Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pegaza']Haha ale ma mine haha
[url]http://img835.imageshack.us/img835/5069/p1060326.jpg[/url]
: Roflt:[/QUOTE]
noo on potrafi strzelać minki :evil_lol:
[quote name='ania90']ha ha chodzbym widziala Bobiego:D odbicie lustrzane[/QUOTE]
chyba każdy psiak się tak suszy ;)

a mnie zadziwia Jazzowy kucyk ostatnio !! :roll: tak się mu strasznie włosy połamały na głowe, że wszystkie są za krótkie żeby złapać w warkocza, a tylko taki pasek włosów jest żeby tego warkocza zaplość:( nie wiem co się stało i po bokach i koło oczek że tak się połamał :roll: wszystko wylatuje i zakrywa mu oczka.

• Replies 795
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Yorkomanka']obetnij mu te kudły i będziesz miała spokój ;)[/QUOTE]

oooo nie, nie, kudełki są nie do ruszenia :mad: :eviltong: przynajmniej jak na razie... nie mam zamiaru obcinać :lol: wczoraj miałam chwile wahania czy się nie pozbyć kucola jak tak się poszarpał, ale mi szkoda oczywiście nawet tego kosmyka :lol: chociaż na czas mojego wyjazdu byłoby łatwiej tacie, a kuzyk by trochę odrósł, ale nie ma mowy :diabloti:

mam kilka zdjęć z wczorajszego spacerku :grins:
[IMG]http://img231.imageshack.us/img231/4251/p1060337w.jpg[/IMG]

[IMG]http://img508.imageshack.us/img508/7732/p1060351kj.jpg[/IMG]

[IMG]http://img163.imageshack.us/img163/8311/p1060346p.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='chrupcia']
a mnie zadziwia Jazzowy kucyk ostatnio !! :roll: tak się mu strasznie włosy połamały na głowe[/QUOTE]
Mojemu też się to zdarza, po tych jego szaleństwach ciągłych.

ładne fotki :loveu:

[SIZE="1"]hej kasia :)
przyszłam zakopać topór wojenny :evil_lol:
[/SIZE]

Posted

[quote name='ania90']jaki szczesliwy jest:)[/QUOTE]
a no szczęśliwy :)
[quote name='Pegaza']Profil masz calkiem niezly Kasia.. :loveu:
poka sie cala;)
czym go znow "futrujesz"?;)
[url]http://img508.imageshack.us/img508/7732/p1060351kj.jpg[/url][/QUOTE]
Cześć Daria ;)
całkiem niezły mówisz.... mnie tam się wcale nie podoba, ale co zrobić :eviltong:
a Jazzika przyciągałam do siebie kiełbaską :grins: bo nam śk mega nieładnego psikusa robi :angryy:
[quote name='kiniaaa']Mojemu też się to zdarza, po tych jego szaleństwach ciągłych.

ładne fotki :loveu:

[SIZE="1"]hej kasia :)
przyszłam zakopać topór wojenny :evil_lol:
[/SIZE][/QUOTE]
Hej :)
może to i też przez szaleństwa, teraz tak mu się połamały, że ciągle włosy z nad oczek w pysiu trzyma :roll: a spinką jak zepne to się łamią :shake: chyba muszę mu tego kucola porządnie naoliwić :lol:

topór wojenny (?) a był jakiś ? :eviltong:

EDIT:

Jazz właśnie stracił kucyka :diabloti: zdecydowałam się! :-o
ale nie żałuje, bo w sumie nie było co wiązać i ścinać ;)
włos odrośnie, będzie zdrowszy, tato nie będzie miał problemu z czesaniem i wszystko na plus :loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']OO byl kucyk i nie ma..;)
a fotke zapodasz bez?
a wogole gdzie to wyruszasz w Polske?[/QUOTE]
nie ma kucyka, ale będzie ;)
fotke mam, ale teraz nie bardzo mi się chce szukać aparatu :eviltong:
w Polske nie, wyjeżdżam do Anglii :)

Posted

Czesc dziewczyny :multi:
Ja juz po za Polska:) wpadlam zobaczyc czy ktos nas odwiedzil;) JAzzik zostal :( z tego.co rozmawialam z tata to lezy taki smuteczek :( dzis zadzwonie to sie dowiem co robi. Zdjecia nie dal am, nie mialam czasu... Zobaczycie Jazika za dwa tygodnie ;) pewnie mu grzywka rosnie jeszcze bardziej ;)

