Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zuzolina napisał(a):
ogłoszenia aktywowane:) Dzięki Aga:) teraz pozostaje tylko czekać na odzew:cool3:

to jeszcze nie wszystko, będę jeszcze dodawać i edytować tego posta, nie zdążyłam więcej, dostałam auto i już mniej zaczęłam siedzieć w domu :(

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

ostatnio za często nie sprawdzałam skrzynki a okazało się że dwie osoby są zainteresowane Utą. Na razie jestem na etapie sprawdzania ich. Będę informować na bieżąco:)

Posted

no ja właśnie tak aż bardzo to się nie cieszę...:roll: gdyby się odezwali w czerwcu to byłabym cała happy a teraz bardzo się do psiska przywiązałam i ona przywiązała się do mnie,a do mojego Urlicha to juz nawet nie mówie, są nierozłączni:shake: i chyba serce mi pęknie jak ją będę musiała gdzieś oddać...mam zagwozdkę...
Ludziska oczywiście sprawdzę, może akurat któryś dom będzie idealny:cool3:

Posted

też tak sobie pomyślałam...:) to absolutnie nie był mój zamysł żeby Uta została u mnie, nawet gdy znajome mi sugerowały że ona taka fajna i że dobrze się z Ulim dogaduje ja twardo twierdziłam ze nie może u mnie zostać. Teraz, gdy mineły 4 miesiące odkąd Uta jest u mnie, na samą myśl, że miałabym ją gdzieś oddać robi mi się słabo:/ no bo jak ja jej w oczy spojrzę przy rozstaniu :(

Posted

znam to uczucie ale tłumaczę sobie że gdzieś tam czekają następne bidaki choć to też zależy od tego jak długo jest u nas podopieczny-zuzolinka zapraszamy do uczestnictwa w naszym Klubie:)

• 3 months later...
  • 5 weeks later...
Posted

dziewczynka miewa się super. Teraz mogę już powiedzieć że na 100% Uta zostaje u mnie. Jest nicpoń, charakterek ma, dziwadło jakich mało ale i tak ją kocham i już nie oddam nikomu:)

• 2 weeks later...