Luzia&Funia']No ba pewnie a co się będziemy :evil_lol:[/quote] No :diabloti: obraziła sie i sobie poszła :cool3: to my dalej będziemy robić swoje :diabloti::diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Nie obraziłam sie dziołchy, ale właśnie Tina miała jakiś atak :shake: Dusiła się jakby no nie wiem co... kaszlała itp... a te duszności takie dziwne miała... jak pójdziemy obcinać pazurki zapytamy weta o ewentualną przyczynę... :roll: Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Nie obraziłam sie dziołchy, ale właśnie Tina miała jakiś atak :shake: Dusiła się jakby no nie wiem co... kaszlała itp... a te duszności takie dziwne miała... jak pójdziemy obcinać pazurki zapytamy weta o ewentualną przyczynę... :roll:[/quote] Ojej :roll: mam nadzieje, że to nic poważnego. Daj znać jak zapytasz weta! Quote
Recommended Posts