Pozdrawiam:)

Posted

Kasia Ty tam uwazaj w tej Anglii bo teraz te zamieszki są mam nadzieje ze z dala od Ciebie:roll:
no smuteczek napewno bo pancia mu znikla na tak dlugo ale jaka radosc bedzie jak wrocisz:)
baw sie dobrze i szalej po sklepach slyszalam ze tam mozna kupic tanie ciuchy;)

Posted

Maja też była smutna dwa dni,ale potem już ok,spała z teściem a teraz jak wraca z dworu to drapie w drzwi teściów...tak jej sie spodobało:)a jak brakło jej kurczaka z ryżem to teściowa ugotowała jej z wątróbką a swojemu daje puszki z biedronki...teściowa była w takim stresie że nie spuszczała jej z oka:pcodzinnie młodsza corka dzwoniła do babci jak Majusia i czy zmienili wode Zuzi i Pixiemu,więc byli pod stałą kontrolą:evil_lol:nic sie nie martw pewnie Twój tata dba o chłopczyka;)a Ty baw sie dobrze;)

To ja też tam chce na zakupy:evil_lol:;)

Posted

Heh dziewczynki:) jestem ponownie. U mnie ok, w miescie nie ma zadnych zamieszek.. Przynajmniej narazie I mam nadzieje ze tak zostanie. Policja chodzi po ulicach spr czy cos sie dzieje I ktos podejrzany nie chodzi. Mozna powiedziec ze wybralam Sobie termin 'ekstra' ale coz.... ;)
JAzzik w domu, tato mowi ze malo je, spi u mnie na lozku, a jak jest burza to z babcia bo sie boi.
Tutaj mam dwa psiaki, jednego wieeeeelkiego pieszczocha, story ciagle chce sie glaskac, a drugi nie bardzo do mnie przekonany hehe. Mam zdjecia to sie podziele jak bede Miala jak wstawic:)

Ciuchy Tutaj mozna kupic naprawde tanio! Dzis bylam na zakupach... 2pary butow, kilka bluzek, spodnie, bizuteria
zakupiona, a to pewnie nie koniec:) nie lubie chodzic na zakupy, ale jak juz sie przyjdzie do domu I oglada to juz fajnie hehe.

Przepraszam ze nie cytuje, ale nie umiem tutAj ;)

Posted

[quote name='chrupcia']

Ciuchy Tutaj mozna kupic naprawde tanio! Dzis bylam na zakupach... 2pary butow, kilka bluzek, spodnie, bizuteria
zakupiona, a to pewnie nie koniec:) nie lubie chodzic na zakupy, ale jak juz sie przyjdzie do domu I oglada to juz fajnie hehe.[/QUOTE]

Jak można nie lubić robić zakupów ? :crazyeye: Ja to codziennie bym mogła kupować,kupować i kupować. :evil_lol:

Miłaego pobytu Ka,baw sie dobrze i nie wdawaj w żadne bójki. :evil_lol:

Posted

[quote name='*Jot*']Jak można nie lubić robić zakupów ? :crazyeye: Ja to codziennie bym mogła kupować,kupować i kupować. :evil_lol:

Miłaego pobytu Ka,baw sie dobrze i nie wdawaj w żadne bójki. :evil_lol:[/QUOTE]

ja tez nie lubie robic zakupow

Posted

HEj dziewczynki :)
PAulinka wpadaj na zakupki;) hehe
Jola, widzisz jednak mozna nie lubiec :eviltong: zawsze jak wchodze do sklepu to dobry humor odrazu znika:/ mozna powiedziec ze dogaduje sie w ten kwesti z facetami ;)
Pogoda Tutaj mokra:/ dzisiaj bylo troche slonka to po zakupach poszlysmy do parku zeby w kloncu sie wygrzac:)
Mam troche zdjec to wstawie pewnie;)

Pozdrawiam:)

Posted

Kasia nawet nie mow firmowki masz za grosze az Ci zazdroszcze;)
to tyle dobrze ze u Was spokoj..
wstaw fotki chetnie poogladam:)
a Jazzik pewnie troche teskni za pancią:)