ulgawcierpieniu Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Anetta - proszę Cię o adres mailowy , ponieważ ja nie potrafię wklejać zdjęć na DOGO. Wyślę Ci pełną informację o Afrodycie oraz zdjęcia z dzisiejszej adopcji Berniego/ i inne/ Quote
ulgawcierpieniu Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Anetta - pisz do mnie na adres: [email protected] Quote
ulgawcierpieniu Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Aktualizacja - z dnia 17.08.2011r W nowym domu Berni królem jest i basta!!! Miał szczęście biedaczek! Takiej rodzinki życzymy wszystkim podopiecznym! Poświęcenie nowych opiekunów jest niespotykane. Przyjazdy z dalekiego Knurowa do Tarnowskich Gór na godzinne spacery zapoznawcze z psem pod kierunkiem behawiorysty - to rzadkość. Ale warto było - Berni znając rodzinę adopcyjną nie "stawiał kozłów" prowadzony do nowego kojca.Nie buntował się . Szedł grzecznie prowadzony na linewce zrobionej z grubego sznura - tak jak " do siebie". On to NOWE miejsce zaakceptował całym swoim psim sercem.Biało- czarna sunieczka będzie dla niego przyjaciółką do towarzystwa. Ją również zaakceptował bez warknięcia. Berni bądź grzeczny i nie sprawiaj kłopotów nowym opiekunom!!! adopcja nr 52/08/2011r Quote
ANETTTA Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 na kazdej fotce jest inny nasz berni ma dom ?? Quote
ulgawcierpieniu Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Na pierwszych zdjęciach jest BERNI BIDA W DNIU ODŁOWIENIA. Na ostatnim BERNI KRÓL po pobycie od 06.05.2011r do dnia adopcji / przedtem 2 tygodniowy pobyt BERNIEGO AGRESORA w hotelu dr Dobrowolskiego/. Berni przytył łącznie 10 kg. Zeżarł mnóstwo dobroci / specjalne gotowane jedzenie z dodatkami dla przegłodzonych i wychudzonych psów/. Został wyczesany, wyszczotkowany - jedynie nie wykąpany z powodu jego wybryków.Sierść zmienił dwukrotnie- nie w pełni. Wystarczyło ,że martwy włos mogłam zdjąć i jaka zmiana. Powiem ,że sama tego nie zauważyłam obcując z nim codziennie. Quote
ulgawcierpieniu Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Berni ma dom w Knurowie za Gliwicami. Transportowaliśmy go osobiście.Adopcja nr 52/08/2011r Quote
Aimez_moi Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Ale cudowne wiesci......ale pies jest jak marzenie....:):) Gratulacje za super adopcje.... Quote
ANETTTA Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 ja juz widziałam foty z nowego domu super !!!i oby było dobrze do konca jego dni Quote
ulgawcierpieniu Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Proszę pisać na adres fundacji ; [email protected] z podaniem swojego nicku z dogo a napewno kontakt będzie obfity w zdjęcia . Tym bardziej ,że znowu potrzebuję pilnie Waszej pomocy. Nie można mieszać tematycznie treści wątków a już następne bidy potrzebują "opracowania" w sieci. Quote
Recommended Posts