Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga, w zwiazku w Legionowie od razu pytaj o panią Marzenę Tkacz (751 94 11) przemiła osoba i pewnie Ci pomoże. A Czika to chyba w młodzieży tylko może iść, czy mi się coś pomyliło? :-?

Wind, Blaire, oświeciło mnie- ja poproszę wkupne do auta jak tu taka konkurecja :lol: Wind, poproszę obiecać, że zrobisz nam jakieś ładne fotki na torze. Jak komuś daję aparat z prośbą o fotki nasze z Barim, to generalnie albo trawkę dostaje albo dooopkę Bariego, ja wiem, że ona ładna jest, ale.... :wink: Blaira, a Ty dostaniesz odpowiedzialne zadanie zorganizowania czegoś małego słodkiego na podróż. Nie jestem wybredna, więc jakieś drożdżówki, ciasteczka czy ciasto mile widziane :lol:

i wracam dopiero w piątek, nie psuć mi tu nic :P pa pa

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie sciagne formularza, bo go juz fizycznie tam nie ma. Wyslalam maila do pani Marzeny Tkacz, o ktorej pisala sajko. Udzielala mi juz wielu informacji, sluzyla pomoca, wiec jutro do niej jeszcze zadzwonie i spytam jak mam to zrobic.

Poki co, to chyba raczej musze isc spac, bo moj brzusio chory sie odzywa i znow mam goraczke... :(

Posted
Wlsnie w tym problem, ze nie moge sciagna formularza zgloszen, bo juz nie przymuja zgloszen i nie udotepniaja takich formularzy.
aga_, formularzy dostępnych w necie jest na tuziny, również na dogomanii, tutaj. Teraz tylko wydrukować, wypełnić, zeskanować i posłać.

aga_, jaki Ty masz system operacyjny? A modem masz? Bo np. Win XP po prostu ma software faxowy wbudowany - nic nie trzeba instalować, o ile dobrze pamiętam.

Posted

Sajko i Wind,bardzo dziekuje moja "krowka" 22kg wciska mi sie na kolana i odziwo na nich spi hehe wiec ogolnie jest grzeczna ale czasem . Co do slodkiego to napewno zalatwie ,oczywiscie jak nei zapomne :roll: ale zapisze sobie duzymi literami :D

Posted

Ehh kurcze przepraszam ale non stop cos mi sie przypomina, slyszalam ze Flaire lub Mokka umieja suszyc na gume watrobe.czy moge sie usmiechnac ??bylabym wdzieczna bo ja nie mam odpowiedniego piekarnika a ta watrobe co kupuje ,jest wyszuszona na wegiel :-?

Posted

Sajko,

W sprawie sliczniutkich fotek swojego pogromcy toru mozesz liczyc na 100%. Bedzie to fajna kontynuacja naszej sesji na Kabatach. Tym razem krucha kobietka o gromkim glosie i jej mniej kruchy pies w akcji! ;)

blaira,

Abys nie byla osamotniona to i ja wezme jakas lekka przekaske na ten mily dzionek ;)

aga,

Tak jak mowi Flaire. Formularze sa standardowe i mozna je sciagnac zewszad, a XP ma obligatoryjny software do wysylania faxow :-)

Powodzenia i nawet nam nie mow, ze nie zdazylas psa na wystawe zglosic :evil:

pozdrowionka,

Posted

Aga co się z tobą dzieje? może to skutek podróży razem z nami? Sebastian dostał ode mnie po głowie że za szybko jechał a wam żołądki poskakiwały o gardła

Posted

Czika juz po wizycie u veta, diagnoza niezyt jelita grubego i zoladka. Nie jest to grozne ale z pewnoscia trzeba wyleczyc!

