Paulina. Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='eria']to samo stwierdziłam dziś o 5.50 jak za oknem zobaczylam słońce:evil_lol: [/quote] o której ? :crazyeye: Ja wstałam o 11.30 :diabloti: Quote
eria Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Paulinaaa']o której ? :crazyeye: Ja wstałam o 11.30 :diabloti:[/quote] to ciesz się tym póki nie pracujesz :evil_lol: Quote
wiq Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 [quote name='eria']to samo stwierdziłam dziś o 5.50 jak za oknem zobaczylam słońce:evil_lol: już trochę nafociłam na bieżące potrzeby, ale za mało na dłuższą metę:evil_lol:więc jak kole 17 nie poleje to pofocę znów:evil_lol:ciężkie życie sekty dogomania[/quote] wstałam o 6.30 i miałam iść do lasu, ale jednak zew łóżka przeważył:evil_lol: psom się też chyba średnio chciało:eviltong: wieczorem ruszymy:diabloti: [quote name='Paulinaaa']o której ? :crazyeye: Ja wstałam o 11.30 :diabloti:[/quote] no ja wstaję tak na 15 min i dosypiam po 2 h ;) ostatecznie nie wiem, kiedy wstałam:evil_lol: [quote name='eria']to ciesz się tym póki nie pracujesz :evil_lol:[/quote] dlatego też póki nie muszę to nie pracuję:evil_lol: Quote
wiq Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 oo... eria, a zmotasz mi letni bannerek? :D taki w identycznym stylu, co ten, bo jest boski :P Quote
Paulina. Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 W zasadzie to wstałam koło 6, zjadłam, wypiłam herbate, poczytałam książkę do 7 i poszłam spac dalej :evil_lol: Quote
eria Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 może Ci zmotam banerek ale nie wiem kiedy , chyba jutro wieczorem jak dobrze pójdzie Quote
wiq Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 o.k., nie śpieszy się ;) widziałaś, co pisałam o rudym sznufie?:D Quote
eria Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='wiq']o.k., nie śpieszy się ;) widziałaś, co pisałam o rudym sznufie?:D[/quote] ta widziałam, ale nie wiem czy Ty poważnie gadasz:evil_lol: smousehund w ogóle niepodobny do sznupa - prędzej z briarda się sznupa fajnego zrobi niż z tego:evil_lol: Quote
wiq Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 a tam, trymowanie i juz :D:D ale widzisz, wszystko przez szwabów - jakby sie tak nie zapatrzyli w p/s to byś miała rude sznupy :P Quote
anetta Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Idealne do tematu o skokach do wody [url]http://img396.imageshack.us/img396/4421/slato159ae9.jpg[/url] :-D Quote
wiq Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 faktycznie, zapomniałam o nim :D zaraz wkleję :P Quote
Kora- Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='anetta']Idealne do tematu o skokach do wody [URL]http://img396.imageshack.us/img396/4421/slato159ae9.jpg[/URL] :-D[/quote] haha, dokładnie :evil_lol::evil_lol: Quote
wiq Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 dodałam tam już :P bystra już dziś zaliczyła rower :diabloti: było fajnie, oprócz małego incydentu - pyskówki przy płocie, czego o mało nie przypłaciłam szybowaniem przez kierownicę :diabloti: oprócz tego nabrała paskudnego nawyku węszenia podczas biegu - chyba siostra z nią za wolno jeździła :evil_lol: i chyba będę się musiała przekonać do psich szczoteczek i past, bo jej się zaczyna odkładać kamień :/ a teraz przestało padać i mobilizuję się do spaceru :P Quote
olekg89 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Wiq się zmobilizowała i poszła w cholere z psami:) Quote
łapeczek Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 witam sie ... i ptyam co tam u was ciekawego ??? Quote
