chrupcia Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 [quote name='Pegaza']Haha ale ma mine haha [url]http://img835.imageshack.us/img835/5069/p1060326.jpg[/url] : Roflt:[/QUOTE] noo on potrafi strzelać minki :evil_lol: [quote name='ania90']ha ha chodzbym widziala Bobiego:D odbicie lustrzane[/QUOTE] chyba każdy psiak się tak suszy ;) a mnie zadziwia Jazzowy kucyk ostatnio !! :roll: tak się mu strasznie włosy połamały na głowe, że wszystkie są za krótkie żeby złapać w warkocza, a tylko taki pasek włosów jest żeby tego warkocza zaplość:( nie wiem co się stało i po bokach i koło oczek że tak się połamał :roll: wszystko wylatuje i zakrywa mu oczka. Quote
Yorkomanka Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 obetnij mu te kudły i będziesz miała spokój ;) Quote
chrupcia Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 [quote name='Yorkomanka']obetnij mu te kudły i będziesz miała spokój ;)[/QUOTE] oooo nie, nie, kudełki są nie do ruszenia :mad: :eviltong: przynajmniej jak na razie... nie mam zamiaru obcinać :lol: wczoraj miałam chwile wahania czy się nie pozbyć kucola jak tak się poszarpał, ale mi szkoda oczywiście nawet tego kosmyka :lol: chociaż na czas mojego wyjazdu byłoby łatwiej tacie, a kuzyk by trochę odrósł, ale nie ma mowy :diabloti: mam kilka zdjęć z wczorajszego spacerku :grins: [IMG]http://img231.imageshack.us/img231/4251/p1060337w.jpg[/IMG] [IMG]http://img508.imageshack.us/img508/7732/p1060351kj.jpg[/IMG] [IMG]http://img163.imageshack.us/img163/8311/p1060346p.jpg[/IMG] Quote
Pegaza Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Profil masz calkiem niezly Kasia.. :loveu: poka sie cala;) czym go znow "futrujesz"?;) [url]http://img508.imageshack.us/img508/7732/p1060351kj.jpg[/url] Quote
kiniaaa Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [quote name='chrupcia'] a mnie zadziwia Jazzowy kucyk ostatnio !! :roll: tak się mu strasznie włosy połamały na głowe[/QUOTE] Mojemu też się to zdarza, po tych jego szaleństwach ciągłych. ładne fotki :loveu: [SIZE="1"]hej kasia :) przyszłam zakopać topór wojenny :evil_lol: [/SIZE] Quote
chrupcia Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 [quote name='ania90']jaki szczesliwy jest:)[/QUOTE] a no szczęśliwy :) [quote name='Pegaza']Profil masz calkiem niezly Kasia.. :loveu: poka sie cala;) czym go znow "futrujesz"?;) [url]http://img508.imageshack.us/img508/7732/p1060351kj.jpg[/url][/QUOTE] Cześć Daria ;) całkiem niezły mówisz.... mnie tam się wcale nie podoba, ale co zrobić :eviltong: a Jazzika przyciągałam do siebie kiełbaską :grins: bo nam śk mega nieładnego psikusa robi :angryy: [quote name='kiniaaa']Mojemu też się to zdarza, po tych jego szaleństwach ciągłych. ładne fotki :loveu: [SIZE="1"]hej kasia :) przyszłam zakopać topór wojenny :evil_lol: [/SIZE][/QUOTE] Hej :) może to i też przez szaleństwa, teraz tak mu się połamały, że ciągle włosy z nad oczek w pysiu trzyma :roll: a spinką jak zepne to się łamią :shake: chyba muszę mu tego kucola porządnie naoliwić :lol: topór wojenny (?) a był jakiś ? :eviltong: EDIT: Jazz właśnie stracił kucyka :diabloti: zdecydowałam się! :-o ale nie żałuje, bo w sumie nie było co wiązać i ścinać ;) włos odrośnie, będzie zdrowszy, tato nie będzie miał problemu z czesaniem i wszystko na plus :loveu: Quote
Pegaza Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 OO byl kucyk i nie ma..;) a fotke zapodasz bez? a wogole gdzie to wyruszasz w Polske? Quote
chrupcia Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 [quote name='Pegaza']OO byl kucyk i nie ma..;) a fotke zapodasz bez? a wogole gdzie to wyruszasz w Polske?[/QUOTE] nie ma kucyka, ale będzie ;) fotke mam, ale teraz nie bardzo mi się chce szukać aparatu :eviltong: w Polske nie, wyjeżdżam do Anglii :) Quote
ania90 Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 zarzuc fotke Jazzika w nowej fryzurce zycze udanego wyjazdu:) Quote
kaaamila1 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Hej Chrupcia! Dawaj fotkę bez kucyka !!! Na pewno ślicznie wygląda! Quote
Pegaza Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Kasia z Ty juz w tej Anglii? czy jestes jeszcze w domu? jak co to milego pobytu na wakacjach:) Quote
