Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Times New Roman]DIANA MA SZANSĘ NA HOTELIK U KASI PRZYSTAŁ. KOSZT MIESIĘCZNY TO 300ZŁ[/FONT]
[FONT=Times New Roman]PROSIMY O POMOC!!!![/FONT]

[FONT=Times New Roman]DIANA SPĘDZIŁA 2 DŁUGIE LATA W SCHRONISKU. W KOŃCU WYPATRZYŁ JĄ PAN, KTÓRY SAM NIE SPRAWIAŁ DOBREGO WRAŻENIA. DLATEGO POPROSZONO NAS O WIZYTĘ POADOPCYJNĄ. NIE ZDĄŻYLIŚMY -PAN WYLĄDOWAŁ NA "ULICY" BEZ ŚRODKÓW DO ŻYCIA I ZWRÓCIŁ NAM DIANĘ. NIESTETY NIE MAMY JEJ GDZIE UMIEŚCIĆ-JAK NIE NAZBIERAMY NA HOTELIK TO WRÓCI DO SCHRONISKA.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]A DIANA PRZEZ TEN CZAS OSZALAŁA NA PUNKCIE SWOJEGO "PANA"[/FONT]
[FONT=Times New Roman]POWRÓT DO SCHRONISKA TO BĘDZIE DLA NIEJ ZABÓJSTWO. TYLE SIĘ BIEDNA WYCZEKAŁA TRAFIŁA JAK TRAFIŁA I ZNOWU SCHRONISKO.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]PROSZĘ WAS O WSPARCIE-POPYTAJCIE WSRÓD PRZYJACIÓŁ RODZINY. ZBIERAMY TEŻ PIENIĄDZE -LICZY SIĘ KAŻDY GROSZ-CHOĆBY 5 ZŁ MIESIĘCZNIE. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]CHCEMY DIANĘ UMIEŚCIĆ W HOTELIKU I SZUKAĆ JEJ DOMU, TAKIE NORMALNEGO, KOCHAJĄCEGO, NA STAŁE.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]DIANA MA OK. 5 LAT, I JEST BARDZO POSŁUSZNA[/FONT]

[FONT=Times New Roman]DEKLARACJE STAŁE:[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Zofija-10zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Anita-15zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]P.Ania ze Skoczowa-10zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Siostrzenica Pani Ani- 40zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Choma -5zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Roland_De-50zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Paulinken-10zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Lazy -20zł[/FONT]

[FONT=Times New Roman]razem= 160zł DZIĘKUJEMY!!!!:loveu:[/FONT]

[FONT=Times New Roman]BRAKUJE 140ZŁ STAŁYCH DEKLARACJI!!!!!:([/FONT]

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Te psiaki prześladuje jakiś pech, a niczym nie zawiniły. :-( Dianka jest śliczna.:loveu: Powieszę ogłoszenie w szkole. Na internecie robi ktoś ogłoszenia?

Posted

sylwin7 napisał(a):
Te psiaki prześladuje jakiś pech, a niczym nie zawiniły. :-( Dianka jest śliczna.:loveu: Powieszę ogłoszenie w szkole. Na internecie robi ktoś ogłoszenia?

szukam kogoś kto może zrobić...

Posted

bela51 napisał(a):
Zosiu, ja mam wykupiony pakiet ogloszen ( 50 szt. ) i allegro. Napisz tylko jakis tekst . Czy wykorzystac te zdjecia z wątku, czy masz jeszcze inne?

Czy mam Ci przesłąć na maila???

Posted

paulinken napisał(a):
Kurde no... miałam nie dawać już stałych... muszę pomyśleć. Gdzie sunia jest teraz?

na razie u naszej wolontariuszki, ale absolutnie nie moze tam zostać. Jak jej nie umiescimy w Hoteliku to trafi do schroniska

Posted

[quote name='bela51']Prosze o informacje czy Diana jest wysterylizowana, zaszczepiona i gdzie przebywa. Potrzebne do ogloszen.
Zaszczepiona, niewysterylziowana, przebywa w Skoczowie

Posted

jestem na zaproszeni Zofiji na razie tylko mogę zapisać wątek sunieczki. O rany gdzie Kasia ma jeszcze miejsce, tam już ścisk. Czyżby jakiś psiak poszedł do DS a ja nie wiem?
Zofija Kajtuś bez oka nie jest podlinkowany

Posted

katarzyna09 napisał(a):
Zofijo,jestem,ale w tej chwili nie mogę pomóc.Rozdzieliłam wszystko,nie mam już nic na koncie.Pod koniec miesiąca wyślę suni cosik jednorazowo.

bardzo Ci dziękuję

Posted

Secia napisał(a):
jestem na zaproszeni Zofiji na razie tylko mogę zapisać wątek sunieczki. O rany gdzie Kasia ma jeszcze miejsce, tam już ścisk. Czyżby jakiś psiak poszedł do DS a ja nie wiem?
Zofija Kajtuś bez oka nie jest podlinkowany

U Kasi na razie nie ma miejsce, ale będzie bo coś dobudowują