agniecha82x Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 zuzolina napisał(a):ogłoszenia aktywowane:) Dzięki Aga:) teraz pozostaje tylko czekać na odzew:cool3: to jeszcze nie wszystko, będę jeszcze dodawać i edytować tego posta, nie zdążyłam więcej, dostałam auto i już mniej zaczęłam siedzieć w domu :( Quote
zuzolina Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 następna porcję ogłoszeń również aktywowałam:) Quote
agniecha82x Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 i jak był jeszcze jakiś odzew w sprawie Uty? :) Quote
zuzolina Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 ostatnio za często nie sprawdzałam skrzynki a okazało się że dwie osoby są zainteresowane Utą. Na razie jestem na etapie sprawdzania ich. Będę informować na bieżąco:) Quote
zuzolina Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 no ja właśnie tak aż bardzo to się nie cieszę...:roll: gdyby się odezwali w czerwcu to byłabym cała happy a teraz bardzo się do psiska przywiązałam i ona przywiązała się do mnie,a do mojego Urlicha to juz nawet nie mówie, są nierozłączni:shake: i chyba serce mi pęknie jak ją będę musiała gdzieś oddać...mam zagwozdkę... Ludziska oczywiście sprawdzę, może akurat któryś dom będzie idealny:cool3: Quote
Wadercia Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 osz Ty tego sie nie spodziwalam :) Ale nawet jesli postanowisz Ute u siebie zostawic mzoe jakis inny psiak skorzysta? :) Quote
zuzolina Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 też tak sobie pomyślałam...:) to absolutnie nie był mój zamysł żeby Uta została u mnie, nawet gdy znajome mi sugerowały że ona taka fajna i że dobrze się z Ulim dogaduje ja twardo twierdziłam ze nie może u mnie zostać. Teraz, gdy mineły 4 miesiące odkąd Uta jest u mnie, na samą myśl, że miałabym ją gdzieś oddać robi mi się słabo:/ no bo jak ja jej w oczy spojrzę przy rozstaniu :( Quote
Igiełka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 znam to uczucie ale tłumaczę sobie że gdzieś tam czekają następne bidaki choć to też zależy od tego jak długo jest u nas podopieczny-zuzolinka zapraszamy do uczestnictwa w naszym Klubie:) Quote
Gosia. Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Witam ,od czasu do czasu zaglądam do Uty :) ,tak dawno nikt nic tutaj nie napisał..... CO SŁYCHAĆ NOWEGO U DZIEWCZYNKI ??? Quote
zuzolina Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 dziewczynka miewa się super. Teraz mogę już powiedzieć że na 100% Uta zostaje u mnie. Jest nicpoń, charakterek ma, dziwadło jakich mało ale i tak ją kocham i już nie oddam nikomu:) Quote
Gosia. Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Piękne,piękne ,cudowne zdjęcie !!! :) życzę wam kochane zdrówka !!! Quote
zuzolina Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 dziękujemy bardzo:) teraz w te mrozy zdrówko jak najbardziej wskazane:) Quote
Recommended Posts