Shanara Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 [quote name='justynavege']zaraz poinformuję Chrupek o tym fakcie[/quote] możemy ja mieć "na spółkę" :lol: ..w końcu czym więcej opiekunów tym lepiej :p Quote
justynavege Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 t_kasiek przyznam ze nie wiem :oops: yewcia jutro odpowie ona abrdziej zorientowana ale dzis zajeat ratowaniem psiej bidy przed bezdomnoscia Quote
yewcia1 Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Wydaje mi się, ze nie ma Dianki na allegro. Quote
justynavege Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Dianka prosi o allegro dziś dla odmiany wzielam ja na spacer na smyczy coby nie zapomniala :) Quote
yewcia1 Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='justynavege']Dianka prosi o allegro dziś dla odmiany wzielam ja na spacer na smyczy coby nie zapomniala :)[/quote] Tak trzeba od czasu do czasu trzeba przypomnieć, ze smyczka istnieje;) Quote
justynavege Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Dianka ze smycza zcy bez grzecznie spaceruje :) Quote
Patsi Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 A kto ostatnio wystawił Diankę na allegro? Nie znam się ale taka osoba mogłaby chyba aukcję przedłużyć...:roll: Quote
justynavege Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Patsi']A kto ostatnio wystawił Diankę na allegro? Nie znam się ale taka osoba mogłaby chyba aukcję przedłużyć...:roll:[/quote] Patsi z tego co pamietam to Dianka nigdy nei goscila na allegro Quote
Shanara Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Byłam dzisiaj u Dianki :loveu: ..została wyczesana i 2 godziny głaskana na kolankach:lol: .Ona jest taka słodka..i grzeczniutka. Już za chwilkę zacznie jej sie cieczka więc pewnie jeszcze w tym tygodniu pojedzie na "ciachu,ciachu"... Trąba ze mnie ale nawet jej zdjęcia nie zrobiłam..miałam po prostu zajęte ręce mizianiem :p Quote
justynavege Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Shanara jak dorwala Dianke ( wszak to jej mama adopcyjna wirtualnie teraz ) to puscic nie chciala :evil_lol: juz myslalam ze trzeba bedzie Diankę odbijać ( hehe Shanara pewnie skojarzy ;) Quote
justynavege Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Dianka czeka na dobre fluidy od Shanary :) Quote
Shanara Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 uwaga,uwaga..wypuszczam fluidy :lol: mam nadzieje,że dziewczynka dobrze zniesie sterylke i szybciutko wróci do zdrowia..i bardzo proszę mnie informować na bieżąco :p Quote
justynavege Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 fluidy pewnie dotarły do Dianki :) Jutro bede w schronie to powiem czy odczuła ;) Quote
yewcia1 Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Dianka prosi o allegro i inne serwisy ogłoszeniowe. Quote
justynavege Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Diana jutro rano jedzie na sterylkę proszę trzymać kciuki Quote
Shanara Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 trzymam,trzymam..mam nadzieję ze wszystko pójdzie gładko.. :roll: Quote
Recommended Posts