NikaEla Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 terierfanka napisał(a):też kombinowałam "Tynka" ale to się z tynkiem może kojarzyć, więc może Tinka po prostu :) :) :) :) :) Quote
xmartix Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 no to Tinka, zmieniam tytuł to jakaś walka z wiatrakami, bo już stamtąd zabrałam kilka psów: 2 boksery z łańcuchów, starego Onka Bosmana z łańcucha, Onka z kojca, Gaję z łańcucha mix Husky, Shari z kojca (jak tam mieszkałam), Kulkę małą, Biszkopta labka, a i teriera... ile jeszcze? :( to już 9 psów. i teraz jeszcze Tinka. Masakra.. na wioskach jest ciężko, dobrze że Ci to mi dają te psy zabierać Quote
NikaEla Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 xmartix napisał(a):na wioskach jest ciężko, dobrze że Ci to mi dają te psy zabieraćinni by przegonili.... Quote
terierfanka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 niechże się to prawo w końcu zmieni, to jak będą kary płacić to albo zaczną dobrze zwierzęta traktować albo sobie dadzą spokój z braniem coraz to nowych psów Quote
xmartix Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 sunia nie żyje, rzekomo znaleziono ją nieżywą w budzie... ja tam im nie wierzę... Quote
Recommended Posts