Yuveza Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 masz fish eye? oo fajoski prezencik :p ale najbardziej zazdroszcze placu :( Quote
betty_labrador Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 ale ekstra hopka prezent :) zazdroszczę :) Quote
Natalia&Cody Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 [quote name='Glaria']Świetne hopki :) Zazdrościmy :D Jak je zrobiłaś ?[/QUOTE] Dziękujemy. Ja nie robiłam, mój tata nam zrobił. ;) [quote name='westie_justa']masz fish eye? oo fajoski prezencik :p ale najbardziej zazdroszcze placu :([/QUOTE] Narazie jeszcze nie mam fish eye. Oj tam, oj tam. ;) [quote name='betty_labrador']ale ekstra hopka prezent :) zazdroszczę :)[/QUOTE] [quote name='Aleksandra95']super prezent :)[/QUOTE] Dzięki! :D PS. Tata mi powiedział, że jak będą oceny to zrobi mi resztę toru, co mam zamówić sobie u taty następne? Myślałam o palisadzie...Co myślicie? :multi: :razz: Quote
Yuveza Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 [quote name='Silky123'] Narazie jeszcze nie mam fish eye. Oj tam, oj tam. ;) [/QUOTE] te pierwsze foty wygladają jak fishem:D nie oj tam tylko tak:P palisada będzie dobra;) slalomik jeszcze:) Quote
Natalia&Cody Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 [quote name='westie_justa']te pierwsze foty wygladają jak fishem:D nie oj tam tylko tak:P palisada będzie dobra;) slalomik jeszcze:)[/QUOTE] haha, a nawet nie zauważyłam. Zwykłą 50 robiłam. :diabloti: Może plac jest, ale jak będę mieć w przyszłości cały tor(mam nadzieję) to trochę ciężko będzie to jakoś fajnie rozłożyc, bo drzewa będą przeszkadzały, ale ważne, że chociaż coś jest. ;) Chyba jednak na początek zamówie sobie tą palisade. :D Quote
Yuveza Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 aa widzisz stałka :loveu: no wiesz co ja mam slalom i jedną hopke i nic więcej nie wcisne :evil_lol: To 'zamów' :D Quote
Natalia&Cody Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 [quote name='westie_justa']aa widzisz stałka :loveu: no wiesz co ja mam slalom i jedną hopke i nic więcej nie wcisne :evil_lol: To 'zamów' :D[/QUOTE] Niektórzy wogóle nic nie mogą wcisnąć, bo nie mają ogrodu, więc trzeba się cieszyć tym co mamy. :) Już 'zamówiłam'. :D Quote
Molowe Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 najlepszy prezent chyba jaki może być zazdroszczę miejsca na tor ja nawet jeśli zmotywowałabym tatę żeby mi zrobił albo uzbierała kase na gotowy to nie mam go gdzie ustawić no chyba że pomiędzy blokami będzie hopać :evil_lol: Quote
Natalia&Cody Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 [quote name='Molowe']najlepszy prezent chyba jaki może być zazdroszczę miejsca na tor ja nawet jeśli zmotywowałabym tatę żeby mi zrobił albo uzbierała kase na gotowy to nie mam go gdzie ustawić no chyba że pomiędzy blokami będzie hopać :evil_lol:[/QUOTE] To w takim razie jazda do klubu! :D :diabloti: Mam film!!! :multi: [video=youtube;fUv_zR2_oTc]http://www.youtube.com/watch?v=fUv_zR2_oTc&feature=youtu.be[/video] Quote
kaskaSz Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 drzewa można wyciąć :D Fajna hopka, wygląda jak profesjonalna i chyba taka jest, choć ja się nie znam. Quote
whiteterrier Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Woow jesteśmy pod wielkim wrażeniem :loveu: Świetnie Wam idzie ! A hopka bombowa :lol: Kupowana czy robiona ? ;> Ja mam trzy które zrobił mi mój tata, ale nie są złe :cool3: Quote
Aleksa. Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 super filmik.:lol: szkoda tylko że Cody nie łapie w locie dysków, a czeka aż spadnie.:( Quote
Patik Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Świetnie mu idzie :D trzymamy kciuki ,żeby jeszcze w górę skakał :) Quote
