NikaEla Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Reno2001 napisał(a):Ja zaglądam, ale generalnie czekam na wieści o zdrowiu sunieczki no i na dane do przelewu ;). Nie wiem, gdzie mam wpłacic zadeklarowane 30zł? na pewno do xmartix (najlepiej napisz do niej PW) Quote
xmartix Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 przepraszam, mam sajgon na koniec roku i dużo spraw Tozowych Reno już wysyłam konto, dziękuje bardzo :loveu: i mam nowe zdjęcia Frytki-Paralitki (vel Miśki/Orionki), czuje się dobrze, czeka ją zabieg na rzepki, radzi sobie z chodzeniem, nadal się trzęsie, ale to neurologiczne sprawy i nie da się tego cofnąć, do obcych wystraszona jeszcze, ale swoją opiekunkę kocha ponad życie co się okazuje zna podstawowe komendy, siad, łapa, mówiłam, że obie na pewno kiedyś w domu mieszkały Quote
xmartix Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 filmik [video=youtube;kouNT7IcdYA]http://www.youtube.com/watch?v=kouNT7IcdYA[/video] Quote
Reno2001 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 CUDO, po prostu CUDO! Czy ona wymaga jakieś rehabilitacji dodatkowo? Quote
NikaEla Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 na filmiku widać jaka wpatrzona w swoją panią :loveu: ale że się trzęsie i ma coś z nóżkami tez niestety widać..... Quote
xmartix Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 o jednak wstawiłam filmik, a mi się nie wyświetlił przed chwila, to dobrze, fajna jest, co? :cool3::cool3::cool3: wymaga jeszcze zabiegu na rzepki, a potem to nie wiem, aż tak się nie znam, wet powie to napiszę, ten zabieg i tak na klinikach będzie, więc u specjalistów Quote
xmartix Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 zaraz podniesiemy bazar Orionka dzisiaj była u weta raz jeszcze ws tych rzepek i okazało się że ma ok 10 lat i nie ma sensu jej robić operacji na te rzepki, że sobie radzi i ją nie boli (co jest najważniejsze). Potem była u mnie w domu, bo jej opiekunka była w pracy i nie mogła jej odebrać. Warczała na Łezkę shih tzu i na Pitera, ale do mnie kleiła się :roll: jak przyszła jej opiekunka to było tak: :cool3::p Quote
NikaEla Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 szczęśliwa, że ma taką opiekunkę :) xmartix daj proszę znać gdy dotrą pieniądze z bazarku :) Quote
Reno2001 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Na 10 lat to ona nie wygląda, przynajmniej na fotkach ;) Moja deklaracja poszła juz jakiś czas temu. Mam nadzieję, że dotarła. Czy wiadomo w ogóle coś więcej w sprawie Farta i Orionki a dokłądnie w temacie domków dla nich? Szukacie czegoś, czy na razie sytuacja ma się wyklarowac? Quote
xmartix Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Reno wiemy już, Fart w końcu dzisiaj miał iść realnie do nowego domu, na razie Pani do niego przychodziła ten czas, ale teraz już idzie a Orionka zostaje na stałe w DT :) Quote
Reno2001 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 No to po prostu REWELACJA!!! :) :) Szczęścia, psiaczki kochane! Bardzo się cieszę, że tym psiakom się tak udało. Po tym co przeszły, należały się im domy w trybie natychmiastowym. I praktycznie tak się udało. Ja pędzę więc na inne wątki. Quote
Recommended Posts