Neczka Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Jeszcze chwilka, jeszcze momencik ;) Teraz już obiecuję wziąć się za ogłoszenia jutro. Jedna Pani zainteresowała się Bombkiem, ale niestety... A z nowych wieści - mamy wyniki zeskrobin ze skóry Bombaja pod katem pasożytów. Nie wykryto nic :eviltong: Ja upieram się, że to kwestia alergii pokarmowej, ale badania krwi powiedzą nam więcej ;) Poza tym przy najbliższej wizycie w schronisku przyglądnę się chłopakowi jeszcze dokładniej i wyczyszczę zatoki okołoodbytowe - może pomoże :roll: Quote
Alicja Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 może być i problem z zatokami , może być uczulenie niekoniecznie na jedzonko ...mój ma na trawska Quote
Neczka Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 No jasne... ale ja mam już tak wkodowane, że przeważnie "zwalam" na jedzonko ;) Quote
Neczka Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Bombaj dostał w prezencie royala hypoalergenic, mam nadzieję, że pomoże na skórkę :kciuki: A Pani przekazująca karmę jest bokserkolubna, także kierownik opowiada jej dużo o Funflu... ;) ...też proszę trzymać kciuki ;) Quote
Alicja Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Neczka napisał(a):Bombaj dostał w prezencie royala hypoalergenic, mam nadzieję, że pomoże na skórkę :kciuki: A Pani przekazująca karmę jest bokserkolubna, także kierownik opowiada jej dużo o Funflu... ;) ...też proszę trzymać kciuki ;) no to .....:kciuki: Quote
Neczka Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Pisałam o tym na BwP, napiszę i tutaj... ;) Bombek jest w gazecie Jarosławskiej, dzwonił dzisiaj Pan zainteresowany psem... - pies będzie w budzie czy w domu ? - absolutnie nie w budzie ! ...co najwyżej w kojcu ... :D Quote
Neczka Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Chłopaczek od kilku dni na karmie hypoalergic (dziękujemy za prezent :loveu:). Zobaczymy czy będzie lepiej... Quote
Neczka Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 No co to z Wami będzie bokserki... kiedy Was ktoś wypatrzy :nonono2: Ja staram się ostro wręcz nagabywać ludzi :eviltong: może mi się w końcu uda :roll: Quote
Neczka Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 No w końcu coś pozytywnego :):) Funfel jutro idzie do domku, trzymać kciuki ;) Quote
Neczka Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Funfel ma domek !!! ;):) Jutro napiszę więcej i zmienię 1 post ;) Quote
Neczka Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Bombuś ma dom ! :):):) Więcej napiszę wieczorem ;) Quote
Wadercia Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 oj ciotka ale napisz :mad: moze publike masz tu mala ale bardzo ciekawa:D:cool3: Quote
Neczka Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 A więc... ;) Funfel jest teoretycznie na DT, ale napewno nie wróci do schroniska i w zasadzie nie wiem czy jego nowa Pani będzie chciała go oddać ;) Mieszka w bloku, jest bardzo pozytywnie nastawiony do świata, polubił koty i długie spacery, na których "przepięknie" ciągnie na smyczy ;) Bombaj został zabrany dziś od nas w okolice Przemyśla. Mieszka w domu z ogrodem u ludzi, którzy mieli już wcześniej boksera z problemami skórnymi, także opieka fachowa ;) No i zdjęcia obiecane ;) Quote
Alicja Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 SUPER ...to :kciuki: aby już zostały w domkach na zawsze Quote
Neczka Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Wiem, że nikt nie lubi offów, ale... Nikt nie zagląda do malutkiej babci Carli, koleżanki ze schroniska naszych boksiów... http://www.dogomania.pl/threads/2100...-%C5%BCy%C4%87 Zapraszam serdecznie ! ;-) Quote
Recommended Posts