Natalia&Cody Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 [quote name='Molowe']brzmi smacznie :D też czekam na nowe fotki ale to jak będziesz miała czas i ochotę poczekamy :)[/QUOTE] Zaraz będzie coś lepszego niż zdjęcia...:D [quote name='wikikoniki']Może podasz przepisy ? :)[/QUOTE] Jasne. Jeden mam z bloga Zuzi: [URL]http://psiesmaki.blox.pl/html[/URL] , a drugi musiałabym przepisać, ale narazie nie za bardzo mi się chcę...;p Quote
Natalia&Cody Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 [quote name='Aleksandra95']pewnie filmik.:loveu:[/QUOTE] NIESPODZIANKA! :D :diabloti: [video=youtube;V6diuigh-l0]http://www.youtube.com/watch?v=V6diuigh-l0&context=C46efa19ADvjVQa1PpcFM--51qjsl4zPpSBYndNQyGdk4bxCSFK-Q=[/video] Quote
Yuveza Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 też tak robiłysmy :lol: hmm on jest ogolony :hmmmm: Quote
wikikoniki Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Fajne :D Ja tam za nic cofajnie nie potafię Neski nauczyć... Quote
Natalia&Cody Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 [quote name='Aleksandra95']ale fajnie.:loveu:[/QUOTE] dzięki. :D [quote name='westie_justa']też tak robiłysmy :lol: hmm on jest ogolony :hmmmm:[/QUOTE] Co Ty! Wczoraj był na trymowaniu. ;) [quote name='wikikoniki']Fajne :D Ja tam za nic cofajnie nie potafię Neski nauczyć...[/QUOTE] Dzięki. Poćwicz z nią jeszcze może w końcu się nauczy. :) Quote
Yuveza Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 [quote name='Silky123'] Co Ty! Wczoraj był na trymowaniu. ;)[/QUOTE] Na pewno? jak dla mnie to za gładkie ma te włosy i za krotkie jak na trymowane;) przeciez niema przejscia miedzy szuja a resztą, bo chyba zostawiałas go w salonie, na czas zabiegu? Quote
kaskaSz Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 albo po trymowaniu został wyrównany maszynką jak kiedyś mój Foxi. Bo mi też to na czyste trymowanie nie wygląda, choć nie powiem, że Cody wygląda ślicznie. Quote
Natalia&Cody Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 [quote name='westie_justa']Na pewno? jak dla mnie to za gładkie ma te włosy i za krotkie jak na trymowane;) przeciez niema przejscia miedzy szuja a resztą, bo chyba zostawiałas go w salonie, na czas zabiegu?[/QUOTE] Na 100%. Na filmiku tak wyszło. Jak chcesz mogę mu zrobić zdjęcia i ocenisz? Tak, tak zostawiałam go. Choć wątpie, żeby ta sama pani nagle zaczęła go ciąć maszynką... [quote name='kaskaSz']albo po trymowaniu został wyrównany maszynką jak kiedyś mój Foxi. Bo mi też to na czyste trymowanie nie wygląda, choć nie powiem, że Cody wygląda ślicznie.[/QUOTE] Nie jestem w stanie Wam powiedzieć. Najwyżej spytam się przy następnym razie czy było coś robione z maszynką. ;) Quote
Yuveza Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 oj wiesz maszynka zawsze łątwiejsza niż rwanie :P Quote
Natalia&Cody Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 [quote name='westie_justa']oj wiesz maszynka zawsze łątwiejsza niż rwanie :P[/QUOTE] no to napewno. :p Quote
Aleksandrossa Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Nowa sztuczka- meeega :loveu: My jednak czekamy na fotki :diabloti: Quote
Natalia&Cody Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 [quote name='Aleksandrossa']Nowa sztuczka- meeega :loveu: My jednak czekamy na fotki :diabloti:[/QUOTE] Będą, będą...:p Quote
whiteterrier Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Boska ta sztuczka :loveu: Jak go tego nauczyłaś ? Przydała by się mi i Amoorowi do dog-dance :eviltong: A jaki Coduś jest przystojny, nie mogę wręcz :loveu: Quote
