Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paulinaaa']o której ? :crazyeye: Ja wstałam o 11.30 :diabloti:[/quote]
to ciesz się tym póki nie pracujesz :evil_lol:

Posted

[quote name='eria']to samo stwierdziłam dziś o 5.50 jak za oknem zobaczylam słońce:evil_lol: już trochę nafociłam na bieżące potrzeby, ale za mało na dłuższą metę:evil_lol:więc jak kole 17 nie poleje to pofocę znów:evil_lol:ciężkie życie sekty dogomania[/quote]

wstałam o 6.30 i miałam iść do lasu, ale jednak zew łóżka przeważył:evil_lol:
psom się też chyba średnio chciało:eviltong:

wieczorem ruszymy:diabloti:

[quote name='Paulinaaa']o której ? :crazyeye: Ja wstałam o 11.30 :diabloti:[/quote]

no ja wstaję tak na 15 min i dosypiam po 2 h ;)
ostatecznie nie wiem, kiedy wstałam:evil_lol:

[quote name='eria']to ciesz się tym póki nie pracujesz :evil_lol:[/quote]

dlatego też póki nie muszę to nie pracuję:evil_lol:

Posted

[quote name='wiq']o.k., nie śpieszy się ;)

widziałaś, co pisałam o rudym sznufie?:D[/quote]
ta widziałam, ale nie wiem czy Ty poważnie gadasz:evil_lol: smousehund w ogóle niepodobny do sznupa - prędzej z briarda się sznupa fajnego zrobi niż z tego:evil_lol:

Posted

a tam, trymowanie i juz :D:D

ale widzisz, wszystko przez szwabów - jakby sie tak nie zapatrzyli w p/s to byś miała rude sznupy :P

Posted

[quote name='anetta']Idealne do tematu o skokach do wody
[URL]http://img396.imageshack.us/img396/4421/slato159ae9.jpg[/URL]

:-D[/quote]

haha, dokładnie :evil_lol::evil_lol:

Posted

dodałam tam już :P

bystra już dziś zaliczyła rower :diabloti:
było fajnie, oprócz małego incydentu - pyskówki przy płocie, czego o mało nie przypłaciłam szybowaniem przez kierownicę :diabloti:
oprócz tego nabrała paskudnego nawyku węszenia podczas biegu - chyba siostra z nią za wolno jeździła :evil_lol:

i chyba będę się musiała przekonać do psich szczoteczek i past, bo jej się zaczyna odkładać kamień :/

a teraz przestało padać i mobilizuję się do spaceru :P

Posted

przegoniłam sucze, chyba ze 3 h ;)

samo dobro, aporciki, skoki, pływanko, ślady :D
mona pięknie tropi.. właściwie nie muszę wcale pilnować tropu ;)

bystra trochę świrowała, bo przestała przychodzić na wołanie natychmiastowo, aport też był byle jaki, ale już spoko, naprawione :P

dziś jedną komendą odwołałam ją od sarny :multi: flaty nawet nie ruszyły :P

na początku ruszyły mi za kocim śladem, aż pobliski pan-jagodzianka się przeląkł, że to na niego :evil_lol:
mały opieprz zdziałał cuda :diabloti:

i co jeszcze? czarne trochę się starzeją i nie skaczą już tak zwinnie..
no nic, dostaną zaraz wypasioną karmę, zobaczymy, jak i czy zadziała :P

Posted

świetne takie pracowite spacerki... podziwiam Cię,że tak dużo potrafisz z nimi pracować. i ciągle wymyślać coś nowego. tak, wiem,że jesteś maniaczką użytkowości ale tak czy owak.. człowiek czasem bywa zmęczony.

[SIZE=1]Chyba,że jest jeden taki spacer w tygodniu to wtedy wcale bie będę podziwiać :eviltong::evil_lol:[/SIZE]

Posted

[quote name='Od-Nowa']świetne takie pracowite spacerki... podziwiam Cię,że tak dużo potrafisz z nimi pracować. i ciągle wymyślać coś nowego. tak, wiem,że jesteś maniaczką użytkowości ale tak czy owak.. człowiek czasem bywa zmęczony.

[SIZE=1]Chyba,że jest jeden taki spacer w tygodniu to wtedy wcale bie będę podziwiać :eviltong::evil_lol:[/SIZE][/quote]

no maniak ;)
ale co jakiś czas coś spieprzę, więc ciągle coś jest do poprawiania :P
np. z Adą dużo pracowałam nad kierunkowym aportem, mogę teraz z założonymi rękami stać i mówić jej: naprzod, na prawo, na lewo, powoli, tu szukaj, itp, a ona znajdzie aport, którego nie widziała.
ale tym samym spieprzyłam jej samodzielne wyszukiwanie - staje i czeka na komendy:evil_lol: więc trzeba ją będzie trochę rozbujać ;)

[SIZE=1]moja droga, 2 spacery dziennie:evil_lol:[/SIZE]

[quote name='Od-Nowa']fcuk no edition...

jaką karme kupiłaś?[/quote]

no nie, edycję zabrali?..:shake:

RC Energy 4800
zobaczymy, jak będzie na nim szło, jak coś, to poszukam jeszcze czegoś na stawy ;)

módlmy się, żeby babciomat zaczął działać, bo się zawiesił:evil_lol:

Posted

Ło matko dwa razy dziennie podziwiam i zazdroszczę,ja tak nie mogę musiałabym bladym świtem gdzieś jechać i późną nocą,od rana do wieczora w pracy,ale na szczęście mamy treningi,zawody i wolne niedziele:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Mudziu, toć To niepracujący lekkoduch jeszcze, żyjący nauką :evil_lol::eviltong:

Dostałyśmy od Erki paczkę z lekami dla Tajgi i w niej cudny środek na stawy. Bierze od dwóch dni. Jak będą widoczne efekty to będę mogła polecić

Posted

[quote name='Mudik']Ło matko dwa razy dziennie podziwiam i zazdroszczę,ja tak nie mogę musiałabym bladym świtem gdzieś jechać i późną nocą,od rana do wieczora w pracy,ale na szczęście mamy treningi,zawody i wolne niedziele:multi:[/quote]

no jak nie miałam czasu (LO) to był blady świt i ciemna noc:evil_lol:

[quote name='Od-Nowa']Mudziu, toć To niepracujący lekkoduch jeszcze, żyjący nauką :evil_lol::eviltong:

Dostałyśmy od Erki paczkę z lekami dla Tajgi i w niej cudny środek na stawy. Bierze od dwóch dni. Jak będą widoczne efekty to będę mogła polecić[/quote]

zazdrościsz?:evil_lol::eviltong:

o.k., mam nadzieję, że zadziała i nie kosztuje fortuny:evil_lol:

Posted

dlatego też mnie się wcale nie śpieszy do dorosłości ;p
chociaż 20 lat to już powoli ten stan;)

chce ktoś zdjęcia mięsożerców?:P