Natalia&Cody Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 [quote name='whiteterrier']Dziękujemy :loveu: A co tam u Was słychać ? :lol:[/QUOTE] a nic, oprócz tego, że nauczyłam Codyego nowej sztuczki i pierwszej na klikerze. ;) [video=youtube;wej18lvNNrY]http://www.youtube.com/watch?v=wej18lvNNrY&feature=plcp&context=C4a9d094VDvjVQa1PpcFM--51qjsl4zF3FtYCWSlUj6tE5KPB6Bek%3D[/video] + Nowa notka na blogu! [URL]http://westikowy.blogspot.com/2012/03/sukces.html[/URL] Nie chcę mi się jeszcze raz pisać tego samego. ;) Quote
Pauliii Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 zazdroszczę tej sztuczki :D Setu nie ogrania i jak mamy się uczyć to on tą wodę pije...:roll: Quote
A&L Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Pogadaj, pogadaj, bo kurde zapuszczałaś mu kudełki, żeby był ładny, a tu jakiegoś klopsa odwaliła ;/ Chyba że to rzeczywiście filmik coś przekłamuje. To czekam na fotki :) Quote
Natalia&Cody Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 [quote name='Pauliii']zazdroszczę tej sztuczki :D Setu nie ogrania i jak mamy się uczyć to on tą wodę pije...:roll:[/QUOTE] To zacznij najpierw samo wkładanie pyska do pustej miski i jak już to ogarnie to wlej trochę wody rzeczy tylko pysk zamoczył, a później dolej więcej wody wrzuć tam coś i odruchowo zacznie puszczać bąbelki. ;) [quote name='A&L']Pogadaj, pogadaj, bo kurde zapuszczałaś mu kudełki, żeby był ładny, a tu jakiegoś klopsa odwaliła ;/ Chyba że to rzeczywiście filmik coś przekłamuje. To czekam na fotki :)[/QUOTE] No właśnie, a przecież wcześniej go tylko trymowała. ;) Postaram się coś jutro porobić. :D Quote
Yuveza Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 hmhm fajna sztuczka... też bym spróbowała, ale za bardzo nie wyobrazam sobie jak :hmmmm: żeby puszczała bąbelki ... Quote
Pauliii Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 robiliśmy najpierw z pustą miską a potem nalewałam prawie ,że nic i ile tej wody by nie było mój pies jest wiecznie spragniony jak nigdy xD Quote
kaskaSz Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 ale się usmiałam z tego filmiku i sztuczki. czego to ludziska nie wymyślą ;) a pies się nie zakrztusił tą woda w nosie? Quote
wikikoniki Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 To ja bym najpierw nalała duuużo wody do innej miski (to chyba ważne, bo inaczej pomyśli, że ma pić) no i dopiero wtedy uczyć... Quote
Natalia&Cody Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 [quote name='westie_justa']hmhm fajna sztuczka... też bym spróbowała, ale za bardzo nie wyobrazam sobie jak :hmmmm: żeby puszczała bąbelki ...[/QUOTE] Cody robił to samoczynnie jak mu wrzuciłam coś do michy co lądowało na dnie. ;) [quote name='Pauliii']robiliśmy najpierw z pustą miską a potem nalewałam prawie ,że nic i ile tej wody by nie było mój pies jest wiecznie spragniony jak nigdy xD[/QUOTE] hahaha. xd to nieźle. ;p [quote name='kaskaSz']ale się usmiałam z tego filmiku i sztuczki. czego to ludziska nie wymyślą ;) a pies się nie zakrztusił tą woda w nosie?[/QUOTE] Nie, bo od razu jak wkładał pychol do miski z wodą wypuszczał powietrze z nosa, chyba właśnie po to, żeby jej nie wciągnąć. ;) [quote name='wikikoniki']To ja bym najpierw nalała duuużo wody do innej miski (to chyba ważne, bo inaczej pomyśli, że ma pić) no i dopiero wtedy uczyć...[/QUOTE] Kurcze. Jak pies cały czas piję z miski to nie mam pomysłu jakbym Codyego nauczyła jakby tak robił...hmm... Quote
Yuveza Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 No ciekawa jestem bardzo, spróbujemy sobie jutro ;) Quote
Pauliii Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 też już było ... wtedy wypił i dopiero wziął smaczek leżący na dnie .... a miska w kuchni pełna ; p ... Quote