Yuveza Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Fajnie rollery rzucasz;) Ogólnie ładnie jest nakręcony na dysk, i moim zdaniem jak na westa i tak sukces z mojego punktu widzenia szczególnie, skoro łapie, dosłownie łapami:roll:;) Agi... jak to agi :p :loveu: Quote
Natalia&Cody Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 [quote name='kaskaSz']drzewa można wyciąć :D Fajna hopka, wygląda jak profesjonalna i chyba taka jest, choć ja się nie znam.[/QUOTE] Można, można, ale co na to rodzice powiedzą? ;p Dzięki. :) [quote name='whiteterrier']Woow jesteśmy pod wielkim wrażeniem :loveu: Świetnie Wam idzie ! A hopka bombowa :lol: Kupowana czy robiona ? ;> Ja mam trzy które zrobił mi mój tata, ale nie są złe :cool3:[/QUOTE] Dziękujemy. Hopka robiona. ;) [quote name='Aleksandra95']super filmik.:lol: szkoda tylko że Cody nie łapie w locie dysków, a czeka aż spadnie.:([/QUOTE] Dzięki. Jeszcze nie łapie. On właściwie nie dogania tego dysku, dlatego tak jak poradziła mi koleżanka nauczę go najpierw obiegania. Myślę, że wtedy mu o wiele lepiej pójdzie. ;) [quote name='Patik']Świetnie mu idzie :D trzymamy kciuki ,żeby jeszcze w górę skakał :)[/QUOTE] Dzięki, a kciuki się przydadzą. :D [quote name='Patka & Alan']Świetnie :)[/QUOTE] Dziękujemy:) [quote name='westie_justa']Fajnie rollery rzucasz;) Ogólnie ładnie jest nakręcony na dysk, i moim zdaniem jak na westa i tak sukces z mojego punktu widzenia szczególnie, skoro łapie, dosłownie łapami:roll:;) Agi... jak to agi :p :loveu:[/QUOTE] Dzięks. Rollera czasami łapami jeszcze złapie, bo on wyhamować nie potrafi i wlatuje na dysk łapami, ale czasem uda mu się złapać. A z tym rzucaniem to jest tak jak Oli mówiłam. :D Quote
Yuveza Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 w sensie że D tak łapie :P po prosu ryjkiem to już nie łaska :roll: Quote
Natalia&Cody Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 [quote name='westie_justa']w sensie że D tak łapie :P po prosu ryjkiem to już nie łaska :roll:[/QUOTE] Ok. Poćwicze z nim. Niektóre rollery bardzo ładnie złapie, ale czasami to rzeczywiście masz racje. ;) [quote name='whiteterrier']Robiona?! A wiec jest boska ! :lol:[/QUOTE] Tak, domowej roboty. Dzięki, dzięki. Jeszcze tylko muszę z tatą w tygodniu pojechać po farbę i weekend będzie malowana. ;) Quote
Molowe Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 [quote name='Silky123']To w takim razie jazda do klubu! :D [/QUOTE] żeby ten klub jeszcze u mnie w mieście była a nie najbliższy ponad 100 km trzeba by dojeżdżać:roll: ale jak się nie ma co się lubi... także zadowalamy się sztuczkami spacerami zabawami itd. :lol::diabloti: filmik super dobrze że jest tak nakręcony :loveu: Quote
Natalia&Cody Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 [quote name='Molowe']żeby ten klub jeszcze u mnie w mieście była a nie najbliższy ponad 100 km trzeba by dojeżdżać:roll: ale jak się nie ma co się lubi... także zadowalamy się sztuczkami spacerami zabawami itd. :lol::diabloti: filmik super dobrze że jest tak nakręcony :loveu:[/QUOTE] a nie macie gdzieś jakiegoś pola czy miejsca w parku gdzie nikt nie chodzi, żeby w spokoju można było poćwiczyć chociaż na rurkach PCV? :) Quote
Molowe Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='Silky123']a nie macie gdzieś jakiegoś pola czy miejsca w parku gdzie nikt nie chodzi, żeby w spokoju można było poćwiczyć chociaż na rurkach PCV? :)[/QUOTE] w mieście właśnie nie bardzo :) mamy działkę za miastem ale tam też bywamy sporadycznie ale jeśli już jesteśmy to staramy się ćwiczyć :) Quote
Natalia&Cody Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 [quote name='Molowe']w mieście właśnie nie bardzo :) mamy działkę za miastem ale tam też bywamy sporadycznie ale jeśli już jesteśmy to staramy się ćwiczyć :)[/QUOTE] To super. :D Słuchajcie. Jakoś mnie na bloga naszło...I mam do Was pytanko, lepiej go założyć na Bloxie czy na Blogspocie? ;) Quote
Recommended Posts