Zofija Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 [FONT=Times New Roman]DIANA MA SZANSĘ NA HOTELIK U KASI PRZYSTAŁ. KOSZT MIESIĘCZNY TO 300ZŁ[/FONT] [FONT=Times New Roman]PROSIMY O POMOC!!!![/FONT] [FONT=Times New Roman]DIANA SPĘDZIŁA 2 DŁUGIE LATA W SCHRONISKU. W KOŃCU WYPATRZYŁ JĄ PAN, KTÓRY SAM NIE SPRAWIAŁ DOBREGO WRAŻENIA. DLATEGO POPROSZONO NAS O WIZYTĘ POADOPCYJNĄ. NIE ZDĄŻYLIŚMY -PAN WYLĄDOWAŁ NA "ULICY" BEZ ŚRODKÓW DO ŻYCIA I ZWRÓCIŁ NAM DIANĘ. NIESTETY NIE MAMY JEJ GDZIE UMIEŚCIĆ-JAK NIE NAZBIERAMY NA HOTELIK TO WRÓCI DO SCHRONISKA.[/FONT] [FONT=Times New Roman]A DIANA PRZEZ TEN CZAS OSZALAŁA NA PUNKCIE SWOJEGO "PANA"[/FONT] [FONT=Times New Roman]POWRÓT DO SCHRONISKA TO BĘDZIE DLA NIEJ ZABÓJSTWO. TYLE SIĘ BIEDNA WYCZEKAŁA TRAFIŁA JAK TRAFIŁA I ZNOWU SCHRONISKO.[/FONT] [FONT=Times New Roman]PROSZĘ WAS O WSPARCIE-POPYTAJCIE WSRÓD PRZYJACIÓŁ RODZINY. ZBIERAMY TEŻ PIENIĄDZE -LICZY SIĘ KAŻDY GROSZ-CHOĆBY 5 ZŁ MIESIĘCZNIE. [/FONT] [FONT=Times New Roman]CHCEMY DIANĘ UMIEŚCIĆ W HOTELIKU I SZUKAĆ JEJ DOMU, TAKIE NORMALNEGO, KOCHAJĄCEGO, NA STAŁE.[/FONT] [FONT=Times New Roman]DIANA MA OK. 5 LAT, I JEST BARDZO POSŁUSZNA[/FONT] [FONT=Times New Roman]DEKLARACJE STAŁE:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Zofija-10zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Anita-15zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]P.Ania ze Skoczowa-10zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Siostrzenica Pani Ani- 40zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Choma -5zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Roland_De-50zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Paulinken-10zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Lazy -20zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]razem= 160zł DZIĘKUJEMY!!!!:loveu:[/FONT] [FONT=Times New Roman]BRAKUJE 140ZŁ STAŁYCH DEKLARACJI!!!!!:([/FONT] Quote
choma Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Przepraszam, że tak mało, na razie nie dam rady więcej - dorzucę 5 zł do deklaracji i trzymam kciuki za wilkopodobną Quote
sylwin7 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Te psiaki prześladuje jakiś pech, a niczym nie zawiniły. :-( Dianka jest śliczna.:loveu: Powieszę ogłoszenie w szkole. Na internecie robi ktoś ogłoszenia? Quote
Zofija Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 sylwin7 napisał(a):Te psiaki prześladuje jakiś pech, a niczym nie zawiniły. :-( Dianka jest śliczna.:loveu: Powieszę ogłoszenie w szkole. Na internecie robi ktoś ogłoszenia? szukam kogoś kto może zrobić... Quote
bela51 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Zosiu, ja mam wykupiony pakiet ogloszen ( 50 szt. ) i allegro. Napisz tylko jakis tekst . Czy wykorzystac te zdjecia z wątku, czy masz jeszcze inne? Quote
Zofija Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 bela51 napisał(a):Zosiu, ja mam wykupiony pakiet ogloszen ( 50 szt. ) i allegro. Napisz tylko jakis tekst . Czy wykorzystac te zdjecia z wątku, czy masz jeszcze inne? Czy mam Ci przesłąć na maila??? Quote
bela51 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Prosze, przeslij mi na maila.A ja zaraz wysle do Ani z bazarku. Quote
Zofija Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Diana ma szansę na Hotelik u Kasi Przystał, za Bielskiem. Potrzebujemy tylko 300zł miesięcznie Quote
paulinken Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Kurde no... miałam nie dawać już stałych... muszę pomyśleć. Gdzie sunia jest teraz? Quote
Zofija Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 paulinken napisał(a):Kurde no... miałam nie dawać już stałych... muszę pomyśleć. Gdzie sunia jest teraz? na razie u naszej wolontariuszki, ale absolutnie nie moze tam zostać. Jak jej nie umiescimy w Hoteliku to trafi do schroniska Quote
wapiszon Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Przyszłam na zaproszenie Zofiji. Pomyślę jak zdobyć jakąś kasę. Quote
bela51 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Prosze o informacje czy Diana jest wysterylizowana, zaszczepiona i gdzie przebywa. Potrzebne do ogloszen. Quote
asl Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Niestety nie mogę się zadeklarować Wklejam natomiast poniżej link do bazarku dla Diany i Carmen http://www.dogomania.pl/threads/209391-R%C3%B3%C5%BCne-dla-Diany-i-Carmen-do-19-czerwca-do-godz.-18.00-lub-opcja-kup-teraz?p=17049866#post17049866 Quote
Zofija Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 [quote name='bela51']Prosze o informacje czy Diana jest wysterylizowana, zaszczepiona i gdzie przebywa. Potrzebne do ogloszen. Zaszczepiona, niewysterylziowana, przebywa w Skoczowie Quote
Roland_De Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 50 PLN na stale sie dorzucam - pierwszy przelew 01.07.2011 pls o numer konta Quote
Zofija Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 paulinken napisał(a):no dobra... 10 zł miesięcznie... jejku, dziękuję!!! Quote
Zofija Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 roland_de napisał(a):50 pln na stale sie dorzucam - pierwszy przelew 01.07.2011 pls o numer konta bardzo, bardzo dziękuję!!!! Quote
Secia Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 jestem na zaproszeni Zofiji na razie tylko mogę zapisać wątek sunieczki. O rany gdzie Kasia ma jeszcze miejsce, tam już ścisk. Czyżby jakiś psiak poszedł do DS a ja nie wiem? Zofija Kajtuś bez oka nie jest podlinkowany Quote
katarzyna09 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Zofijo,jestem,ale w tej chwili nie mogę pomóc.Rozdzieliłam wszystko,nie mam już nic na koncie.Pod koniec miesiąca wyślę suni cosik jednorazowo. Quote
Zofija Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 katarzyna09 napisał(a):Zofijo,jestem,ale w tej chwili nie mogę pomóc.Rozdzieliłam wszystko,nie mam już nic na koncie.Pod koniec miesiąca wyślę suni cosik jednorazowo. bardzo Ci dziękuję Quote
Zofija Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Secia napisał(a):jestem na zaproszeni Zofiji na razie tylko mogę zapisać wątek sunieczki. O rany gdzie Kasia ma jeszcze miejsce, tam już ścisk. Czyżby jakiś psiak poszedł do DS a ja nie wiem? Zofija Kajtuś bez oka nie jest podlinkowany U Kasi na razie nie ma miejsce, ale będzie bo coś dobudowują Quote
Recommended Posts