Natalia&Cody Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 [quote name='Pauliii']też już było ... wtedy wypił i dopiero wziął smaczek leżący na dnie .... a miska w kuchni pełna ; p ...[/QUOTE] To może połóż smaka pod miskę z wodą? Tylko tak, żeby go było widać. Quote
Natalia&Cody Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Słuchajcie. Mam w planach zamówić Codyemu nową piłkę przez internet. Zastanawiam się nad wyborem rozmiaru. Myślę nad S=5,5cm i M=9,5cm średnicy. Chciałabym, żeby piłka była zbliżona do wielkości piłki tenisowej, bo taka wielkość Codusiowi odpowiada. Którą radzicie mi zamówić? Quote
wikikoniki Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 no, jeżeli Cody woli przybliżoną do tenisowej to zamów taką jak do tenisowej :) Ja muszę Nesce małą kupować, bo nie chce łapać tenisowej -,- Quote
A&L Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Nie zauważyłam wcześniej tego filmiku, sztuczka jest super ;) Quote
Doginka Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Hahaha, w życiu by mi do głowy nie przyszło uczyć psa puszczania baniek nosem w wodzie:roflt::klacz: Świetnie:klacz: Quote
Natalia&Cody Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 [quote name='wikikoniki']no, jeżeli Cody woli przybliżoną do tenisowej to zamów taką jak do tenisowej :) Ja muszę Nesce małą kupować, bo nie chce łapać tenisowej -,-[/QUOTE] a dlaczego? Za duża jest dla niej? [quote name='A&L']Nie zauważyłam wcześniej tego filmiku, sztuczka jest super ;)[/QUOTE] [quote name='Doginka']Hahaha, w życiu by mi do głowy nie przyszło uczyć psa puszczania baniek nosem w wodzie:roflt::klacz: Świetnie:klacz:[/QUOTE] Dzięki! :D Wiecie, że przed chwilą jak przeklądałam stare gazety Przyjaciel Pies, Mój Pies itd. to dowiedziałam się, że w Poznaniu mamy jakieś wybiegi dla psów? :o Trzeba będzie się przejść. Jeden wcale nie jest, aż tak daleko. Mamy trochę ponad godzinę na piechote. :D Quote
wikikoniki Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 A nie można na ten wybieg autobusem dojechać ? No chyba tak... zobaczymy jutro na pierwszym porządnym pooperacyjnym spacerze, czy się bawi... :D Quote
Natalia&Cody Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 [quote name='wikikoniki']A nie można na ten wybieg autobusem dojechać ? No chyba tak... zobaczymy jutro na pierwszym porządnym pooperacyjnym spacerze, czy się bawi... :D[/QUOTE] Autobusem i tramwajem można. ;) Tylko jej nie wymęcz. :eviltong: Quote
Natalia&Cody Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Chcecie filmik z wysyłania? :razz: Quote
wikikoniki Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 [quote name='Silky123']Chcecie filmik z wysyłania? :razz:[/QUOTE] Ja tam na filmiki bardziej chętna niż na zdjęcia... Quote
Natalia&Cody Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 [quote name='wikikoniki']Ja tam na filmiki bardziej chętna niż na zdjęcia...[/QUOTE] ja też właśnie coś ostatnio. Skombinuje coś jutro, bo jak dzisiaj z nim wyszłam to rozładowała mi się kamera i lać zaczęło. :shake: Quote
Natalia&Cody Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 [video=youtube;5VVc3Uw9J1o]http://www.youtube.com/watch?v=5VVc3Uw9J1o&feature=plcp&context=C4a9d094V DvjVQa1PpcFM--51qjsl4zF3FtYCWSlUj6tE5KPB6Bek%3D[/video] Wiem, że za wiele nie widać, ale nie miałam gdzie położyć kamery. ;p Quote
Guest TTB Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 ciężko się samemu nagrywać - znam z autopcji:) a kliker świetna sprawa! Quote
Natalia&Cody Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 [quote name='TTB']ciężko się samemu nagrywać - znam z autopcji:) a kliker świetna sprawa![/QUOTE] oj bardzo ciężko. ;p Quote
Recommended Posts