J.G Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 [SIZE=3]Sędzia Pani [COLOR=red][SIZE=4]Małgorzata Lorenc PL. [COLOR=darkorchid][SIZE=3]Psy: [COLOR=black][SIZE=2]Klasa młodzieży. 534. SATISFACTION Premiera.[COLOR=red][B][U]Dosk1.,Zw.Mł.,NJwR.[/U][/B][/COLOR] Klasa pośrednia. 535. Mł.Ch.PL. Fon's FANTASTIK BACHELOR.[COLOR=red][U][B]Dosk.1.,CWC,Zwycięzca.[/B][/U][/COLOR] Klasa championów. 536. BIS,J.BIS,Grand Ch.BG.,Ch.BG.,Ch.PL.,Ch.MNE.,Ch.EST.,Ch.MK.,Ch.SRB., Ch.ROM.,Ch.Bałkan.,Mł.Ch.PL. SPLENDIDO SPLENDENTE del Cantico delle Creature FCI.[COLOR=red][U][B]Jak dojechałem na wystawę i doszedłem do ringu to było już porównanie o zwycięstwo rasy.[/B][/U][/COLOR] [COLOR=darkorchid][SIZE=3]Suki: [COLOR=black][SIZE=2]Klasa pośrednia. 537. TESI Now-Gar.[COLOR=red][U][B]Dosk1.,CWC,Zwycięzca,BOB,BOG II.[/B][/U][/COLOR] Klasa otwarta. 538. TEQILA Now-Gar.[COLOR=red][U][B]Dosk.1.,CWC.[/B][/U][/COLOR] Klasa weteranów. 539. EVITA Sarmacja.[COLOR=red][U][B]Najlepszy weteran w rasie.[/B][/U][/COLOR] [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR] [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] Quote
kira Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Bardzo się cieszymy że " Diabełek " odwiedzi Nas w Kaliszu. Czekamy z niecierpliwością żeby go wytarmosić !!! Pozdrawiamy serdecznie i do zobaczenia ! Hej! Quote
filonek_bezogonek Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 dawno CIę nie było "widać" Jacku :) Fajnie, że będziesz w Kaliszu. Pozdrawiam Quote
J.G Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 kira,Marta bardzo bym chciał ale mimo to że DIDO zgłoszony i do Kalisza mam bardzo blisko to nie wiem czy będę bo mam nawrót problemów zdrowotnych,trzymam za Wszystkich mocno kciuki i powodzenia życzę. Quote
J.G Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Wyniki w pierwszym poście. Gratuluję wszystkim bardzo serdecznie a w szczególności ZWYCIĘŻCZYNI RASY. Quote
Recommended Posts