Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Reno2001 napisał(a):
Ja zaglądam, ale generalnie czekam na wieści o zdrowiu sunieczki no i na dane do przelewu ;).
Nie wiem, gdzie mam wpłacic zadeklarowane 30zł?

na pewno do xmartix (najlepiej napisz do niej PW)

Posted

przepraszam, mam sajgon na koniec roku i dużo spraw Tozowych
Reno już wysyłam konto, dziękuje bardzo :loveu:
i mam nowe zdjęcia Frytki-Paralitki (vel Miśki/Orionki), czuje się dobrze, czeka ją zabieg na rzepki, radzi sobie z chodzeniem, nadal się trzęsie, ale to neurologiczne sprawy i nie da się tego cofnąć, do obcych wystraszona jeszcze, ale swoją opiekunkę kocha ponad życie
co się okazuje zna podstawowe komendy, siad, łapa, mówiłam, że obie na pewno kiedyś w domu mieszkały

Posted

o jednak wstawiłam filmik, a mi się nie wyświetlił przed chwila, to dobrze, fajna jest, co? :cool3::cool3::cool3:

wymaga jeszcze zabiegu na rzepki, a potem to nie wiem, aż tak się nie znam, wet powie to napiszę, ten zabieg i tak na klinikach będzie, więc u specjalistów

Posted

zaraz podniesiemy bazar

Orionka dzisiaj była u weta raz jeszcze ws tych rzepek i okazało się że ma ok 10 lat i nie ma sensu jej robić operacji na te rzepki, że sobie radzi i ją nie boli (co jest najważniejsze). Potem była u mnie w domu, bo jej opiekunka była w pracy i nie mogła jej odebrać.
Warczała na Łezkę shih tzu i na Pitera, ale do mnie kleiła się :roll:

jak przyszła jej opiekunka to było tak: :cool3::p

Posted

Na 10 lat to ona nie wygląda, przynajmniej na fotkach ;)
Moja deklaracja poszła juz jakiś czas temu. Mam nadzieję, że dotarła. Czy wiadomo w ogóle coś więcej w sprawie Farta i Orionki a dokłądnie w temacie domków dla nich? Szukacie czegoś, czy na razie sytuacja ma się wyklarowac?

• 2 weeks later...
Posted

Reno wiemy już, Fart w końcu dzisiaj miał iść realnie do nowego domu, na razie Pani do niego przychodziła ten czas, ale teraz już idzie
a Orionka zostaje na stałe w DT :)

Posted

No to po prostu REWELACJA!!! :) :)
Szczęścia, psiaczki kochane!

Bardzo się cieszę, że tym psiakom się tak udało. Po tym co przeszły, należały się im domy w trybie natychmiastowym. I praktycznie tak się udało.
Ja pędzę więc na inne wątki.