Wind, Flaire: Dostalam maila z Legionowa, ze zgloszenie do nich dotarlo, wiec za chwilke lece na poczte zlozyc oplate, wysylam potewierdzenie i cwicze przed 3 pazdziernika...

ciacho: sebastian jechal super :D tylko troszke malo muzykalny byl... Ja juz sie czuje prawie dobrze, Czika dostala zastrzy i dietke, wiec niebawem tez powinno byc dobrze! Brakuje mi tych "siodel" wieczorami... :beerchug:

Posted

Kochani, jak niektórzy już wiedzą, zostaliśmy zaproszeni do wzięcia udziału w pokazie agility przed Pałacem Kultury w najbliższy weekend (sobotę i niedzielę) podczas odbywającego się tam zoomarketu. Elka prosi wszystkich zainteresowanych udziałem w tej imprezie, żeby zadzwonili do niej na numer 0-505-427-386.

Posted

Dzwonilam dzis do Eli ,powiedziala mi ze bardziej szczegolwe i wiecej informacji uzyskam dopiero jutro.Bo narazie duzo mi nie powiedzial procz tego ,ze trzeba byc od 9 chyba do 16 trzba sie zglosic do Kasi i najlepiej wziasc cos slodkiego lub cos nie tylko dla nas ale tez dla pozostalcyh :) ja jutro ebde jeszcze raz dzwonila ,chyba ze ktos wie cos wiecej ode mnie

Posted

HALLOOO CAVANO!!!

Uwaga, jutro trening o godz.18 dla obu grup. Umówimy się jakoś na sobotę i niedzielę na trening pod Pałacem Kultury. Kto nie może przyjść na trening, a chce w weekend trenować gościnnie na targach, niech dzwoni jutro wieczorem do Elki lub do mnie.

Posted

Niestety ma zle wiesci! Nie bedzie nas ani w piatek ani w sobote ani w niedziele! Poniewaz nasz (moj i Cziki) wyjazd troszke sie obsunal, z powodow zoladkowych, rodzice kazali zameldowac sie w piatek na dzialeczce! Pozdrawiam wszystki serdecznie! Bawcie sie dobrze! I nauczcie sie czegos kochani Cavanovicze, byscie mogli przekazac wiadomosci potomnym... :D

Posted

A Misi oczywiście w sobotę i niedzielę również nie będzie, z powodów cieczkowych :wink: . Natomiast co do piątku... chcemy się dowiedzieć, czy będą jakieś pieski, czy same suczki? Bo jeśli same suczki, to bardzo chciałybyśmy przyjść. Ale jeśli mają być jakieś pieski, to nie chcemy mącić... :(

Posted
aga_, ale już czujecie się dobrze?

Tak, jutro miedzy 8.00-10.00 bedziemy u dr Kurskiego, ale mysle ze to tylko zwykla kontrola. Kupki Czika ma piekne, w brzuszku nic nie wiruje. Jej pancia tez odzyskala stabilizacje zoladkowa :D

Chcesz się spotkać rano na jakąś kawkę?
Posted

Mój piechol też już zdrowy - po ponad miesiącu leczenia uszu w końcu usłyszałyśmy że wyglądają pięknie i jest juz wszystko ok

do tego szczepienie i obcięcie pazurków i suczka jak nowa :-)

Posted

Myślałam, że ktoś inny zacznie wstawiać jakieś zdjątka z obozu, ale ponieważ nic się nie dzieje, to ja wstawię pierwsze. Oto nasza grupa z poniedziałkowego seminarium:

seminarium.JPG

Posted

Jesuuuu pol godziny mi sie stronka otwierala, szok! Ktos cos napsul!

Dobra, to jak juz jestem to se pozwole wrzucic ze d wie fotki. Oto Monia i Kenia podczas biegu rownoleglego (Monia wygrala)

f70a3f51.jpg

A oto Happy. Bardzo dzielny szczeniak

f70a3f43.jpg

A wogole to strasznie sie ciesze, ze moglismy sie pokazac publicznosci. Uwazam, ze calkiem dobrze wszystkim poszlo. Ja w kazdym razie jestem z Kenii bardzo dumna. Slalomem mnie zaskoczyla i hustawka tez. Dzielna sucz.

Teraz lezy martwa na dywanie :o :o

Ciacho serdeczne dzieki za popilnowanie PAULIszonka w sobote!

Zdjecia jak zwykle robila moja niezastapiona kolezanka Gitarra! Muchos gracias! :lol:

Dobra,

do zobaczenia jutro. Moze sie Dogo naprawi i bedzie szybciej.