Marinka Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 Rudziku, gdzie Ci ludzie, gdzie ten dom? Quote
handzia Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Jestem u funi w hoteliku już od kilku dni, Rudzik jest chyba najsłodszym i najgrzeczniejszym psiakiem w tym towarzystwie :) no może na równi z Argo, który chodzi za mną krok w krok (teraz właśnie leży pod stołem koło moich nóg ;)) dzisiaj z rana popłakałam się nad jego losem, tak mi go żal, on tak kocha człowieka, serce ściska, że nikt go nie chce...Ale wracam do Rudzika, bo to jego watek :) Chodzę z Rudaskiem na spacer codziennie, z szelkami nie ma problemu, nawet cieszy sie kiedy je zobaczy :) do tego kiedy tylko wejdę na wybieg, od razu jest pierwszy przy mnie i domaga się głaskania :) Jestem tutaj z trójką dzieci (no młodzieży już prawie;)) Misio tez pcha się do nich, co prawda na początku trochę nieśmiało, ale teraz już bardzo cieszy się na ich widok :) Quote
Marinka Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 Bo Rudzik to psiak łasy na pieszczoty i zainteresowanie. On w gruncie rzeczy lubi towarzystwo człowieka, ale z niewiadomych względów jest straszliwie nieufny w stosunku do obcych....jak już się oswoi z nimi potrafi być wdzięcznym, kochanym psiakiem :) Nigdy nie zapomnę, jak w końcu po 3 miesiącach starań trącił mnie noskiem pojawiając się nie wiadomo skąd...to było szalenie fajne uczucie...poryczałam się nawet ze wzruszenia... Quote
handzia Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Idę wygłaskać Misia od cioteczek, które się o niego martwią :) Z tym trącaniem noskiem to rzeczywiście, robi to w bardzo fajny sposób ;) Nie muszę się nawet odwracać, wiem, że to on :) Quote
Marinka Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='handzia']Idę wygłaskać Misia od cioteczek, które się o niego martwią :) Z tym trącaniem noskiem to rzeczywiście, robi to w bardzo fajny sposób ;) Nie muszę się nawet odwracać, wiem, że to on :)[/QUOTE] Wygłaskaj go koniecznie :) Pomiziaj i podrap za uszkiem :) Dziękuję Ci Handziu :) Quote
handzia Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='Marinka']Wygłaskaj go koniecznie :) Pomiziaj i podrap za uszkiem :) Dziękuję Ci Handziu :)[/QUOTE] Przyjemność po mojej stronie :) Quote
Aimez_moi Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 [quote name='ranias']z małym pieskiem się przywitam :lol:[/QUOTE] Ja takze.....:) i z Cioteczkami....:) Quote
Marinka Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 Handziu, jak Rudzik zareagował na te czułości? Quote
Iljova Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 No to Handzia spędziła szczęśliwe dni wśród cudownego towarzystwa :-):loveu: Quote
Kamila Proc Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 ciesze sie, ze w koncu dotarlam na ten watek Quote
handzia Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 [quote name='Marinka']Handziu, jak Rudzik zareagował na te czułości?[/QUOTE] Był bardzo zadowolony, usiadłam sobie na ławeczce i Rudzik ciągle siedział koło mnie i zbierał wszystkie czułości :) Quote
handzia Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 [quote name='Iljova']No to Handzia spędziła szczęśliwe dni wśród cudownego towarzystwa :-):loveu:[/QUOTE] Oj tak, te dni były dla mnie najpiękniejsze wśród tych wakacyjnych. Przypomniało mi się dzieciństwo, kiedy to wakacje spędzałam zawsze na wsi, wśród zwierząt :) Coś wspaniałego :) Quote
Marinka Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 O...Kamila zawitała do Rudzika :) Witamy, Witamy :) Quote
Marinka Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 [quote name='handzia']Był bardzo zadowolony, usiadłam sobie na ławeczce i Rudzik ciągle siedział koło mnie i zbierał wszystkie czułości :)[/QUOTE] On jest naprawdę milusi...tylko potrzebuje czasu aby się oswoić :) Funia miała zastępstwo na folwarku? Quote
Kamila Proc Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 [quote name='Marinka']O...Kamila zawitała do Rudzika :) Witamy, Witamy :)[/QUOTE] cala przyjemnosc po mojej Quote
Aimez_moi Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 A mnie sie najbardziej podoba "tykanie" noskiem....:) Quote
Marinka Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 [B]Z kolejnego bazarku (link w moim podpisie) mam już uzbierane 110 złotych. Bardzo proszę o podbijanie bazarku, a jeśli ktoś może także o rozsyłanie zaproszeń :)[/B] Quote
Marinka Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 [quote name='Kamila Proc']bede podbijac, tylko tyle umiem[/QUOTE] Dziękuję Kamilko :) Quote
handzia Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 [quote name='Marinka']On jest naprawdę milusi...tylko potrzebuje czasu aby się oswoić :) Funia miała zastępstwo na folwarku?[/QUOTE] Tak, funia miała małe zastępstwo :) Nie miała dnia wolnego od trzech lat, więc jak najbardziej należało jej się kilka dni wypoczynku :) Quote
ranias Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Rudziku maluszku, smyramy po brzuszku :lol: Quote
Iljova Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 A co Ty raniasku jadasz że dziś tak do rymu gadasz ? ;-) Quote
Aimez_moi Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 [I]Odwiedzam Rudzika slodkiego....:)[/I] Quote
Recommended Posts