wiq Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 przegoniłam sucze, chyba ze 3 h ;) samo dobro, aporciki, skoki, pływanko, ślady :D mona pięknie tropi.. właściwie nie muszę wcale pilnować tropu ;) bystra trochę świrowała, bo przestała przychodzić na wołanie natychmiastowo, aport też był byle jaki, ale już spoko, naprawione :P dziś jedną komendą odwołałam ją od sarny :multi: flaty nawet nie ruszyły :P na początku ruszyły mi za kocim śladem, aż pobliski pan-jagodzianka się przeląkł, że to na niego :evil_lol: mały opieprz zdziałał cuda :diabloti: i co jeszcze? czarne trochę się starzeją i nie skaczą już tak zwinnie.. no nic, dostaną zaraz wypasioną karmę, zobaczymy, jak i czy zadziała :P Quote
Od-Nowa Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 świetne takie pracowite spacerki... podziwiam Cię,że tak dużo potrafisz z nimi pracować. i ciągle wymyślać coś nowego. tak, wiem,że jesteś maniaczką użytkowości ale tak czy owak.. człowiek czasem bywa zmęczony. [SIZE=1]Chyba,że jest jeden taki spacer w tygodniu to wtedy wcale bie będę podziwiać :eviltong::evil_lol:[/SIZE] Quote
wiq Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 [quote name='Od-Nowa']świetne takie pracowite spacerki... podziwiam Cię,że tak dużo potrafisz z nimi pracować. i ciągle wymyślać coś nowego. tak, wiem,że jesteś maniaczką użytkowości ale tak czy owak.. człowiek czasem bywa zmęczony. [SIZE=1]Chyba,że jest jeden taki spacer w tygodniu to wtedy wcale bie będę podziwiać :eviltong::evil_lol:[/SIZE][/quote] no maniak ;) ale co jakiś czas coś spieprzę, więc ciągle coś jest do poprawiania :P np. z Adą dużo pracowałam nad kierunkowym aportem, mogę teraz z założonymi rękami stać i mówić jej: naprzod, na prawo, na lewo, powoli, tu szukaj, itp, a ona znajdzie aport, którego nie widziała. ale tym samym spieprzyłam jej samodzielne wyszukiwanie - staje i czeka na komendy:evil_lol: więc trzeba ją będzie trochę rozbujać ;) [SIZE=1]moja droga, 2 spacery dziennie:evil_lol:[/SIZE] [quote name='Od-Nowa']fcuk no edition... jaką karme kupiłaś?[/quote] no nie, edycję zabrali?..:shake: RC Energy 4800 zobaczymy, jak będzie na nim szło, jak coś, to poszukam jeszcze czegoś na stawy ;) módlmy się, żeby babciomat zaczął działać, bo się zawiesił:evil_lol: Quote
Mudik Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Ło matko dwa razy dziennie podziwiam i zazdroszczę,ja tak nie mogę musiałabym bladym świtem gdzieś jechać i późną nocą,od rana do wieczora w pracy,ale na szczęście mamy treningi,zawody i wolne niedziele:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Od-Nowa Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Mudziu, toć To niepracujący lekkoduch jeszcze, żyjący nauką :evil_lol::eviltong: Dostałyśmy od Erki paczkę z lekami dla Tajgi i w niej cudny środek na stawy. Bierze od dwóch dni. Jak będą widoczne efekty to będę mogła polecić Quote
wiq Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 [quote name='Mudik']Ło matko dwa razy dziennie podziwiam i zazdroszczę,ja tak nie mogę musiałabym bladym świtem gdzieś jechać i późną nocą,od rana do wieczora w pracy,ale na szczęście mamy treningi,zawody i wolne niedziele:multi:[/quote] no jak nie miałam czasu (LO) to był blady świt i ciemna noc:evil_lol: [quote name='Od-Nowa']Mudziu, toć To niepracujący lekkoduch jeszcze, żyjący nauką :evil_lol::eviltong: Dostałyśmy od Erki paczkę z lekami dla Tajgi i w niej cudny środek na stawy. Bierze od dwóch dni. Jak będą widoczne efekty to będę mogła polecić[/quote] zazdrościsz?:evil_lol::eviltong: o.k., mam nadzieję, że zadziała i nie kosztuje fortuny:evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 pewnie,że zazdroszcze!! czasu słodkiego błogostanu ,że "jutro nadejdzie" nie pamiętam a byłoby miło poczuć choć przez chwilę ;) Quote
wiq Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 dlatego też mnie się wcale nie śpieszy do dorosłości ;p chociaż 20 lat to już powoli ten stan;) chce ktoś zdjęcia mięsożerców?:P Quote
Recommended Posts