Paulinka10 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 No to udanych wakacji;) ale Jazzika bez kucyka to mogłaś jeszcze pokazać:eviltong: Quote
chrupcia Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Czesc dziewczyny :multi: Ja juz po za Polska:) wpadlam zobaczyc czy ktos nas odwiedzil;) JAzzik zostal :( z tego.co rozmawialam z tata to lezy taki smuteczek :( dzis zadzwonie to sie dowiem co robi. Zdjecia nie dal am, nie mialam czasu... Zobaczycie Jazika za dwa tygodnie ;) pewnie mu grzywka rosnie jeszcze bardziej ;) Pozdrawiam:) Quote
Pegaza Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Kasia Ty tam uwazaj w tej Anglii bo teraz te zamieszki są mam nadzieje ze z dala od Ciebie:roll: no smuteczek napewno bo pancia mu znikla na tak dlugo ale jaka radosc bedzie jak wrocisz:) baw sie dobrze i szalej po sklepach slyszalam ze tam mozna kupic tanie ciuchy;) Quote
Paulinka10 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Maja też była smutna dwa dni,ale potem już ok,spała z teściem a teraz jak wraca z dworu to drapie w drzwi teściów...tak jej sie spodobało:)a jak brakło jej kurczaka z ryżem to teściowa ugotowała jej z wątróbką a swojemu daje puszki z biedronki...teściowa była w takim stresie że nie spuszczała jej z oka:pcodzinnie młodsza corka dzwoniła do babci jak Majusia i czy zmienili wode Zuzi i Pixiemu,więc byli pod stałą kontrolą:evil_lol:nic sie nie martw pewnie Twój tata dba o chłopczyka;)a Ty baw sie dobrze;) To ja też tam chce na zakupy:evil_lol:;) Quote
chrupcia Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Heh dziewczynki:) jestem ponownie. U mnie ok, w miescie nie ma zadnych zamieszek.. Przynajmniej narazie I mam nadzieje ze tak zostanie. Policja chodzi po ulicach spr czy cos sie dzieje I ktos podejrzany nie chodzi. Mozna powiedziec ze wybralam Sobie termin 'ekstra' ale coz.... ;) JAzzik w domu, tato mowi ze malo je, spi u mnie na lozku, a jak jest burza to z babcia bo sie boi. Tutaj mam dwa psiaki, jednego wieeeeelkiego pieszczocha, story ciagle chce sie glaskac, a drugi nie bardzo do mnie przekonany hehe. Mam zdjecia to sie podziele jak bede Miala jak wstawic:) Ciuchy Tutaj mozna kupic naprawde tanio! Dzis bylam na zakupach... 2pary butow, kilka bluzek, spodnie, bizuteria zakupiona, a to pewnie nie koniec:) nie lubie chodzic na zakupy, ale jak juz sie przyjdzie do domu I oglada to juz fajnie hehe. Przepraszam ze nie cytuje, ale nie umiem tutAj ;) Quote
Paulinka10 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Jeee ja też tam chce.......;)też nie lubie zakupów ale jak już w domu oglądam to fajnie:) Quote
*Jot* Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='chrupcia'] Ciuchy Tutaj mozna kupic naprawde tanio! Dzis bylam na zakupach... 2pary butow, kilka bluzek, spodnie, bizuteria zakupiona, a to pewnie nie koniec:) nie lubie chodzic na zakupy, ale jak juz sie przyjdzie do domu I oglada to juz fajnie hehe.[/QUOTE] Jak można nie lubić robić zakupów ? :crazyeye: Ja to codziennie bym mogła kupować,kupować i kupować. :evil_lol: Miłaego pobytu Ka,baw sie dobrze i nie wdawaj w żadne bójki. :evil_lol: Quote
ania90 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='*Jot*']Jak można nie lubić robić zakupów ? :crazyeye: Ja to codziennie bym mogła kupować,kupować i kupować. :evil_lol: Miłaego pobytu Ka,baw sie dobrze i nie wdawaj w żadne bójki. :evil_lol:[/QUOTE] ja tez nie lubie robic zakupow Quote
dysia-u Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 wpadłam sprawdzić co u was słychać, ale widze że puuuuustoooo Quote
chrupcia Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 HEj dziewczynki :) PAulinka wpadaj na zakupki;) hehe Jola, widzisz jednak mozna nie lubiec :eviltong: zawsze jak wchodze do sklepu to dobry humor odrazu znika:/ mozna powiedziec ze dogaduje sie w ten kwesti z facetami ;) Pogoda Tutaj mokra:/ dzisiaj bylo troche slonka to po zakupach poszlysmy do parku zeby w kloncu sie wygrzac:) Mam troche zdjec to wstawie pewnie;) Pozdrawiam:) Quote
Pegaza Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Kasia nawet nie mow firmowki masz za grosze az Ci zazdroszcze;) to tyle dobrze ze u Was spokoj.. wstaw fotki chetnie poogladam:) a Jazzik pewnie troche teskni za pancią:) Quote
Recommended Posts