Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Molowe']brzmi smacznie :D też czekam na nowe fotki ale to jak będziesz miała czas i ochotę poczekamy :)[/QUOTE]
Zaraz będzie coś lepszego niż zdjęcia...:D
[quote name='wikikoniki']Może podasz przepisy ? :)[/QUOTE]
Jasne. Jeden mam z bloga Zuzi: [URL]http://psiesmaki.blox.pl/html[/URL] , a drugi musiałabym przepisać, ale narazie nie za bardzo mi się chcę...;p

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aleksandra95']pewnie filmik.:loveu:[/QUOTE]
NIESPODZIANKA! :D :diabloti:

[video=youtube;V6diuigh-l0]http://www.youtube.com/watch?v=V6diuigh-l0&context=C46efa19ADvjVQa1PpcFM--51qjsl4zPpSBYndNQyGdk4bxCSFK-Q=[/video]

Posted

[quote name='Aleksandra95']ale fajnie.:loveu:[/QUOTE]
dzięki. :D
[quote name='westie_justa']też tak robiłysmy :lol:
hmm on jest ogolony :hmmmm:[/QUOTE]
Co Ty! Wczoraj był na trymowaniu. ;)

[quote name='wikikoniki']Fajne :D Ja tam za nic cofajnie nie potafię Neski nauczyć...[/QUOTE]
Dzięki. Poćwicz z nią jeszcze może w końcu się nauczy. :)

Posted

[quote name='Silky123']

Co Ty! Wczoraj był na trymowaniu. ;)[/QUOTE]
Na pewno? jak dla mnie to za gładkie ma te włosy i za krotkie jak na trymowane;) przeciez niema przejscia miedzy szuja a resztą, bo chyba zostawiałas go w salonie, na czas zabiegu?

Posted

albo po trymowaniu został wyrównany maszynką jak kiedyś mój Foxi. Bo mi też to na czyste trymowanie nie wygląda, choć nie powiem, że Cody wygląda ślicznie.

Posted

[quote name='westie_justa']Na pewno? jak dla mnie to za gładkie ma te włosy i za krotkie jak na trymowane;) przeciez niema przejscia miedzy szuja a resztą, bo chyba zostawiałas go w salonie, na czas zabiegu?[/QUOTE]
Na 100%. Na filmiku tak wyszło. Jak chcesz mogę mu zrobić zdjęcia i ocenisz? Tak, tak zostawiałam go. Choć wątpie, żeby ta sama pani nagle zaczęła go ciąć maszynką...
[quote name='kaskaSz']albo po trymowaniu został wyrównany maszynką jak kiedyś mój Foxi. Bo mi też to na czyste trymowanie nie wygląda, choć nie powiem, że Cody wygląda ślicznie.[/QUOTE]
Nie jestem w stanie Wam powiedzieć. Najwyżej spytam się przy następnym razie czy było coś robione z maszynką. ;)

Posted

[quote name='whiteterrier']Boska ta sztuczka :loveu:
Jak go tego nauczyłaś ? Przydała by się mi i Amoorowi do dog-dance :eviltong:
A jaki Coduś jest przystojny, nie mogę wręcz :loveu:[/QUOTE]
Na początek nauczyłam go pół obrotu i od razu następnie wchodzenie tyłem pomiędzy moim nogami. Niedawno jakoś wpadło mi na myśl, żeby sprawdzić czy tak zrobi i poprostu zaczęłam iść do tyłu, a on zaczął razem ze mną iść tyłem pomiędzy moimi nogami. ;)
To Wy Dog-dance ćwiczycie?
[quote name='Pauliii']jaką macie adresówkę ?[/QUOTE]
Mamy w sumie dwie takie same, tyle, że jedna(ta co na filmie)jest srebrna, a druga jest niebieska. Kupiłam je w Kakadu i trzymają się już...2 lata? Jakoś tak. :)

Posted

Też mi się wydaje że został zgolony.Dlatego ja radzę , na trymowanie z Westikiem jeździć do hodowców tych psów :-) A ile zapłaciłaś ?
Co do sztuczki , fajnie wam to wyszło :D Długo go uczyłaś ?

Posted

[quote name='Silky123']

Mamy w sumie dwie takie same, tyle, że jedna(ta co na filmie)jest srebrna, a druga jest niebieska. Kupiłam je w Kakadu i trzymają się już...2 lata? Jakoś tak. :)[/QUOTE]
no proszę , bo Setus już swoje inne pogubił i najwięcej ile wytrzymała to miesiąc

Posted

[quote name='whiteterrier']OOo dziękujemy :loveu: trzeba spróbować :D
Nie ćwiczymy ;p
Próbujemy :lol:
Umiemy parę kroków i będziemy wplatać to w całość :cool3:[/QUOTE]
No to powodzenia! :)
[quote name='Glaria']Też mi się wydaje że został zgolony.Dlatego ja radzę , na trymowanie z Westikiem jeździć do hodowców tych psów :-) A ile zapłaciłaś ?
Co do sztuczki , fajnie wam to wyszło :D Długo go uczyłaś ?[/QUOTE]
Ile zapłaciłam to nie wiem, bo mama go odbierała. Muszę z tą panią porozmawiać...
Samego półobrotu i przechodzenia pomiędzy moimi nogami tyłem ok. 2 dni, a żeby szedł dalej tyłem jak ja idę to może minute? :p
[quote name='Pauliii']no proszę , bo Setus już swoje inne pogubił i najwięcej ile wytrzymała to miesiąc[/QUOTE]
To może te kułeczka były słabe? ;)

Posted

Fajna sztuczka :)
A co do fryzury, to ewidentnie coś jest nie tak. Wcześniej było widać, że jest po trymowanku, a teraz wygląda jak po goleniu ;/ Może daj zdjęcia, skoro mówisz, że to na filmiku tylko tak wyszło ;)

Posted

[quote name='Pauliii']pewnie tak , dlatego teraz szukam czegoś mocniejszego ... trzeba kupić zwłaszcza ,że teraz wiosna się zaczęła i tyle zapachów :roll:[/QUOTE]
Może poprostu kup osobno mocniejsze kułeczko?
[quote name='A&L']Fajna sztuczka :)
A co do fryzury, to ewidentnie coś jest nie tak. Wcześniej było widać, że jest po trymowanku, a teraz wygląda jak po goleniu ;/ Może daj zdjęcia, skoro mówisz, że to na filmiku tylko tak wyszło ;)[/QUOTE]
Dlatego przy następnym razie porozmawiam sobie z naszą panią groomerką. Zobaczymy jak to wytłumaczy. ;)
Zdjęcia jakieś dam, nie wiem czy dzisiaj. Myślę, że prędzej jutro. ;)