Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeszcze chwilka, jeszcze momencik ;) Teraz już obiecuję wziąć się za ogłoszenia jutro.
Jedna Pani zainteresowała się Bombkiem, ale niestety...

A z nowych wieści - mamy wyniki zeskrobin ze skóry Bombaja pod katem pasożytów. Nie wykryto nic :eviltong: Ja upieram się, że to kwestia alergii pokarmowej, ale badania krwi powiedzą nam więcej ;)
Poza tym przy najbliższej wizycie w schronisku przyglądnę się chłopakowi jeszcze dokładniej i wyczyszczę zatoki okołoodbytowe - może pomoże :roll:

Posted

Bombaj dostał w prezencie royala hypoalergenic, mam nadzieję, że pomoże na skórkę :kciuki:

A Pani przekazująca karmę jest bokserkolubna, także kierownik opowiada jej dużo o Funflu... ;) ...też proszę trzymać kciuki ;)

Posted

Neczka napisał(a):
Bombaj dostał w prezencie royala hypoalergenic, mam nadzieję, że pomoże na skórkę :kciuki:

A Pani przekazująca karmę jest bokserkolubna, także kierownik opowiada jej dużo o Funflu... ;) ...też proszę trzymać kciuki ;)

no to .....:kciuki:

Posted

Pisałam o tym na BwP, napiszę i tutaj... ;)
Bombek jest w gazecie Jarosławskiej, dzwonił dzisiaj Pan zainteresowany psem...
- pies będzie w budzie czy w domu ?
- absolutnie nie w budzie ! ...co najwyżej w kojcu

... :D

Posted

No co to z Wami będzie bokserki... kiedy Was ktoś wypatrzy :nonono2:
Ja staram się ostro wręcz nagabywać ludzi :eviltong: może mi się w końcu uda :roll:

Posted

A więc... ;)

Funfel jest teoretycznie na DT, ale napewno nie wróci do schroniska i w zasadzie nie wiem czy jego nowa Pani będzie chciała go oddać ;) Mieszka w bloku, jest bardzo pozytywnie nastawiony do świata, polubił koty i długie spacery, na których "przepięknie" ciągnie na smyczy ;)

Bombaj został zabrany dziś od nas w okolice Przemyśla. Mieszka w domu z ogrodem u ludzi, którzy mieli już wcześniej boksera z problemami skórnymi, także opieka fachowa ;) No i zdjęcia obiecane ;)