Natalia&Cody Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 [quote name='whiteterrier']Boska ta sztuczka :loveu: Jak go tego nauczyłaś ? Przydała by się mi i Amoorowi do dog-dance :eviltong: A jaki Coduś jest przystojny, nie mogę wręcz :loveu:[/QUOTE] Na początek nauczyłam go pół obrotu i od razu następnie wchodzenie tyłem pomiędzy moim nogami. Niedawno jakoś wpadło mi na myśl, żeby sprawdzić czy tak zrobi i poprostu zaczęłam iść do tyłu, a on zaczął razem ze mną iść tyłem pomiędzy moimi nogami. ;) To Wy Dog-dance ćwiczycie? [quote name='Pauliii']jaką macie adresówkę ?[/QUOTE] Mamy w sumie dwie takie same, tyle, że jedna(ta co na filmie)jest srebrna, a druga jest niebieska. Kupiłam je w Kakadu i trzymają się już...2 lata? Jakoś tak. :) Quote
whiteterrier Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 OOo dziękujemy :loveu: trzeba spróbować :D Nie ćwiczymy ;p Próbujemy :lol: Umiemy parę kroków i będziemy wplatać to w całość :cool3: Quote
Bejkowa Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Też mi się wydaje że został zgolony.Dlatego ja radzę , na trymowanie z Westikiem jeździć do hodowców tych psów :-) A ile zapłaciłaś ? Co do sztuczki , fajnie wam to wyszło :D Długo go uczyłaś ? Quote
Pauliii Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 [quote name='Silky123'] Mamy w sumie dwie takie same, tyle, że jedna(ta co na filmie)jest srebrna, a druga jest niebieska. Kupiłam je w Kakadu i trzymają się już...2 lata? Jakoś tak. :)[/QUOTE] no proszę , bo Setus już swoje inne pogubił i najwięcej ile wytrzymała to miesiąc Quote
Natalia&Cody Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 [quote name='whiteterrier']OOo dziękujemy :loveu: trzeba spróbować :D Nie ćwiczymy ;p Próbujemy :lol: Umiemy parę kroków i będziemy wplatać to w całość :cool3:[/QUOTE] No to powodzenia! :) [quote name='Glaria']Też mi się wydaje że został zgolony.Dlatego ja radzę , na trymowanie z Westikiem jeździć do hodowców tych psów :-) A ile zapłaciłaś ? Co do sztuczki , fajnie wam to wyszło :D Długo go uczyłaś ?[/QUOTE] Ile zapłaciłam to nie wiem, bo mama go odbierała. Muszę z tą panią porozmawiać... Samego półobrotu i przechodzenia pomiędzy moimi nogami tyłem ok. 2 dni, a żeby szedł dalej tyłem jak ja idę to może minute? :p [quote name='Pauliii']no proszę , bo Setus już swoje inne pogubił i najwięcej ile wytrzymała to miesiąc[/QUOTE] To może te kułeczka były słabe? ;) Quote
Pauliii Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 pewnie tak , dlatego teraz szukam czegoś mocniejszego ... trzeba kupić zwłaszcza ,że teraz wiosna się zaczęła i tyle zapachów :roll: Quote
A&L Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Fajna sztuczka :) A co do fryzury, to ewidentnie coś jest nie tak. Wcześniej było widać, że jest po trymowanku, a teraz wygląda jak po goleniu ;/ Może daj zdjęcia, skoro mówisz, że to na filmiku tylko tak wyszło ;) Quote
Natalia&Cody Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 [quote name='Pauliii']pewnie tak , dlatego teraz szukam czegoś mocniejszego ... trzeba kupić zwłaszcza ,że teraz wiosna się zaczęła i tyle zapachów :roll:[/QUOTE] Może poprostu kup osobno mocniejsze kułeczko? [quote name='A&L']Fajna sztuczka :) A co do fryzury, to ewidentnie coś jest nie tak. Wcześniej było widać, że jest po trymowanku, a teraz wygląda jak po goleniu ;/ Może daj zdjęcia, skoro mówisz, że to na filmiku tylko tak wyszło ;)[/QUOTE] Dlatego przy następnym razie porozmawiam sobie z naszą panią groomerką. Zobaczymy jak to wytłumaczy. ;) Zdjęcia jakieś dam, nie wiem czy dzisiaj. Myślę, że prędzej jutro. ;) Quote
whiteterrier Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Dziękujemy :loveu: A co tam u Was słychać ? :lol: Quote
Recommended Posts