Paula03 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Samba jest bardzo fajnym psem, wszędzie jej pełno, chce się bawić, bawić i bawić :diabloti: Quote
sylwiaso Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Pauluniu bardzo Dziękujemy za piękne zdjęcia,które tak jak piszesz mówią same za siebie!widać,że jest szczęśliwa z Wami na spacerku! Quote
Paula03 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Strasznie podobają jej się spacerki! Można puścić smycz z ręki, bo Samba pilnuje się człowieka i to bardzo! Jedno do mnie i już leci zadowolona :D Nie oddala się, na smyczy zbytnio nie ciągnie, na początku tylko jak ma w sobie mnóstwo energii :) Świat bardzo ją ciekawi, wcale nie chce wracać do schroniska! Quote
Romka Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 A ten przystojniak wylegujący się na łące to Karol? Quote
sylwiaso Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Pauluniu wymiziaj Sambusie od ciotki s.jest to psina o której bardzo często myślę! Quote
Paula03 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Ale Sambunia miała dzisiaj fajny spacerek. Szalała dzisiaj razem z moją Kati. Dobrały się dwie wariatki ;) Od razu się dogadały, nie miałam w sumie w związku z tym żadnych wątpliwości. Samba bardzo pilnowała się Kati. Chodziła za nią wszędzie ;) Potem popluskały się w wodzie i Samba zobaczyła sarenkę, była na smyczy, zawołałam ją, a ona przyszła. Grzeczna z niej dziewczyna :loveu: Mam sporo zdjęć, ale najpierw dam dwa, Samba goni Kati: Quote
Romka Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Ale cudne zdjęcia!Widziałam jak wracała do schroniska szczęśliwa cała,a staw u sąsiada,poznaję...:evil_lol: Quote
sylwiaso Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Pauluniu Dziekujemy za fotki z całego serca! Quote
sylwiaso Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 I znów oglądałam fotki,aż miło popatrzeć na takie zdjęcia Sambuniu teraz Ty w sobotę wymiziaj Paulunie i Kaję od cioci sylwii Quote
sylwiaso Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Sambuniu uciekaj na pierwszą może Cię ktoś zobaczy ślicznotko! Quote
sylwiaso Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Sambusia mnie dziś slicznie przywitała!to ciociny mały skarbik! Quote
sylwiaso Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Tak mi Cię szkoda Sambuniu!Dobrze,że masz obok siebie te kochane cioteczki! Quote
Recommended Posts