Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem u funi w hoteliku już od kilku dni, Rudzik jest chyba najsłodszym i najgrzeczniejszym psiakiem w tym towarzystwie :) no może na równi z Argo, który chodzi za mną krok w krok (teraz właśnie leży pod stołem koło moich nóg ;)) dzisiaj z rana popłakałam się nad jego losem, tak mi go żal, on tak kocha człowieka, serce ściska, że nikt go nie chce...Ale wracam do Rudzika, bo to jego watek :)

Chodzę z Rudaskiem na spacer codziennie, z szelkami nie ma problemu, nawet cieszy sie kiedy je zobaczy :) do tego kiedy tylko wejdę na wybieg, od razu jest pierwszy przy mnie i domaga się głaskania :) Jestem tutaj z trójką dzieci (no młodzieży już prawie;)) Misio tez pcha się do nich, co prawda na początku trochę nieśmiało, ale teraz już bardzo cieszy się na ich widok :)

Posted

Bo Rudzik to psiak łasy na pieszczoty i zainteresowanie. On w gruncie rzeczy lubi towarzystwo człowieka, ale z niewiadomych względów jest straszliwie nieufny w stosunku do obcych....jak już się oswoi z nimi potrafi być wdzięcznym, kochanym psiakiem :)

Nigdy nie zapomnę, jak w końcu po 3 miesiącach starań trącił mnie noskiem pojawiając się nie wiadomo skąd...to było szalenie fajne uczucie...poryczałam się nawet ze wzruszenia...

Posted

Idę wygłaskać Misia od cioteczek, które się o niego martwią :) Z tym trącaniem noskiem to rzeczywiście, robi to w bardzo fajny sposób ;) Nie muszę się nawet odwracać, wiem, że to on :)

Posted

[quote name='handzia']Idę wygłaskać Misia od cioteczek, które się o niego martwią :) Z tym trącaniem noskiem to rzeczywiście, robi to w bardzo fajny sposób ;) Nie muszę się nawet odwracać, wiem, że to on :)[/QUOTE]

Wygłaskaj go koniecznie :)
Pomiziaj i podrap za uszkiem :)

Dziękuję Ci Handziu :)

Posted

[quote name='Marinka']Handziu, jak Rudzik zareagował na te czułości?[/QUOTE]
Był bardzo zadowolony, usiadłam sobie na ławeczce i Rudzik ciągle siedział koło mnie i zbierał wszystkie czułości :)

Posted

[quote name='Iljova']No to Handzia spędziła szczęśliwe dni wśród cudownego towarzystwa :-):loveu:[/QUOTE]
Oj tak, te dni były dla mnie najpiękniejsze wśród tych wakacyjnych. Przypomniało mi się dzieciństwo, kiedy to wakacje spędzałam zawsze na wsi, wśród zwierząt :) Coś wspaniałego :)

Posted

[quote name='handzia']Był bardzo zadowolony, usiadłam sobie na ławeczce i Rudzik ciągle siedział koło mnie i zbierał wszystkie czułości :)[/QUOTE]

On jest naprawdę milusi...tylko potrzebuje czasu aby się oswoić :)

Funia miała zastępstwo na folwarku?

Posted

[B]Z kolejnego bazarku (link w moim podpisie) mam już uzbierane 110 złotych.
Bardzo proszę o podbijanie bazarku, a jeśli ktoś może także o rozsyłanie zaproszeń :)[/B]

Posted

[quote name='Marinka']On jest naprawdę milusi...tylko potrzebuje czasu aby się oswoić :)

Funia miała zastępstwo na folwarku?[/QUOTE]
Tak, funia miała małe zastępstwo :)
Nie miała dnia wolnego od trzech lat, więc jak najbardziej należało jej się kilka dni wypoczynku :)